akşam üstü saatlerinde çok ürkütücü, bizi tedirgin eden değişik uğultulu yüksek bir ses meydana geldi ve uzun süreli devam etti hatta deprem mi oluyor binalar mi çöküyor. acaba paniği de yaşadık herkes balkonlara çıktı ama enteresan bir şey gözükmedi havada ucak helikopter vss hiç birsey yoktu , hatta bu ürkütücü yüksek ses herkes tarafından duyulmuş ve Güngören son dakika haber sitesi de konuya sayfasında yer vermiş ama sebebini hala kimse bilmiyor ve bir açıklama yapılmadı ama korkunç bir sesti bizi tedirgin etti 🥺🥺
Ortaokulda ders sırasında çok yakın irtifada bir tane uçak geçmişti aman Allah'ım o sesi inanamazsınız. Birkaç tane kız ağlamıştı korkudan. Ben şu anda gürültülü ortamda çalıştığım için bana artık yüksek sesler çok normal geliyor. Makinelerin sesi zaten gayet yüksek kulaklık takmadan giremiyoruz. Daha doğrusu rahat edemiyoruz. O yüzden her zaman yanında bluetooth kulaklık taşıyorum.
Allah beterinden korusun canım ya inşallah yeniden aynı korkular yaşanmaz ❤️🙃 belkide birileri tarafından yapılmış insanları paniğe sürüklemek istemiş olabilirler
@nordun_gadasi canım bilmiyorum ama bizzat sesi duydum ve çok ürkütücü bir sesti Güngören son dakika haber sitesi olayı takibinde zaten , bu günde bir kişi sesi kayıt alıp instigrama atmıştı tekrar dinlediğim de sesi gerçekten korku filmi efekti gibi bir şey olduğunu fark ettim ve tedirgin oldum şu an uyuyamıyorum çünkü biriside o videonun altına Maraş deoremi öncesi de boyje bir ses duymuştuk diye yazmış bakalım daha bir açıklama yapılmadı
Geçmiş olsun canımın içi, umarım daha kötü şeyler olmaz. Depremden sonra seslere karşı çok duyarlı oluyorum ben de. Resmi yerleri takipte kalmak en iyisi gibi.
Gerçekten çok ürkütücü bir ses, biri de: shuman rezonans etkisi olarabilir demiş, yani: "Schumann rezonansı, 1952'de fizikçi Winfried Otto Schumann tarafından açıklanan, yeryüzü ile iyonosfer tabakası arasında meydana gelen doğal titreşime verilen isimdir. Küresel elektro manyetik bir alanın oluşması ve bu alan bünyesindeki titreşimsel veriye ilişkindir." şeklinde tanımı car webde.
Hayır canım ama haberi Güngören son dakika takip ediyor ama ses çok farklıydı ve ürkütücüydu , bugün hatta bir kişi Instagram da sesi kayıt etmiş ve atmış sesi dinledim bir kez daha görmüş oldum sesin çok farklı ve korku filmi efekti gibi oluşu beni tedirgin etti ve çok kişi tarafından duyulmuş zaten 🥺
Bilmiyordum canım daha bir açıklama yapılmadı Güngören son dakika haber sitesi olayın takibinde , ama ürkütücü korku filmi efekti gibi bir sesti , ve bir kaç haber sayfasi da zaten konuyu paylaşmış Instagram da hatta bir kişi sesi kayıt alıp instigrama atmıştı tekrar dinlediğim de sesi gerçekten farklı bir ses olduğunu görebiliyorsun bakalım ne açıklama yapılacak
Ürkütücü gerçekten ben seviyorum böyle esrarengiz olayları Yecüc ve mecüc lerin istanbuldan çıkacağı söyleniyor Çok kuvvetli korkutucu seslerin olacağı söyleniyor du kuran da nerden geldiği belli olmayan Kıyamet yakındır
Canım şu an bir aciklama yok sebebi belirlenemedi , ama o sesi kayıt alıp instigrama atan bir kaç kişi olmuş tekrar dinlediğim de sesi gerçekten korku filmi efekti gibi olduğunu bir kez daha söyleyebilirim
@Maturemale canım sen belliki açıklama kısmını okumamışsın , bu ses bildiğin araba müzik sesi gibi değil, çok enteresan çok farklı bir sesti ve çok ürkütücüydü uzun süreli bir sesti , ben o esnada mutfakta oturuyordum , herkes camlara balkonlara çıktı baktık Güngören son dakika haber sitesi de olayı takibe aldı bir çok mesajlar atılmış , hatta bugün Instagram da sesi kayıt alıp instigrama atmışlar dinleyince tekrardan videoyu korkunç bir ses olduğu , aynı korku filmi efekti gibi oluşu izledim bu ses bizi çok tedirgin etti 🥺 hatta birisi o videonun altına Maraş deoremi öncesi de boyje bir ses meydana gelmişti diye yorum yazmis , şu an ses ile ilgili hala bir açıklama yapılmadı iki haber sayfası da konuyu paylaşmış herkes tarafından duyulmuş zaten bilmiyorum işte bakalım daha konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı
Okudum da şöyle demek istedim benim işim gürültülü bir iş olduğu için deprem de olsa böyle bir ses de olsa duyamam zaten o sese gelince evet ben onun haberlerde de okudum ya belki bir gök gürültüsü o an için olabilir
Çok enteresan ve ürkütücü korku efekti gibi bir sesti ve uzun süreli oldu ve hala bir açıklama yapılmadı Güngören son dakika haberleri ne birçok mesajlar gitmiş , hatta instigrama sesi kayıt alan bir kişi sesi atmış bir kez daha dinlediğim de ne kadar ürkütücü olduğunu fark ettim normal bir ses değil çünkü
Çok ürkütücü bir sesti zaten ve çok farklıydı bizde tedirgin olduk ama daha sesle ilgili bir açıklama yapılmadı Güngören son dakika haber sitesi konunun takibinde
Bu öyle bir normal ses değil canım zaten ürkütücü bir sesti korku filmi efekti gibi ben mutfakta oturuyordum herkes camlara balkonlara çıktı hatta haber sitesine kadar düştü olay bende tedirgin oldum canım daha konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı Güngören son dakika haber sitesi de konuya ilişkin takip ediyor
Açıklama kısmını okudun mu bu ses normal bir ses değil çok ürkütücü korku filmi efekti gibi bir sesti , haber sitesi bile konuyu sayfasına taşıdı hatta Instagram da bir kişi sesi kayıt alıp instigrama atmış , dinleyince korkutucu bir ses olduğunu bir kez daha görmüş oldum hatta videonun altına birisi Maraş deoremi öncesi de boyje bir ses meydana gelmisti yazmış bende korkuyuyirum işte bakalım ne açıklama yapılacak
Açıklama kısmını okudum fakat bilimsel bir Açıklama gelmiş olmasada bizleri pek güzel günler beklemiyor gibi geliyor. Belkide ben hayal dünyamda yaşadığım için oyle düşünüyor olabilirim. 3 sene önce mi ne bir haberde yine benzer şekilde bir ses geldiğine dair haberler gelmişti ve sonrasında buyuk doğa olayları yaşanmışti. Umarım kötü şeylerin başlangıcı olmaz
Teşekkür ederim gülüm sağolasın iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok 🙏 İstanbul'da şu an bir sıkıntı yok canım herkes işine gücüne gidiyor , ama dünkü ses biraz bizi tedirgin etti , çünkü çok farklı bir sesti , korku filmi efekti gibi ve uzun süreli oldu hatta bugün Instagram da sesi kayıt alıp instigrama atmışlsr , sesi bir kez daha dinlediğimde ürkütücü bir ses olduğunu bir kez daha görmüş oldum hatta videonun altına bir kişi Maraş deoremi öncesi de boyje bir ses meydana gelmişti diye yorum yazmış üç haber sitesi de bu konuyu sayfasında psylasmis ama ne sesi olduğu hala bilinmiyor
Ses kirliliği konusunu işlerken bunu okumam iyi oldu haha
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Valla gece 3 de bizim evin orada bir yer yandi ama merakta kaldim hala daha tum mahalle is koktu ambulans itfaiye bile geldi sadece duman gordum korktum valla dibimizdeydi ama goremedim
Açıklama kısmını okudun mu ben normalden bir sesten bahsetmiyorum, bu çok farklı bir sesti korku filmi efekti gibi bir ses meydana geldi ve uzun süreli oldu ben sesi bizzat duydum , ve üç haber sitesi bu konuyu ele almış bugün ve hala bir açıklama yapılmadı
Evet canım ben mutfaktaydim zaten o esnada çok yüksek değişik uğultulu bir sesti , ilk başta onemsemedim dışardan geliyor sandım ama ses çok farklıydı sonra tedirgin etti deprem oluyor binalar çöküyor sandim herkes balkonlara çıkmis bütün mahalle bir müddet ses devam etti ve kesildi bende anlamadım nedir ama korktum
Normal bir ses değildi canım bizzat bende duydum , hatta camlara balkonlara çıktık ürkütücü ve uzun süreli oldu Güngören son dakika haber sitesi konunun takibinde henüz bir açıklama yapılmadı
Uçak vss yoktu canım , ve ses yüzlerce kişi tarafından duyulmuş Instagramlsra atılmış yorumlarda bunu bilimsel olarak açıklamış yer altı jeolisnin hareketliliginden dolayı olmuştur diyenler var
O Instagram da şöyle yorumlar vardı atılan videoların altında , Maraş deoremi öncesi de boyje sesler meydana gelmişti , bu tür sesler doğa olaylarının afetlerin habercisi oluyor genelde diyenler de çok var
"Gerçekten çok ürkütücü bir ses, biri de: shuman rezonans etkisi olarabilir demiş, yani: "Schumann rezonansı, 1952'de fizikçi Winfried Otto Schumann tarafından açıklanan, yeryüzü ile iyonosfer tabakası arasında meydana gelen doğal titreşime verilen isimdir. Küresel elektro manyetik bir alanın oluşması ve bu alan bünyesindeki titreşimsel veriye ilişkindir." şeklinde tanımı car webde."
Akşam üstü saatlerinde oldu duyulmayacak gibi değildi ki çok yüksek sesli ve ürkütücü bir sesti ve uzun süreli oldu bütün millet balkonlara camlara çıkmış
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 ama sesin hala ne olduğu tespit edilemedi aynı korku filmi efekti gibi bir sesti ve çok uzun sürdü , bir kaç kişi sesi kayıt almış ve instigrama atmış , ben şimdi tekrar dinlediğim de sesi ne kadar ürkütücü olduğunu bir kez daha görmüş oldum konuyla ilgili daha bir açıklama yapılmadı