Bana göre dışarıya yansıttığım halim, aslında olduğum kişiyle büyük ölçüde aynı. Maskeler takmayı, kendimi gizlemeyi pek tercih etmem çünkü samimiyetin önemli olduğunu düşünüyorum. Ancak hayatın içinde bazı durumlarda, özellikle karşımdaki kişinin hassasiyetine göre, kendimi biraz geri çekebiliyorum. Bu tamamen kendimi koruma veya karşımdakini incitmeme çabası. Ama özümde, gerçekten neyse o olmaya çalışırım. Bence bu şekilde daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürülebilir. 😊
konu ne olursa olsun kişiliğimi gölgelemem. gölgelenmesine izin vermem. neysem oyum. hiç bir koşulda kendimi gizlemem gizlenmeyi sevmem. zaten beceremem.
Göründüğüm gibi olsamda ne kadar derin olduğumu yüzmesini keşfedenler bilebilir ancak. Benimle sohbet eden biri beni gerçek manada tanıyabilir eğer ben buna izin verirsem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ben günlük hayatta her ailenin isteyebileceği bir kız her ailenin isteyebileceği bir Gelinim neden Çünkü buna Mecburum lakin burada sadece kendim olabiliyorum ve bu şansımı da sonuna kadar kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
Görebilene. Burada yazdıklarım sadece küçük bir kısmı ben %30 belki %40 Ama bir bundan fazlası var. Tanımak isteyen, samimi olana kapım her zaman açık. Herkes gibi olmayana kapım açık.