insanlara hayatımda yer yok. İnsanı hem çizgisinden çıkartırlar. Hem de hayat enerjisini sömürürler. O sebeple olabildiğince bu tip insanları hayatımda barındırmamaya özen gösteriyorum.
Kalbini, duygularını, hislerini tüketenlere yer yok. Onlar isteseler de doğru, dürüst olamazlar. Hissizleşirler, riyakarlaşarak kaybederler kendilerini... Bu bataklık, çeker insanı, yakalanmaya görünüz... Bu nedenle hep söylerim, kalbi de kendi de tükenmemiş, tüketilmemiş insanlar ile yolumuz kesişsin...
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Bencil Ukala Aşırı egoist
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kalbimde herkese yer var. Ben gördüğüm herkese 10 puan veririm. Zamanla davranışlarıyla ortaya koyduğu karakterine bağlı olarak 10'dan yukarı doğru da artabilir, aşağıya doğru da azalabilir.
~yani net birşey söyleyemem. Dinim gereği de herkesi severim. 👻
Bencil ve iki yüzlü. Tabi çıkardı olana da. Hayvanları sevmeyene de. Adaletli olmakla çıkarları arasında seçim yapmak zorunda kalınca çıkarlarını seçene de. E geriye ne kaldı diyebilirsin, haklısın; içimde kimseye yer yok.
Yalancı, çok konuşan, garip davranan alakasız cevaplar veren, empati yoksunu olan, hayatım kendisinden ibaret sanan, sürekli somurtan, eğlenceli olmayan, egolu olan, bencil olan, insanları ezen, katı davranan, nerede ne demesi gerektiğini bilmeyen, yerli yersiz konuşan, boş konuşan
CHP zihniyet li olana. Ve hergün 20 müşteri ile yatıp kutsal bakireyi oynayan elime degmedi Bildigin kızlardan degilim ayaklarına yatan kadınlar a hiç tahammülüm yok. Oysa ben buyum dese demez
Yorumları okudum ve sanki herkes bir parçkukusu söylemiş gibi resmen bir yorumda elimi bir yorumda parmağımı bir yorumda suratımı gördüm. Cevaplara baktığımda kendimi okuyormuş gibi hissettim. Valla benim hayatımda her türlü insana yer var.