Çoğunlukla içimde yaşarım. Kırgınlıklarım olsun, üzüntülerim olsun hepsini içimde yaşarım. Kıran kişi farketmediği sürece belli etmem. Kendimi geri çekerim. Üzüntümüde belli etmem. Zaten tanıyan kişi bunu anlar. Belki o zaman anlatırım.
Hislerimi dan dan söylerim belli ederim. Bak şimdi bi kız aradı bugün, annesi gözaltına alınmış. Ama kim aldı götürdü bilemediler. Saatlerce araştırdım buldum. Cezaevine girdim çıkışta görüşelim dedim. Başka avukatı göndermişler... Dedim bunca saat mesaim gitti. Madem başka avukatınız vardı sadece onu arasaydınız. İşte özür dilerim bilmem ne... Sinir oldum. Ne beni yoruyorsun
Sanırım karşımdaki insana bağlı bu. Eğer güvendiğim, inandığım ve samimiyet duyduğum bir insansa tüm duygu yoğunluğu açarım ona. Ama değilse açmam çünkü insanlr o kadar kirli düşünceli, çıkarcı ki üzüntü duyduğumuz şeyleri zayıf yönlerimiz olarak algılayarak bunu bize karşı silah hâline getirebilirler.
Normalde belli etmezdim içimde yaşardım ve çok mutlu olduğumu gösterirdim. Ama son dönemler patlama yaşıyorum sanırım zamanında çok icime atmaktan. Gizleyemiyorum daha içimden geçen bir bakıyorum pat diye cıkmış ağzımdan bunun ben bile farkına varamıyorum.
İçimde yaşamayı tercih ederim. İnsanlar yeri gelir seni o üzüntüden vurur. ya da acıdan zevk alır. Kimseye güvenmiyorum bu yüzden içimde yaşarım üzüntümü.
İçime atmam, mutlu gibi yapamam ama duygusal da davranmam sadece moralim bozuk olur öyle dolanırım. Kolay kolay anlatmam ama hissedilir bir durumlar olduğu.
cocukken ve ergenken her şeyi gülüşümün ardına saklamaya çabaladım sonra bi dönem saldım kendimi belli oluyordu simdi gücümü toplamaya calışıp yine belli etmemeye çabalıyorum
Genelde insanlar üzüntülerini bana anlatır ve tavsiye alır. Ben içimde yaşarım. Söyleyince sanki gevezelik yapmış ve insanların kafasını şişirmiş olacağım diye düşünüyorum. Başka işleri varken benim üzüntülerimi niye dinlesinler kafasındayım. Ondan dolayı anlatmam ve belli etmem😕
Ben mutsuzken rol yapamadığım için yüz ifademden kolayca okunur. Ama herkese sebebini anlatır mıyım orası muamma. Yorgunum derim çoğunlukla.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben belli ediyorum bu yüzden sevenim yoktur pek hatta arkadaşim bile yok 2 arkadaşım var sadece ben üzulürsem. neden üzüldüğümü kimin neden üzdüğünü çat cat söylerim tabi 9 köyden de kovulurum ama olsun ben öyle seviyorum
Kesinlikle insan içinde yaşamalı, kimse kimsenin üzüntüsünü dinlemek zorunda değil. Ayrıca zayıf yönler diğer insanlara gösterilmemeli. Senin üzüntünü gören gün gelir ordan vurur.
Bellu ettiğimde ezik muamelesi cok gördüm, güçsüz ve aciz olarak anlaşıldım. O yüzden artık üzüntümü veya çaresizliğimi kedim içimde yaşıyorum çoğunluk..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çoğunlukla içimde yaşarım. Kırgınlıklarım olsun, üzüntülerim olsun hepsini içimde yaşarım. Kıran kişi farketmediği sürece belli etmem. Kendimi geri çekerim. Üzüntümüde belli etmem. Zaten tanıyan kişi bunu anlar. Belki o zaman anlatırım.
Duygularımı çok yoğun yaşarım ama içimde...
Hislerimi dan dan söylerim belli ederim. Bak şimdi bi kız aradı bugün, annesi gözaltına alınmış. Ama kim aldı götürdü bilemediler. Saatlerce araştırdım buldum. Cezaevine girdim çıkışta görüşelim dedim. Başka avukatı göndermişler... Dedim bunca saat mesaim gitti. Madem başka avukatınız vardı sadece onu arasaydınız. İşte özür dilerim bilmem ne... Sinir oldum. Ne beni yoruyorsun
Sanırım karşımdaki insana bağlı bu. Eğer güvendiğim, inandığım ve samimiyet duyduğum bir insansa tüm duygu yoğunluğu açarım ona. Ama değilse açmam çünkü insanlr o kadar kirli düşünceli, çıkarcı ki üzüntü duyduğumuz şeyleri zayıf yönlerimiz olarak algılayarak bunu bize karşı silah hâline getirebilirler.
Normalde belli etmezdim içimde yaşardım ve çok mutlu olduğumu gösterirdim. Ama son dönemler patlama yaşıyorum sanırım zamanında çok icime atmaktan. Gizleyemiyorum daha içimden geçen bir bakıyorum pat diye cıkmış ağzımdan bunun ben bile farkına varamıyorum.
İçimde yaşamayı tercih ederim. İnsanlar yeri gelir seni o üzüntüden vurur. ya da acıdan zevk alır. Kimseye güvenmiyorum bu yüzden içimde yaşarım üzüntümü.
Güven be artıkkk
🥺💔
İçimde yaşarım fakat suratımdan ya da ses tonumdan anlaşılır ve bunu kontrol edemiyorum, elimde değil.
Üzüldüğüm konuya göre değişir ama genel olarak belli etmem. Hatta kendim yapabilirsem üzülmemeye gayret ederim.
Sen yaparsın 😊
Her zaman olmuyor işte bak bugün üzülüyorum mesela.
😂Ne zor soru bu.
İnsanına göre muamele sanırım.
Mutluluk rolü kesmekten oscar alıcam artık.
bence sen duygularını çok güzel ifade edebilen bir insansın gibi geliyor ama neden böyle diyorsun :D
Ne demiştim, mantığı sevip savunsamda duygularımın esiriyim.
O kadar olsun ifade özgürlüğüm 😂
yani içinde yaşamıyorsun diyorum ama sen burada içimde yaşıyorum diyorsun sdf
şu an seni anlamıyorum 😂
Sonra görüşürüz gidip satranç oynayım, gözümün önünden atlar uçuyor, çaprazdan filler şah çekiyor 😂
git git rok yap gel azcık sdf
Rok sevmiyorum ben.
Yapanı hele hiç sevmiyom 😂
sen tavla öğren seninle tavla oynayalım biz
Endonezyalı paramparça etti beni, dahimidir nedir 😱😱😱
Çok dehşet oynadı.
Tavla bilmem ben öğretirsen oynayalım.
Tavlayı öğretmek sorun değil de alışman zaman meselesi. Yani hemen öğrendim oyna ile olmuyor ya. Sağlık olsun :D
Gidip rövanş teklif edeyim, onu yenmeden gözüme uyku girmez.
Bir iki tane kasparov videosu izleyim 😂
yenersin yenertsin sfs
😜Endonezyalı fena çıktı.
Konuşmasa yenerim belki 😂
Çok konuşuyor 😂
Ne konuşuyorsunuz bana da ayarla Endonezyalı madem oyleee
🙄Esra Erol 👉şu tarafta
İçime atmam, mutlu gibi yapamam ama duygusal da davranmam sadece moralim bozuk olur öyle dolanırım. Kolay kolay anlatmam ama hissedilir bir durumlar olduğu.
cocukken ve ergenken her şeyi gülüşümün ardına saklamaya çabaladım
sonra bi dönem saldım kendimi belli oluyordu
simdi gücümü toplamaya calışıp yine belli etmemeye çabalıyorum
Genelde insanlar üzüntülerini bana anlatır ve tavsiye alır. Ben içimde yaşarım. Söyleyince sanki gevezelik yapmış ve insanların kafasını şişirmiş olacağım diye düşünüyorum. Başka işleri varken benim üzüntülerimi niye dinlesinler kafasındayım. Ondan dolayı anlatmam ve belli etmem😕
Duygularımı belli ederim, saklamayı beceremiyorum. Derdimi çok anlatmasam da yüzümden ve tavrımdan anlaşılır. Üzgünken mutlu gibi yapamam.
Belli etmem ama bazen farkında olmadan modum eleveriyor. Samimi olmadığım kimseyle konuşmam böyle şeyleri
Bazen birilerine anlatırım; ama çoğu zaman içimde biriktikçe birikti. Nereye ve kime anlatacağımı bilemiyorum.
Ben mutsuzken rol yapamadığım için yüz ifademden kolayca okunur. Ama herkese sebebini anlatır mıyım orası muamma. Yorgunum derim çoğunlukla.
ben belli ediyorum bu yüzden sevenim yoktur pek hatta arkadaşim bile yok 2 arkadaşım var sadece ben üzulürsem. neden üzüldüğümü kimin neden üzdüğünü çat cat söylerim tabi 9 köyden de kovulurum ama olsun ben öyle seviyorum
Hiç sevmem belli etmeyi, elimden geldiğince belli etmemeye çalışırım. İçimde yaşarım tüm üzüntülerimi, kırgınlıklarımı kimseye belli etmem.
İçimde yaşarım. Kulaklığımi takıp yorganı başıma çekip ağlarım. Rabbim olsun tamam
Üzüntümü her ne kadar belli etmek istemesem de tavırlarıma, hiç değilse yüzüme yansıyot
İçimde yaşarım. Dışardaysam ağlarım. Eve ya da kaldığım yere girerken göz yaşlarımı siler, yüzüme mutluluk maskesini takarım.
~yani içime atarım 👻
Sevdiklerim üzülmesin diye belli etmem, sevmediğim kişileri de mutlu etmek istemem
Üzüntümü belli etmem ama eve gidince bilgisayarda ağlarım 😔
İstemeden de olsa belli ediyorum sanırım. Tavırlarım değişiyor.
Üzüldüğümü belli etmem ama en yakın arkadaşlarım yazdığım mesajdan sesımden anlar
Genelde içimde yaşamayı severim, belli etmemeye çalışırım.
Bazen hâl ve hareketlerimden istemeden de olsa belli edebiliyorum.
İçimde yaşıyorum. Ve düşünceli gözükmemeye çalışıyorum. Böylece memnun oluyorlar. : D
Burda belli etmem hiç..
Ama realde annem hemen anlar
İçimde yaşıyorum ama dayanamayınca tepki gibi göz yaşı olarak çıkıyor ve sonuç olarak anlaşılıyor
İster istemez belli ederim ya suratım sirke satar çünkü
belli eder her insan birazda olsa. dert paylastikca azalir
Parmağım burkulmustj ve kimsenin ruhu duymamıştı ve geceleri ağlıyordum ve kimse anlamiyordu
Voleybolcu olunca burkulur parmak. s
Hep sırıtıyorum kimseyle sıkıntımı paylaşmam, sevmiyorum.
Kesinlikle insan içinde yaşamalı, kimse kimsenin üzüntüsünü dinlemek zorunda değil. Ayrıca zayıf yönler diğer insanlara gösterilmemeli. Senin üzüntünü gören gün gelir ordan vurur.
Genelde belli etmem..
Bellu ettiğimde ezik muamelesi cok gördüm, güçsüz ve aciz olarak anlaşıldım. O yüzden artık üzüntümü veya çaresizliğimi kedim içimde yaşıyorum çoğunluk..
tabiki belli ederm aqq ben üzülüyosam onlar da uzulsun
Ne kadar mutlu görünsende bazen kahkahalar acıları gizlemek içindir
Genellikle İçimde Yaşarım Bu Tarz Konuları Dışarı Vurup Sahte Dostları Sevindirmek İstemem :)
Belli etmem asla hemde genelde içimde yaşarım
Konuşmamdan anlaşılır
Icimde yasarim belli etsem kime ne fayda...
Belli edemiyorum ki herkes beni mutlu sanıyor
Üzüntünün derecesine bağlı …
Derdimi de, üzüntümü de anlatmam kimseye.
İçimde çözerim
Etmem. içimde yaşarım
Belli etmemeye çalışırım
İçimde yaşarım ve kimseye belli etmem
Içimde yaşarım kimse bilmez
Çok derin üzüntü ise belli etmem.
Üzüldüğüm zaman çok mutluymuş gibi yaşayanlardanım
Sadece birkaç kişiye belli ederim
Bazen dolup dolup tasiyo insan..
İnsan olduğu için olur öyle şeyler :) Önemlı olan toparlanabilmek.
evt üzüntülerimi saklayamıyorum
Ortama ve zamana göre değişir.
Sana yolladığımı sende yollar misin rica etsem 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Hemen beli ederim duygularimi
İçimde yaşarım herşeyii😒
Belli ederim.