Karadeniz insanının en büyük özelliklerinden birisidir yanındaki insana bile bağıra bağıra derdini anlatır. O yüzden de ben artık alıştım 😒

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karadeniz insanının en büyük özelliklerinden birisidir yanındaki insana bile bağıra bağıra derdini anlatır. O yüzden de ben artık alıştım 😒

Bende alışkınım fakat sadece babamda 🤦♀️
Telefonla konuşurken zaten çok sesli konuşur ve normal sohbet ederkende sesi yüksektir.
Yani yinede bir ortamda yüksek sesle konuşan olunca geriliyorum hiç haz etmiyorum bu durumdan.. Kulağım zaten hassas ona rağmen iyi duyuyor eheh gerek yok yani 😀
Hemide nasıl 🤦♀️
Bir işitme problemi varsa tolere ederim ama keyfi bağıran insanları sevmiyorum :D Bağırırsa haklı olacağını düşünen tuhaf bir kitle var cidden. Ama aslında ne kadar bağırırlarsa dinlenme düzeyleri o kadar düşüyor haberleri yok 😂
Herkes bağırıyor bizim buralarda. Alıştım bazen bende bağırıyorum galiba
Evet maalesef çok sinir oluyorum bir tanesi de benim başımda evde sesini azaltarak konuşamıyor maalesef. 100 kere söylememize rağmen aynı şekilde aynı ses tonuyla konuşuyor bütün komşular duyuyor sesini. Yer zaman fark etmiyor her zaman her yerde öyle yani. Gerçekten çok sinir bozucu.
yay mı
@acayipadamm İkizler
Bağırarak konuşan insan beni de çok geriyor 😒 Hele kapalı ortamda olunca resmen beynim sıkışıyor gibi hissediyorum. Ama Karadenizlilerin o yüksek sesli ama içten hallerine ayrı bakıyorum 😂 Onlarda çoğu zaman öfke değil alışkanlık ve kültür oluyor.
Yine de sınırın aşıldığı yerde kulağın yoruluyor kalbin de geriliyor. Sen de rahatsız oluyorsan bunu sakin ama net bir dille söylemen çok normal 🙂🧠💬
Cevap
29Cevap
Hiö swvmem sağır drğilimki
Bağırarak konuşan insanları sevmem.. sessizce söyleyebilirler.. ha kulakları bozuktur hastalardır o zaman konuşabilir sorun etmem tabi ki de..
bunun dışında bağırma lan milletin için de diyesim gelir.
En nefret ettiğim şey, sinirli, bağırarak konuşan insanlar ve telefonda sesli konuşan insanlar. Nezaket, saygı hiç kalmadı ülkede. Hep cahil kesim. Oysaki üslubunuz kimliğinizdir🎈
Kulak zarı : Sağır oldum
İnsan : Ne varmış ki hâlinde?
Kulak zarı: Bezdum da bezdum
Bizim köyün insanları da biraz böyle köyün içinden dere aktığı için birine seslerini duyurmak adına hep bağıra bağıra konuşmuşlar kalmış köye gittiğimiz de herks ayrı alem 😊
Karadeniz’le alakam yok ama bende bağırıyorum konuşurken… Helede önemli bişe anlatmaya çalışıyorsam ve karşımdaki malakk gibi bakıyorsa sesim dahada yükseliyor…
Soru nasıl denk geldi bee jsjsj. Sabahtan beri annem o kadar çok bağırarak konuşuyor ki, kafayı yemek üzereyim. Yüksek ses en sevmediğim şeylerden birisi 😂😂
Gıcık olurum sadece ama başım yüksek ses nedeniyle ağrıyor bazen. Annem de aynı şekilde konuşuyor maalesef.
Kendilerini ifade etmeyi bilmiyorlar.
Bir de hata yapınca durunu düzgün ifade etmek yerine kızıyorlar. Sinir oluyorum böyle tiplere.
Geçmişten gelen bir şey muhtemelen dağdan dağa bağırarak konuşmaktan artık genlerimize yerleşmiş. :)) Ama sinir bozucu gerçekten.
Çok sinir oluyorum hem de sakin sakin konuşulunca da anlıyoruz ama yok illa bağırıp o seslerni duyuracaklar
Tiz soğuk ve çatalli bir sesim var.
Bağirmam ben karga gibi sesim olduğu için insanlar ya sever ya nefret eder
Hemde nasıl, sürekli üste çıkma çabası başka bir şey diil
Evet bu yüzden ailemle pek görüşmüyorum dayanamıyorum
Olamam çünkü çoğu zaman bende sesli konuşurum 🫢😂
Sinir olmuyorum ama aşırı rahatsız edici oluyo...
Sinir olacak kadar değil ama rahatsız edici olabiliyor.
Özellikle yolda, toplu taşımada bunu yapıyorlar sinir oluyorum. Kendisi sanki meclis üyesi.
Dövesim geliyor o derece 😅 sinir oluyorum sağır değiliz herhalde niye bağırır ki insan
Alıştım artık ama fazla sese gelemiyorum yeterr diyesim geliyo ama burada sakin konusan cok nadir
Biri yanımda bağırdığın da sanki altımdaymış gibi hissediyorum güzel oluyor
Sese karşı hassasiyetim olduğundan rahatsız edici buluyorum
Bağırması hoşuma gitmez sessiz sakin konuşsun
Özellikle otobüste vs bağırarak telefonla konuşan kişilere.
Tahammülümü zorluyor iletişim kuramam kapatirim kendimi
Bazen benimde sesim yükselebiliyor 🙄 ama sürekli sesin yükselmesinden hoşlanmam
Evet sagirmi var ne bagiriyosun diyorum genelde smskadk
Evet, 'sağır olan mı var' diyorum öyle olunca hdjfk
Ağzına çakasım geliyor.
Alışmak bi'kenara onlara benzemek var kötü bir zehir bu inceden inceden işliyor insanın içine
karadenizde insanlar bir bahçeden diğer bahçeye konuşabiliyor evet 😄
hem de çok sinir olurum ! "Anladık sen varsın , sen harika konuşuyorsun ve seni fark etmemek mümkün mü" diye içimden konuşurum
Umrumda değil en fazla bir dakika bağırır sonra susar
Ağızlarına vurasım geliyor, sinir olmanın yanında tahammül de edemiyorum.
Dağ başında mı yaşıyorsun lan hayvan dememek için zor tutuyorum kendimi öylesi tiplere
Sakin ve tane tane konuşan insanları severim
Evet aşırı sinir oluyorum
Evet. Konuşamıyorum genelde. Ama bağırmaya gerçekten sebebi varsa hatam varsa çok şey demem
Ağızlarını kırasım geliyor görgüsüz şeyler
Hayır olmam herkesin bir yoğurt yiyişi olur.
Hele bir de telefonla konuşmaları 🤦
hcjhdjn olmuyorum aksine seviyorum
sinir olmam ama altında yatan sebebi araştırırım
Ayy hiç tahammül edemiyorum desem
Soruyu okurken midem bulandı o kadar gına gelmiş
Evet maalesef
Evet sinir olurum hatta uyarırım.
Evet kafam çekmiyo
Evet oluyorum
Çok sinir oluyorum işin gerçeği
Fazla gürültü sevmiyorm
Rahatsız edici.
Evet çok sinir bozucu
ağzına kürekle vüresim gelir
Ağına kürekle vurasım geliyor
Evet hemen bozarım sakin ben seni duyuyorum diye
Hemde çok sinir oluyorum kanka
Dövesim gelir.
Fazlasıyla. Toplum içinde hele. Keko işi.
Bağırarak konuşanlar matkap sesi etkisi yapıyor🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?