fark edilir mutlaka.. sessiz olurum.. yüzüm düşmüş şekildedir.. pek tepki vermem çevremde olan bitene.. komik bir şeye gülmem falan.. düşünceli görünürüm.. damarıma basılırsa da ani bir tepki verebilirim.. insanlardan uzak dururum bu yüzden. kendi halimde takılırım mesafeliyimdir böyle bir durumdayken.. çok rahat şekilde anlaşılır yani.
Ben genelde üzgün ve sinirli olduğumda her durumda dışarıya yansıtırım kırgın olduğum insana kırgın olduğumu söylerim hiçbir şeyi kendi içime atmam içime atıp dert olacağına söylerim Mert olurum 😂
Yansıtmak istersem yansıtırım ve bu da nadiren gerçekleşen bir olaydır.. Duygularını fazla dışarı vuran bir insan değilim ben ki gel gelelim aşırı duygusal biri de değilim.. O sebeple soğukkanlı bir insanım diyebiliriz.. Keyifli geceler..
Üzüntülerimi başkalarına anlatınca benim için üzülüyorlar bana acıyorlar böyle olunca ben kendimi güçsüz hissediyorum bu yüzden mutluymuş gibi yapıyorum güçlü görünmek istediğim için.
Olduğum ortama bağlı olarak kontrol altında tutarım çok büyük bir üzüntü yaşamıyorsam. Ki genelde kızgın ya da üzgün iken tek başına kalmayı tercih eden biriyim.
Ruh hallerim birbirine zıttır. Mutluyken mutsuz bir yüz ifadesinde olabiliyorken mutsuzken aşırı güleryüzlü olabiliyorum. Ruh halimi yansıtmak konusunda pek becerikli değilim.
Ben de senin gibiyim ya. Biride çıkıp ya neden böyle durgunsun, bir derdin mi var diyince, içten içe “yeterin artık” diyesim geliyor djxjx çünkü oysa o an gayet iyiyim yani.
Yansıtmıyorum bu yüzden genellikle dışarıdaki insanlar beni duygusuz olarak görüyor herkesin içinde ağlamayı , üzüntümü belli etmeyi sevmiyorum tabii ki ağlamak güçsüzlük değildir ama insanlar nasihat ve tavsiye vermekten başka bir şey yapmıyor.