Ciao Saygı duyulacak insan vardır , lakin sırf benden önce dünyaya geldi diye kimseye saygı duymam. Saygı duyulacak özellikler vardır bunlara göre saygı duyarım. Peki ya siz?#ANDROM #SAYGI
Sizden önce doğdu diye birine saygı duyar mısınız?
Sjahdkshdksjalsjalsnsljzksn geberdim. İnsanlara kendime olan saygımdan saygı duyarım yaşına hürmet mevzuları bende olmaz aklına zekasına icraatlerine bakarım ha tavrım kimseye göre değişmez herkese ayıyımdır kimisine daha iyi kimisine uzak. Bir kuşak mevzusudur çıkardılar ap taklar ne yaptıkları belli değil insanlari kötüye yönlendiren onlar
Benden önce doğmasına değil, hayat tecrübesine saygı duyarım. Yaşlıları severim, onlarla sohbet etmek bence çok hoş. Tabii hak etmeyene gram saygı göstermem o ayrı.
saygı duyulacak insan vardır sırf benden önce dünyaya geldi diye kimseye saygı duymam saygı duyulacak özellikler vardır bunlara göre saygı duyarım ❤️😘🧿
Cevabını iyi vermişsin ama tebrik ederim seni axaba bundansonrane cevap verdi veya belkide cevap bile vermemiştir. Versene cevap vercektiki zatenTebrik ediyorum seni 👏
yaşa saygı duymam, yaşanmışlıklara, başarılara ve başarısızlıklardan alınan derslere, merhamete, empatiye ve zekaya saygı duyarım.. kimseden de yaşım için saygı beklemedim, beklemem..