Ailem ve yakın çevrem her şeyime karışıyorlar. Bu durumdan çok sıkıldım, nasıl kurtulabilirim?

Erkek arkadaşım var. 3 aylık sevgiliyiz. Abim, abimin eşi ve 3 kuzenim biliyor. 3 kuzenden biri benimle aynı yaşta. Bugün erkek arkadaşım dan bahsettim. Erkek arkadaşımın yaşı büyük diye olmaz gibisinden bakıyor. Gelmiş bana kendi sevgilisinin arkadaşını öneriyor. Sevgilim olduğunu söyledim o şekilde olmayacağını anlattım. Akşamın da teyzem , annem ve yengemin yanında kuzenim o çocuktan bahsediyor. Bizimkiler hemen evlilik muhabbeti yaptılar. Yaşın geçiyor 25 olmuşsun. O çocuğa şans ver diyorlar. Aileme sevgilimden bahsetmedim çünkü annem sır tutan biri değil.(Herkese anlatıyor) Babam ise kendi istediği özellikte biriyle olmamı istiyor eğer erkek arkadaşımı beğenmedi mi evlatlıktan red ederim mantığına geçiyor. Neyse ki abim ve eşi bir şey demedi. Kötü demedi. Ama yaş ve dış görünüşten dolayı erkek arkadaşımı beğenmiyorlar. Ki sosyal medya dan tanıştığımızı bilseler ona da kizacaklar. Bugün bu konuda tartıştık. Sürekli aklımı kurcalıyorlar. Ben çok yoruldum. Sürekli hayatıma müdahale etmelerinden. Zaten erkek arkadaşımla ilgili kafamı kurcalayan bazı şeyler varken bı de ailem evlen yaşın geçiyor diye üzerime gelmelerinden çok yoruldum. 😑
Ailem ve yakın çevrem her şeyime karışıyorlar. Bu durumdan çok sıkıldım, nasıl kurtulabilirim?