İÇİMDE BİRİKMİŞ BİR ENERJİ VAR VE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM?

Nasıl anlatacağımı bilmiyorum, şöyle başlayayım yaşadığım hayattan hiç memnun değilim ama bunun sebebi aile sorunları, Türkiye'de yaşamam, yalnızlık falan değil çok değişik biri gibi hissediyorum sanki bu hayatı yaşamamam gerek gibi.. Okulu bitirip bir işe gireceğim ve aile kurup öleceğim ben bu hayatı yaşamak istemiyorum. Sıradışı hissediyorum. Geçmiş ile alakalı araştırmalar yapmak çok hoşuma gidiyor ve şunu fark ettim öğrenmemiz gereken çok şey varmış yani tarih ile ilgili öğrenmemiz gereken bir sürü sır var ama tarih okuyarak tatmin edebileceğim bir merak değil bu. Geçenlerde geçmişte yaşamış cadıların olduğunu öğrendim. Tabiiki de o fantastik filmlerdeki gibi değil ama teknik olarak varlar. Telekinezi/büyü yapan cadılar olduğunu öğrendim ve biraz araştırma yaptım ve fark ettim ki bu konulara gerçekten ilgim var. Ve bu işler dizilerdeki gibi birinin size gelip cadı ailesinden geldiğinizi söylemesi gibi bir şey değil, benim tiktok videoları yerine bu konuyu araştırmam bile cadı olduğumu ve psişik güçleri uyandıracağımı gösterir. İnsan beyni aslında herkesin olağanüstü ve süpergüç dediği şeylerin hepsini pratik ve sabırla yapabilir bu konu ile aşırı derecede ilgilenmek istiyorum ama çevremdeki kimse bunu ciddiye almıyor, insanlar iş, güç, para, aile derken asıl kendilerinin kim ve ne olduğunu neler yapabileceğini bilmiyor. Dediğim gibi içimde büyük bir enerji var ama bu enerji vizelere çalışma vs gibi şeylerde kullanacağım bir şey değil bu konular için var. şu an girmem gereken bir sınav var ve aklım bu konularda olduğu için yeterince odaklanamıyorum o yüzden bu konuyu sınav bitince daha derinden araştıracağım ama gerçekten içimde bu konu ile uğraşmak için bir enerji var ve gerçekten içimi dökmek istiyorum bir şekilde anlatsam da kimse gerekli ciddiyetle dinlemiyor. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim. Lütfen gerçekçi bir şekilde yorum yapın.
İÇİMDE BİRİKMİŞ BİR ENERJİ VAR VE NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM?