Yengeç erkeği, kadını, hayvanı, uzaylısı... Yengeç olan herkes, her şey. Kimle sorun yaşadıysam yengeç burcuydu allah bu burcu kahretsin diyeceklerim bu kadar.
Evet kabul ediyorum küçükte olsa burçların insanları üstünde etkisi var. Ama Aşk'tan bahsediyoruz yani tanıdığın kişi belki size kötü oldu uyuşamadınız anlaşamadınız ama bunu hemen burçlara bağlayamayız , aşk bu çekim gücü tutkusu farklıdır. Başka bir kişi ile denediniz oldu ve o burç grubunu iyi yapmaz önemli olan insanın içi kalbi karakteri burada bu yüzden daima burçlarla aşk ve gönül ilişkilerini bir tutmayalım tamam kabul ediyorum illaki bir tutarı vardır ama her zaman değil.
yengeç kadını. dünyanın en saçma burcu. öyle timsah gözyaşları var ki, suçluyken seni suçlu durumuna düşürmek ister. baksana benim gözlerime, koç erkeği yer mi bunları? :d dahası dünyanın en korkak burcu. aman millet ne der korkusuyla yaşayan vasat bir burç. kendisi olamamaktır yengeç burcu olmak. başkalarının kaygıları ve beğenilerine göre kendini dizayn etmektir. kırbaçlanmaları gerekir duyguları. zira başka türlü yontulamazlar.