Benim şahsen öyle insanlara karşı asabım bozuluyor istemsizce kontrol edemiyorum kendimi strese giriyorum ve hiç sevmem öyle bağıra çağıra konuşan insanları 🙄 Siz ne düşünüyorsunuz?
Genel olarak yüksek sesle konuşan insanlar seni sinirlendirir mi?
Evet kuzenim ile çok konuşmam mesela ben öz kuzenim ama ses tonuna katlanamıyorum. Kavga çıkmaması için de naber nasılsın iyi sen iyiyim bitti. Bu kadar başka sohbet yok.
Ya kimi insanın konuşma tarzı öyle kavga eder gibi konuşuyor seninle zaman zaman bu duruma maruz kalıyorum Bir sakin ol diyorum oda birazcık daha sessiz konuşunca anlaşabiliyoruz Ama sırf bastırmak adına ya da sana tehditvari cümleler kurmak üzere yüksek sesle konuşmaya çalışanlarında hakkından gelirim :))
Yüksek sesle konuşmak karşı tarafa yüksek enerji verirken, düşük sesle konuşmak karşı tarafta merak uyandırır ama sürekli düşük sesle konuşursak karşı tarafın uykusu gelir. Belkide işitme problemi vardır.
Ön yargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. Albert Einstein
Her zaman ses tonu o şekilde yükse ise mutlaka kendisine bir uzman yardımcı olmalı diye düşünürüm. Sinirimi bozmasa da her an yüksek sesle konuşulmaz yani.
Sinirlendirir dogrumu bilmiyorum bebeken ustune havlu gibi seyler ortulen insnlar buyuyunce oyle oluylarmis annem kardesime hep oyle der the mikrofon kendisi
Gözüme itici gelir. Fark etmez bağırdığı zaman karşıdaki, ancak kavga esnasında falan istenmeyen olayları ateşleyebilir. Konuşarak problem çözme yetenekleri de az oluyor.