100 liranız var kaç gün geçinirsiniz ve neler yaparsınız?
Cevabın nedir?
Arkadaşım tam öyle güzel bir soru sormussun ki bugun arkadaşım ve ben 200 lira ile yola çıktık.
100 lük rakı 75 tl
1 paket sigara 8 tl
Peynir 7 tl
yogurt 5 tl
ufak tefek mezeler 10 tl
:D 100 TL doldu bile
Arkadaşımda
110 tl 50+60 olmak üzere yenidoğana olan haracımızı verdi. :)
Kısaca Biz 2 kişi bu saate kadar 230 TL falan harcadık.. Yarını parasız geçircez ama yarın işte yemek veriyolar akşamda yövmiye alcaz.. Biz ne zaman yarını düşündükki bu hayatta.01 Yorumla- +1 yıl
helal olsun kardeş yarını düşünmeden yaşıcaksın en güzeli :/
En İyi Cevaplar
Burdaki herkes senin 1 günde 💯 tl harcama kapasiten olduğunu anladı, amacına ulaştın inanılmaz havalı oldun şu an uu fena huuhuuu ks nin en fame üyesi oldun şuandan itibaren, kutlamalıyız bunu para sende.
02 Yorumla- +1 yıl
zekana hayran kaldım bravo :/
ögrenci zamanlarımdan hatırlıyorum 100 lirayla 3 ay idare ettigim bile oldu ciddiyim :D
23 Yorumla- +1 yıl
Psikopat hatun :)
- +1 yıl
hiiiiiiii nasıl başardın bunu :/
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kira fatura falan değil sadece harçlık ise ve hergün dışarı çıkmam gerekiyorsa 5 gün.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
132Cevap
+1 yılSabah kahvaltısı 3-4 tl , günlük sigara 13 tl , akşam ekmek ve cola ( dolabın full oldugunu varsayıyorum ) 5 tl , hadi 1-2 birayıda kestik. 4 gün. Vay be amma para harcıyormuşum o. O
04 Yorumla- +1 yıl
ohohohohoooo iyiisin valla :)
- +1 yıl
xx saat 1-2 gün diyenlerin babası fabrikatör galiba. Aylık 2000 tl e tek başına anca bu kadar. Hesap edince bile birası mutfağı kirası faturası bildiğin boşa yaşıyormuşum yani ne iyisi. Bu soru iyi gelmedi bana :D
- +1 yıl
anlaşılan o ki 2000 lirayla geçinilmiyor :)
- +1 yıl
Aylık 50-60 bira - 150 tl lik mutfak alışverişi - ortalama faturalar - 600 tl kira - günlük stabil masraflar - ayda 4-5 kere eğlence felan derken ay sonu bir bakıyorsun sıfır. İşte bu şekilde geçiniliyor. Başka türlüsü hikaye :)
Mecbur kalirsam ay basina kadar idare ederim. Yani butun giderlerim verildiyse sadece harcamak için veriliyorsa ederim
03 Yorumla- +1 yıl
neler yapabilirsin ki :/
- +1 yıl
bana da öğretsene :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenzin, sigara, dışarı çıkma, kız arkadaş, bahşişe harcadığım aylık parayı, 30 a böldüğüm zaman, 0,6-0,7 güne denk geliyor. Kabaca yarım gün oluyor. Bunları yapmazsam eğer, sadece sigaram ve el insan içecek bir şey ve yemek ile 3 gün olabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
ah bu kızlar bitirdi sizi ya :/
Cevap sahibi+1 yılKızların maliyeti yanlış hesaplanıyor aslında, bir de normalde yapmayacağınız, almayacağınız şeyleri onlara hoş görünmek için alıyoruz. Mesela 400 TL lik parfüm değil de 100 TL lik gayet yeter bana ama gidip 400 lük alıyoruz mal gibi. Kız cinsiyetini tüketsek dünyadaki toplam tüketim %70-80 azalır. Rakam abartılı değil, zaten mevcut Tüketimin %60-65 i kadınlar tarafından, üstüne erkeğe de tükettirdiklerini eklerseniz geçebilir bile.
Cevap sahibi+1 yılBir de kızlara harcanan parayı, kadına harcamışım gibi gelmiyor. Bana keyif veren bir şeye harcamışım gibi. Sevdiğim hatun hariç böyle tabi.
Yemeğe minimum harcayan biriyim. 15- 20 gün yetebilir bana.
13 Yorumla- +1 yıl
nasıl başarıyorsun ya :/
- +1 yıl
Yemeğe az harcıyorum. Param az olunca otobüse dahi para vermiyorum. Hergün gittiğim kursum 9daydı. Ben 7de kalkıyordum. 7,30 hazırım. Yola düşüyor ve 40 dk yürüyorum. Parka varıyorum ve dinleniyorum. Bir poğaça yiyor ve devam ediyorum. 20 dk daha yürüyerek varıyordum. Yolum yokuştu ama gerekince yapıyor insan.
+1 yıliçki, sigara, hap, toz olmadığı için boğazım var desem paso yiyorum desem o para bana zor gider :D:D:D:D:D
01 Yorumla- +1 yıl
bide karıya falan gitmiyorum onuda kat ^^ ama yine yetmez çünküm çok yiyorum :S:FSDF
İdare edemem! :(((
https://m.youtube.com/watch?v=JHJMP-G8r38
00 Yorumla
+1 yıl5-6 gün anca gider. Ailemle yaşasam 1 ayda geçinirim sıkıntı yok :)
01 Yorumla- +1 yıl
o zaman hertürlü gider :)
buzdolabı doluysa 3 gün dışarı çıkarsam toplamda 4-5 gün idare ederim
04 Yorumla- +1 yıl
dışardan yiyorsan hergün :/
- +1 yıl
valla dönerin 15 lira olduğunu hesapla yanında içeceği filan 20 lira oluyor işte :/
Sokakta yattığımı varsayıyorum bir damacana beni 2 hafta götürür 10 tl desek 50 tl lik gıda da beni bir 2-3 hafta götürür 40tl cebimde kalır :)
07 Yorumla- +1 yıl
Utanmasan WC'ye gitmicen, karnın acıkır diye :P
- +1 yıl
ohhhh sen bu ülkenin başına geçsen ekonomi düzelir :)
- +1 yıl
:))) bana da öğret böyle yaşamayı
- +1 yıl
mecbursan dışardan yemeye kardeş zor işte :/
+1 yılÜniversitede "Hiç" parayla İstanbul'da 22 gün idare etmiş adamım sen düşün ^^
10 YorumlaO anli sıkışıklığıma bağlı. Eğer uzunca bir süre idare etmem gerekiyorsa edebildiğim kadar ederim.
02 Yorumla- +1 yıl
hem adınla hem de profil resminle senin bir saat bile idare etmemen lazım :)
+1 yıldısardaysam aynı an işteysem 2 3 gün evdeysem 1 güne harcarım ben onu :)
02 Yorumla- +1 yıl
sana para wermemek lazım :D
- +1 yıl
kendi paramı kendim kazanıyorum ya sıkıntı yok:)
ev geçindirmekten bahsetmiyoruz sanırım günlük özel zevkler dersen bir çay içerim dışarda akşamları artık ufak tefek abur cubur öyle 10-15 gün yeter... yoksa karın doyur filan 3 gün zor yeter
00 YorumlaÖzel birşey yapmazsan yemeklerin filan 1 hafta gider
00 Yorumla
+1 yılben çok tutumluyumdur tek kişi olarak 3 ay bile idare ederim israfı devmem
00 Yorumlaen fazla 1 saat oda kabinde kıyafet denerken geçen zamanı hesaplarsak :)
00 YorumlaValla arabam olmamis olsaydi ve surekli disardan yemiyor olsaydim. 10 gun idare edebilirdim.
06 Yorumla- +1 yıl
dışardan yemek insanı bitiriyor ya :/
- +1 yıl
midem bozuldu artık :/
- +1 yıl
napıcaz biz böyle :/
Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. 1 hafta kadar benzin alırım sigara alırım ekmek alırım yemeği evde yaparsam 1 hafta idare eder yahu
06 Yorumla- +1 yıl
yemeği evde yersen eder işte ama ya herhün dışardan yiyorsan :/
- +1 yıl
bende bıktım artık dışarda yemekten midem bozuldu :/
- +1 yıl
valla en kral mekanda da yesen olmuyor üstad :/
şahsen bu sene aylık 100 lira harcıyordum fazla param yoktu. kpss ye hazırlanıyordum :D şu an hala yok 250 lira borcum var :DD
02 Yorumla- +1 yıl
işin zor :/
Evdeysem 1 hafta rahat gider ama disarda ve hele ki dolu dolu bir gundeysem 1 gun yetmez.
00 YorumlaEğer evden çıkmıyorsam 10 gün falan geçinirim ama gezerek 1 günde bitiririm
00 Yorumlayaşam standartlarına bağlı yarım saatte olabilir 3 haftada:)
00 Yorumla
+1 yılBazen 2 hafta iadere etmişliğim bile oluyor. bazen ise 1 gün bile yetmiyor =//
00 Yorumla
+1 yılDışarı çıkmadığım sürece 4 5 gün gider fakat çıkarsam. d
01 Yorumla- +1 yıl
çıkarsan 1 gün bile gitmez değil mi :D
+1 yılvalla benzinim falan içinde sıgaram yok 9-10 gün maksimum idare ederim.
02 Yorumla- +1 yıl
iyi yapıyorsun valla :/
- +1 yıl
motorsiklet kullanan herkes aynı şeyi yapabilir )
- Kişilik & Karakter konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yıl1 hafta idare ederim.. Ben ayda 500 tl ile idare ediyorum ama zor! Fatura yiyecek hepsi içinde!!
02 Yorumla- +1 yıl
cidden zor Allah yardım etsin :/
- +1 yıl
Parasızlık zor..
5 lira ile 1 ay idare etmiştim. Abartı olabilir ama hesaplayınca 20 ay :)
04 Yorumla- +1 yıl
hiiiiiiiiiii 1 ay mııııııı :/
- +1 yıl
Allah kimseyi dara düşürmesin kardeş zor :/
1 gün idare edemediginde olur 10 gün idare ettiginde olur isteklere baglı
01 Yorumla- +1 yıl
doğrudur :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılKira elektrik falan dahil diilse yani kendi evimdeysem sadece yiyecek ve su ise bir bucuk ay idare ederim
20 Yorumla2kişilik yemek parası. Hadi en fazla üstüne birde cafe ye gidrsin.
10 Yorumlaİlkokul'da 10 lirayı 1 haftada harcardım..
Şimdi 100 lira 2 güne yetmiyor..10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2 ay yeter. evde olcam kimse olmayacak. bilgisayar birde spor aletiolacak.
guzel diyet programi yapacam.01 Yorumla- +1 yıl
aslında diyet yapmak için ideal birşey :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerede olacağıma bağlı evdeysem 3 gün ama dışarıdaysam 0.5 gün
03 Yorumla- +1 yıl
hergün dışardan yiyorsan :/
Cevap sahibi+1 yıle başka çözüm yok sonuçta
- +1 yıl
malesef :/
paranın sınırı yokki...2 saattede biter 1 gündede yaşam standartına bağlı...
12 Yorumla- +1 yıl
hergün dışarda yersen hemen biter :/
Normalde bir gün ama birçok şeyi kısarak ölüm gibi 4 gün belki
04 Yorumla- +1 yıl
ölüm gibi hakikaten :/
- +1 yıl
değil mi :/
Günde 1 simit ayran yersek 3 ay olabilir ama tek öğün yersek
02 Yorumla- +1 yıl
öldük desene :/
dışarı çıkmasam bana 1 ay yeter ama sevgilim olsa :) 5 gün en fazla en en fazla :))
02 Yorumla- +1 yıl
ah bu sevgililer bitiriyor :/
idare etmekmi 😂😂gunluk vale parasi o be canm😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
fakiriz biz be üstad napalım :/
+1 yılBiraz dolanayım, takılayım dersen 5 saat :D:D Ölmemek içinse 20 gün falan :D:D
02 Yorumla- +1 yıl
yahu içkim sigaramda yok ama gidiyor işte :/
- +1 yıl
yahu bir yemek yiyosun 20-25 lira, bir paket sigara, kahve çay cart curt çok para gidiyo ya değeri yok paranın
İddaa tek maç basarım tutarsa iyi tutmazsa yine açız
11 Yorumla- +1 yıl
açızzzzzzzz :/
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 gün.
Ama idare etmem lazımsa 8 9 gün bile edebilirim neden olmasin.03 Yorumla- +1 yıl
nasıl başarıyorsun bunu :/
Cevap sahibi+1 yılBaşarırim. Tutumlu insanim
- +1 yıl
helal olsun
Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. durumu göre değişir bu ben 1 hafta idare edebilirim
00 Yorumla
+1 yılEvden dışarı cıkmadan 10 gün idare edebilirim. Evden dışarı çıkarsam 1 saat :)
00 Yorumlabir sigara 6tl işe gidiş geliş 4 TL bir yemek 10tl oda sadece calsiyoken yidigimi farz edelim etti mi sana 20 TL 20x5gün Kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen iddaa'ya bir günde ya da 2 günde cok cok rahat 100 liram gidiyor ama yazık günah tutmuyorda tek maça yatıyorum :D Ama 1 hafta 1.5 hafta idare ederim , sevgilim yok yemeğe gider tek başıma idare ederiz pampa :D
00 YorumlaSesevgilime romantik bir hediye alirdim ama yuzliram cebimde kaldi sevgilim ypk yaaa
11 Yorumla- +1 yıl
:(((
bilmem max 10 gün olur kalacak yer varsa 2-3 hafta maximum
04 Yorumla- +1 yıl
10 gün müüüüüüüüüüüü :/
- +1 yıl
peki peki
+1 yıl2 hafta rahat idare ederim 1 ayda zorlayarak idare ederim.
02 Yorumla- +1 yıl
1 ay mı :/
- +1 yıl
tabi evtabi ev kirası vs dertler olmuycak evde öğrenci evi yemek oluyo evde yani.
Bu bence insanın ne kadar tutumlu olduğuna bağlı kimisi 2 dk kimisi belki aylık ama ben fazla elimde para tutmuyorum illa biyerlere giderim 2 gün ya da belki 1 gün elim boldur tek yemem
00 Yorumla100 lira sakız alıp bozdursam bile 2 gün gitmez bende anlamıyorum nasıl oluyosa
00 Yorumla
+1 yıleskiden uzun süre idare ederdm :D şimdi 1 günde yediğimz para :D
00 Yorumla1 gün yeter hic gezmezsem evde oturursam, zorlasam 2 gunde olur
00 Yorumla
+1 yılÖğrenci iken 5 lira ile 1 hafta geçindim şimdi 4 bin TL 2 haftada bitiyor
01 Yorumla- +1 yıl
5 Lirayla 1 haftamı ? Valla iyiymiş :)
100 lira günde 3 lira sigaram 2 lira yemek 5 liradan 20 gün idare edilir hiç yemek yemesem 3 lira sigaradan 33 gün idare ederim:D
00 Yorumla
+1 yılidare etmem gerekiyorsa bir ay bile eeerim neden ki
01 Yorumla- +1 yıl
iyi bakalım
evden hiç çıkmazsam 5-6 gün yeter çıkarsam 2 gün ancak :S hayat pahalı *
01 Yorumla- +1 yıl
pahalı valla adımın para olmuş artık :/
günde 2,5 liraya döner yesem 40 gün idare ederim :D
01 Yorumla- +1 yıl
ohhh bitti gitti :)
+1 yılValla bugün 100 tl lik sırf benzin aldım etiler beylikdüzü ve ataşehir git gel bitti benzin :)
00 Yorumla100 milyon rus sevgilim bir günlük kuaför parası...
00 Yorumla1 saatte de biter bir gundede o senin ne alicaagina bagli
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026