Ben de bu durum çocukluk travması sanırım. Babamın en küçük hata da bile bağıra bağıra adeta beni döverek konuşması oyle 1 hale gelmiş ki artık tahammül edemiyorum. Artık yapmıyor tabii fakat ben hala benimle birisi böyle konuşursa kavga çıkarıyorum veya ortamdan uzaklaşıyorum
Yüksek sesli konuşan insanlar sizi de rahatsız ediyor mu?
Gerçekten normal değil ya. Tanıdığım böyle aileler var nasıl katlaniyorlar anlamıyorum bağırmak zaten insanı yoruyor , etrafına verdiğin rahatsızlık ve saygısızlık da cabası
Annemler teyzemler yengemler hep böyle. Biz gençler tahamül edemiyoruz. Normal sohbette zaten bağırıyorlar yükses ses sanırsınki iki uzak mesafeden sohbet ediliyor. Okadarda kibarlar. Biz gençler tahamül edemiyoruz arada uyarıyoruz. Sakinleşiyorlar bu seferde çok komik hal alıyor o zorlanarak ifade edişleri. 🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bizim ailenin genetik özelliği sohbet ederken bile yükses sese bağlarlar nasıl bir heyecan ile konuştuklarını hayretle izlerim. 🤦♀️😃
Gerçekten normal değil ya. Tanıdığım böyle aileler var nasıl katlaniyorlar anlamıyorum bağırmak zaten insanı yoruyor , etrafına verdiğin rahatsızlık ve saygısızlık da cabası
Annemler teyzemler yengemler hep böyle. Biz gençler tahamül edemiyoruz. Normal sohbette zaten bağırıyorlar yükses ses sanırsınki iki uzak mesafeden sohbet ediliyor. Okadarda kibarlar. Biz gençler tahamül edemiyoruz arada uyarıyoruz. Sakinleşiyorlar bu seferde çok komik hal alıyor o zorlanarak ifade edişleri. 🤭
Evet bütün modumu düşürüyor bu durum, kalp atışlarım bile hızlanıyor, sinirleniyorum
Ben de aşırı sinirleniyorum istemeden
Ağızlarına poklu kürekle vurasım geliyor.
Nefret ettiğim bir şey
Evet ediyor