Ben çok güler yüzlü, konuşkan biriyim ve samimiyetim her zaman yanlış anlaşılır.
Hiçbir zaman cinsiyetçi anlaşılacak cümleler kurmam, flört etmem ya da özel hayatla ilgili sorular sormam ama eğlenirim arkadaşlarımla. Sonra konu şeye gelir, siz çok samimisiniz? Eee ne olmuş?
Aklı uçkuruna çalışan insan oraya çeker her zaman.
Karşımdaki kişi karşı cins ise bazen yanlış anlaşılabiliyorum. Gerçi o yanlış anlaşılmaktan ziyade ön yargı. Çünkü erkeklerin maalesef çoğu bir kız görünce ona yürümek için kırk takla attığı için kızlar bütün erkekleri aynı görüyorlar. Bundan dolayı da yanlış anlaşılabiliyorum ben. Sırf erkek olduğum için hem de 😂😂😂 bir de kadınlar, kadınlara cinsiyetçilik yapılmasından şikayet ederler. Peki benim bu anlattığım olay nedir? 😅😂😂
Ben cinsiyete bakmadan her iyi bulduğum insana samimiyim, karakter olarak sempatik sıcak kanlı biriyim, yanlış anlaşılma oluyor isede onların düşüncesi benim yanlış şeyler düşündürecek samimiyetim yok.
Evet anlaşılıyorum. İnsanlar karşısında demek ki hiç güler yüzlü, tebessüm ederek, samimi konuşan biri görmediği için sana yazdığını anlıyorlar. Toplum gerçekten düzgün insanlara ihtiyacı var. O kadar fetbaz insan varki herkesi öyle görüyorlar, samimi doğal konuşunca da "" a bana ne kadar kibar konuştu benimle mi ilgileniyor "" imajı çıkıyor.
Olduğum gibiyim. Bu saatten sonra da yanlış anlamalarla uğraşmayacağım açıkcası. Herkes kendi ne görmek istiyorsa onu görür. Mahal vermem ama engel de olmam düşüncelerine düzeltmeye çalışmam. Doğru bakmayı öğrensin herkes. Ayırt edebilmeyi.
Esegin kuryugunu kesmeye gor biri kisa der biri uzun.. mevzusu geliyor aklima ne kadar alakali ise. Kiza yakin olsam iskillenir erkege yakin olsam suphelenir uzak olsam egolu derler.. en iyisi salmak