Zaten samimiyetimden şüphe eden biri bana karşı yaklaşımı samimiyetsiz olacaktır. Kimin ne beklediğini ne görmek istediğini tam olarak bilemeyiz o yüzden inandığı kadarını yaşar gerisi beni çok bağlamaz açıkçası.
Soğuk dururum insanlar tırsar çekinir bu yüzden de ekstra sıcak davranmaya çalışırım bu sefer de boh varmış gibi kaçmaya başlarlar djdjdk yalnız denge tutmuyo çünkü fiziksel samimiyet sevmedigim için samimiyetsiz olarak görülebiliyorum Velhasıl kelam herkesten banane benden herkese ne takmam 👀 şunu da kullandım ya wooaayy cağnınaa
Samimiyetsiz bulabilir ki herkesle de kolay kolay kuramam bunu, yakın hissettiğim kişi sayısı fazla azdır hayatımda. Samimi davranmadığım birine karşı zaten olan mesafem daha da çoğalır, yapmacık biri değilim olmadım da hiç bir zaman. İçim ısınmadıysa uzak dururum ki sonrasında muhakkak altından bir şey çıkıyor…
Bunu sorgulayan kişi her önüne gelenle samimi olan, her önüne gelene "kanka" veya "abi" çeken biriyse hiç umursamam bile. Bugüne kadar bunu sorgulayan insanlar da oldu. Hepsinin de herkesle samimi olma çabası vardı.
Samimiyetsiz buluyorsa benim bulunduğum ortamda bulunmasın, ben samimiyetsiz bulduğum insanların yanında durmam. Önce açık bir şekilde samimiyetsiz geldiğini söylerim nelerinin canımı sıktığını vs. ama hala devam ediyorsa görüşmem. Karşı taraftanda bunu beklerim
Olduğum gibi aynen devam ederim.. Sorgulayan kimse kendimi ona anlatırım. Hala inanmıyorsa ya psikopattır ya da şizofren ya da kıskanç... Sorgulanmaktan korkmuyorum..
"Ben kendimi samimi buluyorum. Zaten sevmediğim insanlara da samimi yaklaşsam da hissediyor olabilirler bilemedim. Eğer böyle hissediyorsan zaten seni sevmiyorumdur. Tespitin doğru. Samimiyetsizim ama sana karşı" derim.
Kişi kendi eskisini başkasın da görürmüş ona da samimi olmasını tavsiye ederim anlarsa ne alâ anlamazsa da elveda keni hayati sonucda ben uyarırım gerisi ona kalmış. 😇