Fotoğrafları sevmiyorum. Düzenlemekle uğraşamam. Kızlar genelde (erkeklerden de var baya yapan) fotoğrafları düzenliyor efektler bilmem neler ondan güzel çıkıyor. Erkekler kanka bi' fotomu çekele tarzında çekip paylaşıyor herhalde😬 ben görünce ölee düşünüyorum🤪
Hayır ben değilim burası çok kapsamlı bir site akrabaya denk gelme sansi yüksek Benim resmimi koymama amacimdan biri bu Birde o kadar erkeğin resmime bakıp beni beğenmesi hoşuma gitmicek koymayı düşünmüyorum
fotoğraflar da daha güzelim. hatta o kadar farklı çıkıyorum ki bir keresinde yeni tanıştığım iki tane kız bütün fotoğraflarımı görmek istemişti. galerime bakmışlardı çok şaşırmışlardı.. ama elimde olan bir şey değil ne yapabilirim :D
Erkeklerde de böyle valla kimse aksini iddia etmesin ayrıca cins olarak ele almak yanlış olur insanların bir kesimi fotojenik olduğundan fotoğraflarda daha güzel bazıları da çok güzel olup fotoğraf çekinemedikleri için normalde daha güzel
Benim internetten tanışıp buluştuğum kızların birçoğu gerçekte daha güzeldi. Evet 2-3 tanesi gerçekten dolandırıcı sayılabilecek kadar farklıydı olumsuz anlamda ama genel olarak reelde daha güzel biri çıkıyor karşıma.
Fotoğraflarda beğenmiyorum pek kendimi. Filtre kullanmam, makyaj da yok belki ondan. Ama kendime benzetmediğim nadir bir -iki tane doğa harikası fotoğrafım var.😅 onları da hayal kırıklığı olur diye görüştükten sonra gösteririm heralde. 🤦🏻♀️
Yani filtre cok nadir kullaniyorum o da begendigim icin shop mop zaten ihtiyacim yok bana gercekde daha güzelsin diyen cok oldu ben fotodaki halimi hic begenmem Erkekler icin gercek diyebiliriz
Fotoğraf tek bir anın tek bir açıda tek bir ışık altında bir saniyelik bir kesiti yani.. kısmen farklı çıkmak çok doğal ama oynama yapılması ayrı bir mevzu. Ben %90 aynıyımdır fotoğraflarla.
Şimdi doğru konuşalım ben filte nedir bilmezdim taki iki ay önce telefonasnapchat indirinceye kadar valla snapchatt kullandıktan sonra insan filtresiz resim çekilemiyor.