Arkadaşça davranıyorsunuz ama karşısı bunu flörtleşme olarak algılıyor Hiç başınıza geldi mi?

Arkadaşça davranıyorsunuz ama karşısı bunu flörtleşme olarak algılıyor Hiç başınıza geldi mi?

yabancıların, türk kızları, kadınları ile farkı bu işte. her kahve teklifine, aptal mısın sen ben sana bakar mıyım sözü. bende yalvarmıyorum zaten. içimizden geldi, iyilik karşılıksız kalmasın. anlayana.
Yaşadığım bir sorunum bu ben cana yakın biriyim ve bu bazen karşı cins tarafından yanlış anlaşıldığı oldu. O yüzden fazla diyaloğa girmemeye çalışıyorum.
Cevap
6Cevap
Sınırları iyi çizerim. Çizemeyen insanla da muhatap olmam.
bazen evet anlaşılır
cok 😄 reelde pek degil ama sitede insanlara kibar yaklasmaya calisiyordum, flort ediyorum sandilar. bu yuzden erkeklere karsi emoji kullanimini ve kibarlik oranimi minimuma indirdim
Asıl flört ettiğim anlamaz, etmediğim sanır. Ben de bu durumdan bıktım valla sjdgf
Senin durumun daha vahimmiş
Öyle fazla samimi de değilim oysa :/
İlginç
Gelmedi çünkü baştan çizgiyi koyup o sınırı hissettiriyorum. Hissettirmiyorsam flörtleşiyorum demektir😅
Evet o yüzden ciddi davranmak en iyisi çünkü insanlar hep bi anlam çıkarıyor ve bu sinir bozucu.
Evet bazı insanlar nezaket davranışlarını flörtöz hareketler olarak algılayabiliyor
Evet ota b*ka güldüğüm için herkes beni kendisinden hoşlanıyorum zannediyor 😀😀
Gönlü yoksa bir şey aramaz altında genelde gönlü olan yanlış anlıyor.
Herkesle samimi olmadığım için hayır.. kişilerle aramda hep bir mesafe olur..
kim hangi niyetle bakıyorsa ona yoruyor maalesef benim de başıma geldi 😏
Bir kaç kere geldi başıma
Erkekler flörtleşiyor sonra yanlış anladın diyor çoğu zaman
Hayır mesafemi biliyorum
Anlaşılmıyordur galiba
Evet anlaşılıyor sorun kimde bilemedim
Bütün erkekler öyle ki zaten
Hayır şuana kadar gelmedi
Genellikle anlaşılıyor
Hayır anlaşılmaz
cok cok cok keezz, muhabbeti kesiyorum o durumda
Hayır , gayet net tepkiler veriyorum