Yüksek ses sizi de sinirlendiriyor mu, yoksa ben artık cidden deliriyor muyum? 🙄

Bağrışlara gelemiyorum, insanlar sesinin ayarına dikkat etse, yüksek ses de şiddettir lakin bazen insan kendini duyuramadığı için avaz avaz bağırır, anlaşılmak istediği için hırçın olur bazen, yüksek sese de sebebiyet vermemek lazım.
Cevap
39Cevap
Yüksek sesli müzik de, yüksek sesli araba da, yüksek sesli korna da, yüksek sesli insan da sinirime dokunur.
Katlanabildiğim söylenemez. Özellikle düğünlere gitmek işkence haline geliyor. Bizim orada sokak düğünü yaptıklarında evde kalamıyorum.
genellikle müzik dışında yüksek ses sevmem hiç bir şekilde. ama şarkı olarak çok severim uzun saatler kulaklık takar dinlerim şarkıları
Hayır bende yüksek sese, kargaşaya tahammül edemiyorum artık kafam çekmiyor 😂😊 yaş ilerledikçe sakinliği , sessuzliği daha çok sever oldum
Asla tahammül edemiyorum migrenim var gürültü mahvediyor beni
Edemiyorum aşırı sinir yükleniyor yüksek sese. Kendi sesim hariç ama
Asla tahammül edemem. Sessizlik ve sakinlik insanıyım ben.
Şu dünyada en nefret ettiğim şeylerden birisi gerçekten.
Hayır sinirlenmem sakşn kalırım ama konsantre olmak imkansız
Yüksek sese tahammül edemiyorum. Kulağımdan ameliyat olduktan sonra aşırı hassaslaştım. Ciddi baş ağrısı ve uğultu yapıyor.
Sesin ne olduğuna bağlı. Sevdiğim bir şarkıyı yüksek ses dinleyebilirim ama bebek ağlaması ya da başka yüksek seslere gelemiyorum
Ben laboratuvarda çalıştığım için artık fazla sesi sevmiyorum. Labda yeterinde sese maruz kalıyorum zaten. Dışarda huzur istiyorum
Sesin geldiği yere bağlı. Ama evet, genelde sinirlendirir.
Yok sen delirmiyorsum, sık sık "yeter, bi susun artık" diye bağırmaktan boğazım ağrıyor bazen 😄
Benim sesimden yüksek çıkan her ses rahatsız eder🤣🤣
Hemde nasıl bulunduğum yerde çok karı var dırdırdır beynimi eşeliyılar arada gırtlaklayasım geliyor
Pek edemiyorum. İşim gereği insan kalabalığından bir hayli bunaldım zaten
Hayır. Dediğin gibi sinirlendiriyor, bir anda öküzü devirebilecek bir öfke çıkıyor awq
Uyurken ses olması geriyor. Ders çalışırken dikkatim dağılıyor. Harici olarak sorun olmaz.
Yalnız değilsin. Yüksek ses özellikle çığlık vs ani öfkelenme gerginlik yapıyor o an kendimi kaybedip o sesin sahibine vurabilirim
Nasıl düzelecez. Bu bozukluk bizi düzmeden
https://voca.ro/1kPTkidt4IPR beni anlayan birisini bulmuşken sesli konuşayım dedim. Belki dinlersin
Offf ben uykusuzken var yaaa kaçsınlar benden. Saçımı başımı böyle tutup yüzümü yolduğum zamanlar oldu. Karşımdakine vurmamak için kendime zararım çok oldu yani. Geçenlerde denk geldim bunun psikolojide bir adı varmış ama şu an aklımda değil. Seni gayet iyi anlıyorum, gözüme perde iniyor benim resmen şu an bile gerildim yani. Araştırmak lazım bunu.
Aynen aynen. Uykusuzluk açlık yorgunluk benin tahammül sınırımı düşürüyor. Kendimi de tanıyorum. Sende ona göre dikkat et kendine
😊❤️
Mübaşire dönüp bağırma lan diye el kol yapmışlığım var adliyede, düşün işte😅
Son yıllarda farkediyorum bunu tahammül edemiyorum yüksek sese
Konuştuğumu duymayacak kadar yüksek sesli ortamda bulunmuyorum, rahatsız edici
Çok rahatsız olurum böyle bağıra bağıra konuşanlara direkt kavga ederim.
Pek sevmiyorum, kafam götürmüyor. Yaşlandım herhalde.
Her sabah evdekilerin bağırarak konuşması ve benim uykumdan o şekilde uyanmak olunca konu sinir krizi geçiriyorum
Asla heleki telefonla konuşuyorlarsa. Ses beynime gidiyor kardeşim. Sakin ol duyuyor seni karşındaki..
yok ya asla hele şu düğün salonları falan hiç gelemem
Asla asla, ya gerçekten aşırı tilt edici insanlar dikkat etmeli
Ben ses duyunca sinir krizi geçiriyorum sessizlik insanıyım
Neyin yüksek sesi soru çok beiirsiz
Katlanamıyorum
Ayar olurummm aman ha
gürültü kirliliği gittikçe artıyor
Hiç tahammül edemiyorum kafa almıyor artık
Temiz ve güzelse severim
Çok sinirlerim bozuluyor.
Tahammülsüzüm, genəl.
Hayır hiç tahammül edemiyorum
Bu delilik değil ama delirtir bunlar insanı...
Uzun süre olunca tahammül edilmez oluyor.
Artık değil yaslandim galiba
Hayır sinirlendiriyor
Bazan sıkıcı olur
Annem bana kızıyor ama annem her türlü hasta
Bazen evet.. Bazen hayır..
Ailemle yasadıgım için alışkınım
Kafam kaldırmaz aşırı gerilirim
Yaşlandık edemiyoz artıkın
Ederiz sen ediyormusun
konuşmada gereksiz ise zerre sevmem
Nefret ederim.
Sadece yatakta jahahsdhahd