İnternet & Teknoloji Profil fotonuzdaki sizmisiniz yoksa fake mi? Charmanderr Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hani fotoğraf koymak istemeyebilirsin anlarımda neden fake foto koyarsın Profil fotonuzdaki sizmisiniz yoksa fake mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Barbarok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Lan bu kız beni İnstagram'dan takip ediyor, onun burda ne işi var. 3 1 Yorumla Charmanderr +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
SezaiYanlız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 593 cevap paylaştı. Sezai ustaya ait bir hesap bu. O yüzden fake sayılmaz 1 1 Yorumla Charmanderr +1 yıl Kesinlik fake sayilmaz gayet orjinal hesap😂 Yorumla
MericG Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 69% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 903 cevap paylaştı. Gerçeğin ta kendisiyiz.Henüz başkasının fotoğrafını koyacak kadar "loser freak" olmadık. 0 1 Yorumla Charmanderr +1 yıl Adammm Yorumla
Capopany Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bu kız kim ya hacı. Her fake kız hesabında bu kız var. Valla merak ediyorum bu kızı🤣 1 2 Yorumla Charmanderr +1 yıl Valla bende merak ediyorum ama yaslanmistir herhalde😂 Yorumla Capopany +1 yıl Aynen ben 33 yasındayım liseden beri biliyom bu kızı 🤣🤣🤣 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 26,4b cevap paylaştı. Ben koymam doğrucu bir yapıya sahibim yapadabilirdim ama yapmıyorum 1 5 Yorumla Aşkimnerdesin +1 yıl Nasil yani Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Ben profil resmim face değil gerçek benim Yorumla Aşkimnerdesin +1 yıl Baykuş senin mi yani Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla bayrakmerve27 +1 yıl Hayır tabiki Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl yani benim fakelik tarafım yok zaten ayrıca çok saçma geliyor 0 0 Yorumla
N3G4T1F4D4M06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bu kızı en az 10 uygulama gördüm hacı sınra letee diye bir uygulama canlı yayında gördüm 😄 0 0 Yorumla
yaneyyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Benim tabiki 3 14 Yorumla Arazzaras +1 yıl Belli @yaneyyaa Yorumla Charmanderr +1 yıl Senin ki de garip o nasil foto 😂 Yorumla yaneyyaa +1 yıl @Charmanderr gizem katalim dedik 😏 Yorumla Charmanderr +1 yıl Kanka gizemden cok güzel dudaklarım ve memem var gibi olmuş 😅😅 Yorumla yaneyyaa +1 yıl Dekolte yok ki 😒 uzdun beni varya gicik ettin hatta incittin Yorumla Charmanderr +1 yıl Kadraja sadece o kısımları girince oyle anlaşılıyor Bence sana yeni foto şart fake dahi olsa 😅 Yorumla yaneyyaa +1 yıl Gicikkk Yorumla Charmanderr +1 yıl Nerden bildin genelde bütün kızlar öyle der😏 Yorumla Arazzaras +1 yıl Bunun zihniyeti bozuk @yaneyyaa Yorumla yaneyyaa +1 yıl Ikinci adin belli ki 😒 Yorumla Charmanderr +1 yıl @arazzars bos yapma Yorumla Arazzaras +1 yıl Sen salça oldun koçum Yorumla Charmanderr +1 yıl Geliyor başkasının yorumunun altına sulanıyor o. c gelmis burda salca oldun diyor Yorumla Charmanderr +1 yıl @yaneyyaa lakabım diyelim😪 Yorumla
Alibazit04 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Benim Başka bir insanı kendi profilime sokup ta ben buyum diyen insanların özgüven eksikliği 0 0 Yorumla
Dghjhds Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Benim ama fake koydugum da oldu yakisikli bad boy koydum kizlar yazdi hemen urusspular 0 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 840 cevap paylaştı. Benim :d 1 2 Yorumla Charmanderr +1 yıl Miyavla bakıyım 😅 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl 😸😸 Yorumla
yyunusemree Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl benım ama pembeler de çok fake var 1 1 Yorumla Charmanderr +1 yıl Zaten lafım onlara😅Sakal yaşıyor kanka bu arada Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Kaynım. 1 1 Yorumla Charmanderr +1 yıl Kaynına selamlar
BlueCupcake Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Benim fotoğrafım. 0 1 Yorumla Charmanderr +1 yıl Belli belli Guzel foto👍 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 13,7b cevap paylaştı. %100 yerli ve milli benim. 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Benim. 1 0 Yorumla
geckalmalar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl benim 2 1 Yorumla Charmanderr +1 yıl Bu kesinlikle sensin Yorumla
nurhadid Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Benim 1 4 Yorumla Charmanderr +1 yıl Günebakanları küstürmüşsün hic biri sana dönük değil😂 Yorumla nurhadid +1 yıl Sulamamışlar ondandır 😃 Yorumla Charmanderr +1 yıl Fotoğraf çekilmeyi biliyorsun insan biraz su verir😂 Yorumla nurhadid +1 yıl Olsa verirdim öyle rast geldiğimiz yerdi 😊 Yorumla
_dest_an Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim evet 1 7 Yorumla Charmanderr +1 yıl Bak sana inanasim gelmedi😅 Yorumla _dest_an +1 yıl Sebep? Yorumla Charmanderr +1 yıl Google güzel kadın fotoğrafi yazinca sanki karsima senin foton cikacak gibi geliyor😅 Yorumla _dest_an +1 yıl Yaz bakalım bulabilir misin dene hadi Yorumla Charmanderr +1 yıl Genelde alıngan birimisin Aksine sana iltifat ediyorum 😪 Yorumla _dest_an +1 yıl Kötü niyetle aslında demedim Ama doğru olmayan şeyleri söylediklerinde hoşuma gitmiyorTeşekkür ederim o senin güzel bakışın 🥰 Yorumla Charmanderr +1 yıl O sizin güzelliğiniz 😅 Yorumla
seulgiloun82 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl benim 🤡 0 2 Yorumla Charmanderr +1 yıl Şakacı sey seni😂Doğru soyle sirf bu soru icin mi po değiştin 😂😂 Yorumla seulgiloun82 +1 yıl hayır Yorumla
Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 863 cevap paylaştı. Benim 0 2 Yorumla Charmanderr +1 yıl Hic inanasım gelmedi 😅Yanlis anlama guzel kizlara karsi böyleyim 😂😂 Yorumla Burbie +1 yıl İnanmazsan inanma mk Yorumla
iremd02 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Benim 0 2 Yorumla Charmanderr +1 yıl Kesinlikle bu sensin göbek deliğinden tanidim nsnssn Yorumla iremd02 +1 yıl İyi Yorumla
Semihbuturrr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bir insan neden fake fotoğraf koyar ki profiline? 0 0 Yorumla
Mankenimsi Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim kanka 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. Benim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Lan bu kız beni İnstagram'dan takip ediyor, onun burda ne işi var.
😂😂😂
Sezai ustaya ait bir hesap bu. O yüzden fake sayılmaz
Kesinlik fake sayilmaz gayet orjinal hesap😂
Gerçeğin ta kendisiyiz.
Henüz başkasının fotoğrafını koyacak kadar "loser freak" olmadık.
Adammm
Bu kız kim ya hacı. Her fake kız hesabında bu kız var. Valla merak ediyorum bu kızı🤣
Valla bende merak ediyorum ama yaslanmistir herhalde😂
Aynen ben 33 yasındayım liseden beri biliyom bu kızı 🤣🤣🤣
Ben koymam doğrucu bir yapıya sahibim yapadabilirdim ama yapmıyorum
Nasil yani
Ben profil resmim face değil gerçek benim
Baykuş senin mi yani
🤣🤣🤣🤣
Hayır tabiki
yani benim fakelik tarafım yok zaten ayrıca çok saçma geliyor
Bu kızı en az 10 uygulama gördüm hacı sınra letee diye bir uygulama canlı yayında gördüm 😄
Benim tabiki
Belli @yaneyyaa
Senin ki de garip o nasil foto 😂
@Charmanderr gizem katalim dedik 😏
Kanka gizemden cok güzel dudaklarım ve memem var gibi olmuş 😅😅
Dekolte yok ki 😒 uzdun beni varya gicik ettin hatta incittin
Kadraja sadece o kısımları girince oyle anlaşılıyor
Bence sana yeni foto şart fake dahi olsa 😅
Gicikkk
Nerden bildin genelde bütün kızlar öyle der😏
Bunun zihniyeti bozuk @yaneyyaa
Ikinci adin belli ki 😒
@arazzars bos yapma
Sen salça oldun koçum
Geliyor başkasının yorumunun altına sulanıyor o. c gelmis burda salca oldun diyor
@yaneyyaa lakabım diyelim😪
Benim Başka bir insanı kendi profilime sokup ta ben buyum diyen insanların özgüven eksikliği
Benim ama fake koydugum da oldu yakisikli bad boy koydum kizlar yazdi hemen urusspular
Benim :d
Miyavla bakıyım 😅
😸😸
benım ama pembeler de çok fake var
Zaten lafım onlara😅
Sakal yaşıyor kanka bu arada
Kaynım.
Kaynına selamlar
Benim fotoğrafım.
Belli belli
Guzel foto👍
%100 yerli ve milli benim.
Benim.
Benim
Benim
benim
Bu kesinlikle sensin
Benim
Günebakanları küstürmüşsün hic biri sana dönük değil😂
Sulamamışlar ondandır 😃
Fotoğraf çekilmeyi biliyorsun insan biraz su verir😂
Olsa verirdim öyle rast geldiğimiz yerdi 😊
Benim evet
Bak sana inanasim gelmedi😅
Sebep?
Google güzel kadın fotoğrafi yazinca sanki karsima senin foton cikacak gibi geliyor😅
Yaz bakalım bulabilir misin dene hadi
Genelde alıngan birimisin
Aksine sana iltifat ediyorum 😪
Kötü niyetle aslında demedim
Ama doğru olmayan şeyleri söylediklerinde hoşuma gitmiyor
Teşekkür ederim o senin güzel bakışın 🥰
O sizin güzelliğiniz 😅
benim 🤡
Şakacı sey seni😂
Doğru soyle sirf bu soru icin mi po değiştin 😂😂
hayır
Benim
Hic inanasım gelmedi 😅
Yanlis anlama guzel kizlara karsi böyleyim 😂😂
İnanmazsan inanma mk
Benim
Kesinlikle bu sensin göbek deliğinden tanidim nsnssn
İyi
Benim
Selena Gomez bu küçüklük hali
biziz
Bir insan neden fake fotoğraf koyar ki profiline?
Benim
Fake cok ya
Benim kanka
Benim
benim
Benim