Evettttt bir soruyla daha karşınızdayım. cumletenn hayırlı sabahlar🥳🥳🥳.. BEN geldim AYAĞA kalkinnn. sizce bir kadın kocasının evine para getirmediği zamana kaç gün dayanabilir? Soruyu anlayanlari sahneye alalım lutfenn😂😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSoruya erkek para getirmek zorunda değil koca eline bakmayın diye cevap veren olgunlaşmamış erkekler var ne kadar komik. Sorumluluk alamiyorsaniz evlenmeyin evladım. Adam hasta olur ya da iş bulamaz çalışamaz o zaman düzgün bir kadin sabreder. Kadin çalışır gecindirir aileler destek olur ama keyfi olarak çalışma tembel tembel gez ondan sonra kadin terkedince koca eline mi bakıyorsunuz olsun. Kadin kendisi çalıştıktan sonra sizin sorumsuzluğunuzla niye uğraşsın? Kendiniz isten eve geldiğinizde kariniz iki gün yemek yapmamış olsa hemen babasının evine gönderirsiniz. Kalkmışlar bir de modernlik tasliyorlar.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel aciklama
En İyi Cevaplar
u +1 yılAçıkçası buna bir gün bile dayanamayıp evini yuvasını terk edecek kapasitede kadınlar var. “Dırdır”la tabii ki. Tabii ki yani umarım kocası eve çeşitli sebeplerden dolayı para getiremediyse, ben çalışırım evimize biraz da ben bakarım diyebilecek kapasitede kadınlar da vardır. Ya da bu durumu bi şekilde idare edebilecek. Hayat bu iniş çıkışları çok olur, her zaman güllük gülistanlık geçmiyor :)
43 Yorumla- +1 yıl
Anlayana heryer mersin aslında
- +1 yıl
Aynen :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim güzelim 🌼
+1 yılKadının kocası eve para getirmezse, kadın kaç gün dayanır mı? Yoksa kadın çalışıp para getirmezse mi kadın kaç gün dayanır?
Ben ilki olduğunu tahmin ederek cevap vereyim; evde kimse çalışmıyor ve para getirmiyorsa kadın dayansa bile borçlar ödenmesi gereken yapılması gereken masraflar dayanmaz. Sadece kadının dayanmasına bağlı bir durum değil.12 Yorumla- +1 yıl
Kadın kaç gün dayanir
- +1 yıl
2 ay dayanır sanırım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla evlilik zor günde kaçmak değil bilinçli olarak çalışmıyor ve iş aramıyorsa farklı bi durum ama çabalıyorsa ve ona rağmen kadın gitmek istiyorsa hiç evlenmeyekti evlilik bu değil
13 Yorumla- +1 yıl
Sabir VE irade devreye girmeli
- +1 yıl
Aynen öyle en ufak şeyde kaçanları anlamam
- +1 yıl
Teşekkürler ponçik:)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
44Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kişinin eşini sevmesine ve ona değer vermesine bağlı bir durumdur. Bu tür duyguları eksikse eğer bir gün bile dayanamayabilir. Bu tür duyguları varsa eşine kendisi bakar iş bulur, bulmaya çalışır.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru kadında çalışabilir
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılneden odak noktamız koca olmuş ki?
genç kızlar hayatınızdakı en buyuk basarı evlenmek ve ceyız olmasın karıyerınıze odaklanın yenı ınsanlar tanıyın yenı yerler gorun okulunuzu bıtırın iş hayatında olun gelecegınızı aılenıze ve bır erkege bırakmayın.
ulkemızde sıyasal islam teroru surerken ve ekonomı batma noktasında ıken gızlı devaluasyon ve stagflasyon varken evlılerde tek kısı ıle gecım asaması cok zor anca karı koca bırlıkte olduıgunda bırseyler yapabılıyor ve her yuk erkegın omzunda degıldır. evlı isen esınde destejk olur.12 Yorumla- +1 yıl
Olur ama eş sağlıklı ise ben kadının çalışmasına karşıyım zaman eski zaman değil insanlar da öyle
Bekarlardan çok evlilere rağbet var - +1 yıl
uzun ve derin konu. kişisel gorusundur oburude benım kısısel gorusumdur.
hıc kımse o zaman evlenmesın eşe destek olmayınca kımse 7 k- 8 k maas almıyor sonucta .
ben buyuksehırde yasıyorum anneannem tekeldeydı emeklı oldu annem oyle etrafımdakı tum kadınlar calısandı buız oyle bırsey ıle rast gelmedık yıllarca calıstık aynı sekılde kısı kendını bılırse zaten sorun olacagını sanmıyorum.
ulke durumunda su ankı konjetrürelde tek kısı ıle calısuıp gecınılmesı cok zor varyeti yoksa maaşlı ise cıdden zor.
ben evlenmezdım cunku ev hanımı modu dıye bır yaklasım kabul etmıyorum davukl dengı dengıne egıtım aıle ıs ortalama paralel olmalı evlılıkte kı uyum saglansın.
su an esımın calısmasına ıhtıyac yok ama bana yardımcı olabılır ıse gelır ya da daha ıyı maddı ımkanlarım olsa evde sıkıldım dukkan acıcam dese ok derdım.
karıyer yapıp cocuk buyuten mılyonlarca kadın var evıde cevırıyor herseyı.
senın yaklasımın genc kızlarımız okusun karıyer sahıbı olsun aıleseının bır erkegın fıkrıne gore yasamassın dıye bas bas bagırıuyoruz.
pekı kadın calısmasın deyıpte doktor hemsıre kadın arayan tayfa ne yapacak?
bazı ıslerde hanım kızımız yok mu dıye dayılar ne yapacak?
neyse sadece yazdım . kısısel gorustum saygı duyarım herkesın .
- Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik eğer para üzerine kendine baktırma uğruna kurulursa dayanmaz ama ki eğer sevgi birliktelik dayanışma üzerine kurulursa beraber sorunlarını atlatmaya çalışır diye düşünüyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı düşüncenn🥰
İslama göre erkek evin geçimini sağlamak zorunda eğer adamsa eve para getirir napar eder getirir ama günümüzde kadında artık iş dünyasında bağımsız bir şekilde varlık gösterdiğinden böyle bir sorun oluşcağını zannetmiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Zaman gibi insanlar da değişti
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok dayanabileceğini sanmam. Varsayalım 2 ay dayansın.
Bunun faturası, kirası, kumanya masrafı, sağlık harcamaları var.
Avanak Apti filminde Ayşen Gruda'nın da dediği gibi parasız erkek patlıcan dolmasına benzer.12 Yorumla- +1 yıl
🤭🤭
- +1 yıl
😀😀
Dayanamazalar Allah kimseye maddi sikinti vermesin Haniar hakkinda genlleme yapmak istemiyorum ama çoğunluğu maddi sikintiyi görünce kavgadan başka birsey yapmıyorlar olabilir insanlarin hayatlarinda inişli ve çıkışlı zamanları olabailir.
14 Yorumla- +1 yıl
Sabretmek lazim
- +1 yıl
Evi çeviren kadındır kadın sabretmeli
+1 yıltutumlu olan bir kadın elindeki az miktardaki parayla bile dayanabilir
kaç gün olduğunu bilemeyeceğim çünkü paranın miktarı bilinmiyor
mesela 100 tl ile 5 ya da 10 gün idare edebilir12 Yorumla- +1 yıl
Biliyosun bu isleri 😉
- +1 yıl
bilirim :D
bu işler benden sorulur
ama çocuk varsa elbette bu tarz bir tutumluluk bile idare ettiremez
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aksine çok destek olmuşumdur , olması gereken.. insanlar dara düşebilirler yeterki sağlık olsun huzur olsun saygı olsun.. para gelir..
Etrafında benden başka kimse kalmamıştı ailesi bile...11 Yorumla- +1 yıl
Sabır sadakat
+1 yılGenelde soru anlaşılmıyor tam olarak herhalde, artık özellikle belirtiyor 😄
Değişken bir durum kişiye göre... Kimisi bir ay dayanır kimisi bir sene11 Yorumla- +1 yıl
Benim sorularımı anlayan çıkmıyor nedense
Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Ben kadın olsam ve kocam para getirmese onu köle pazarında satarım. Elde ettiğim para bitene kadar yeni koca bulurum. Para getiremiyorsa ne b. ok yemeye evleniyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Iyiki kârı doğmamışsın senn
- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadının karakterine göre değişir. Yıllarca beş para etmez kocasını maddi manevi sırtında taşıyan kadınları tanıdım.
13 Yorumla- +1 yıl
Kadın çalışmayınca 5 para etmiyormu
- +1 yıl
Kadın zaten her zaman çalışıyor. Evde, iş yerinde, misafir gelince, sokakta, çarşıda, pazarda daha asyamadığım her alanda. Kimse kadın çalışmayınca değerden düşer diyemez.
Kadının kendisi zaten bir evi yuva yapandır, kadının pahası bu sebeple ölçülemez. - +1 yıl
5 para etmez kcoası demişim, kadın 5 para etmez dememişim.
+1 yılYeme, içme, giyinme, barınma ve ısınma ihtiyaçlarını karşılıyorsa kafidir.
22 Yorumla- +1 yıl
Temel ihtiyaçlar
- +1 yıl
Evet
+1 yıl1 veya 1 buçuk ay. Giderler birikmeye başlayınca kadın toplar çantasını gider annesinin evine
22 Yorumla- +1 yıl
Sabretmek için uzun zaman mi
- +1 yıl
Aksine az bile eğer seviyosa
+1 yılTutulum bir kadın ise iyi ev de alınır araba da arsada ama değilse bir işe yaramaz
16 Yorumla- +1 yıl
Kadinmi tutumlu olmali
- +1 yıl
Tutumlumusun
- +1 yıl
Yokkkk
- +1 yıl
Sana da tutumlu biri lazım :(
- +1 yıl
Nasip
- +1 yıl
Kader
Kadın kocasının eline bakacak kadar acizse yıllar boyunca bekleyebilir
11 Yorumla- +1 yıl
Aciz hoş değil
Kocasının para getirme zorunluluğu yok. Kadında çalışmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Var erkek adam
+1 yılİyi günde kötü günde diye yemin ederek evlenip sözünden dönenler 2 günde kocasını terk ederler 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Hepsi değil ama
- +1 yıl
Bende hepsi demedim ki sözünden dönenleri dedim😃
- +1 yıl
Donenlerin benn
- +1 yıl
Bende beraber seninle aynı şekilde dönenlerin ben taa...😂😂
- +1 yıl
Tirbeysiz😂😂
- +1 yıl
Taa uzaktaki tatil köyüne göndereyim demek istedim sen ne anladın taaa dememden aşk olsun benden öyle şeyler beklenirmi hiç 😂😂
+1 yılEskiler çok uzun yıllar dayanırdı. Şimdiki kuşaklar oldukça kısa süre tahammül ederler bu duruma.
12 Yorumla- +1 yıl
Sabır mı yokk
- +1 yıl
Sabır, tahammül yok. Kıskançlık, doyumsuzluk var. Ruhsal mutluluğun yerini çoktan maddi mutluluk aldı. Elindeki maddi güç kadar varsın bu dünyada, eksiklerin kadar da yoksun.
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadına göre değişir ölene kadar katlanan var misal bir gün katlanmayan var
12 Yorumla- +1 yıl
Değişik bır süreç
+1 yılAçlıktan ölene kadar beklemez kimse diye umuyorum:)
11 Yorumla- +1 yıl
Bende
+1 yılAnladım ama sabah sabah iyi beyin fırtınası yaptık
Ben kadın olsam fazla dayanamam misal12 Yorumla- +1 yıl
Niye dayanamazsın
- +1 yıl
Evlendim bitti olmuyor öyle sorumluluk almalı eşler
+1 yılkadınına bağlı..
günümüzde birgün bile dayanamayan modeller var..11 Yorumla- +1 yıl
Doğru
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılDayanabildiği gün kadar 😜🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Belli gün veremiyorsunn
- +1 yıl
Gün belirsiz
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİsteklerinin çeşidine göre değişir en fazla 3 gün civarı
12 Yorumla- +1 yıl
Sonrasi
- +1 yıl
Sonrası elde avuçtaki tükenince allah yardım etsin nasıl evlilik bu illagal yollara sapılması muhtemel
+1 yılKadinin acliktan olme derecesini mi sordun poncik 🤣🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Hıhı seni akıllı anladın hemen😋🤭🤭
- +1 yıl
Saka bi yana kadin parasiz durmaz ya illaki istekler olur lafi sozu cok olur😆
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDayanabildiği kadar dayanmalı.
32 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar mesela
- +1 yıl
Sabır ve anlayış kişiye göre değişir.
Ben eşimin çalıştığı halde rızkı az diye boşamam.
Eğer çalışmıyorsa, evi çoluğu çocuğu için emek vermiyorsa o sıkıntı
+1 yılKocasinin evine niye para getirsin ki
12 Yorumla- +1 yıl
Koçası getircek evine para
- +1 yıl
Evine falan degil evlerine calisirsa kendi faralarini arttirirlar
bu sorunun benimle bir ilgisi yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Yoksa tamam
- Kişilik & Karakter konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılBence çok az dayanır.
12 Yorumla- +1 yıl
Bilemeyiz ne yasadigini
- +1 yıl
Evet işin içinde çok derinlikler var trajedileri hiç sevmem.
3 gün sonra cinayet çıkar
12 Yorumla- +1 yıl
Çıkarken ordamiydinn
+1 yılBn esimi magdur etmem
12 Yorumla- +1 yıl
EN güzeli sende
- +1 yıl
Beyler gotunuze guvenmiyorsaniz. Evlenmeyin. Kadinlar sizler de de de evlilik cocuk oyuncagi degil. Uygun degilseniz. Kimseyi yormayin. TEsekur ederim
+1 yılPara getirmiyorsa o kadın değildir 😶 beslemedir o
12 Yorumla- +1 yıl
Başka derdin
- +1 yıl
Ne derdi
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tahminime göre 10 gün dayanır.
12 Yorumla- +1 yıl
10 gün dayanma suresimi
+1 yılAçlıktan ağzı kokana kadar
12 Yorumla- +1 yıl
Sabreden vardır diyosun
- +1 yıl
Var olmaz mı arkadaşım aylarca sabretti kuru ekmekle kimseye ses etmedi bile düzelir geçer diye baktı olmadı boşandı gitti
+1 yılAdamın kndisi nekadar dayanabilirse ayni
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek mi sabırlıdır daha çok kadinmi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim annem bakıyor eve
12 Yorumla- +1 yıl
Baban napiyo
Cevap sahibi+1 yılHasta evde çoğunlukla bazen beraber köye falan gidiyorlar
Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı. Açlıktan nefesi kolana kadar
14 Yorumla- +1 yıl
Kokar yani
- +1 yıl
Ağız kokusu farklı bisey
cok uzun surmez bı yerde fılm kopar
12 Yorumla- +1 yıl
Para temel sorun
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde iki gün sürmez
12 Yorumla- +1 yıl
Günümüz de
- +1 yıl
günümüz kızları :D
+1 yıl20 gün
12 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
20 güne kadar iş bulur diye
İki ay en fazla
14 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Tası kaynatir
+1 yılÜç gün
11 Yorumla- +1 yıl
Cokmus yaa
Mesela sen kaç gün dayanırdın
12 Yorumla- +1 yıl
Işsiz insan yoktur tembel insan vardır bana göre
Sabrederim olmazsa yardımcı olurdum eşime
Bu yuva yıkma sebebi asla değildir
+1 yılduruma bağlı bence
11 Yorumla- +1 yıl
Biraz öyle
+1 yıl10 yıl
110 Yorumla- +1 yıl
Kocan eve para getirmiyor mu
- +1 yıl
Vayy baya zamanmis
Evli değilim - +1 yıl
Böyle insanlar gördüm de ondan dedim. Peki parasal olarak bende bir soru sorayım ben bekarım 5-6-7 bin arası para kazanıyorum ayda. Bu bana tekken yetmiyor. Evlenen insanın sence maaşı ne kadar olmalı
- +1 yıl
Yani 5 bin liranın altında çalışmıyor um bu bana yetmiyor
- +1 yıl
Çok savurgansinn o zaman ben ne insanlar görüyorum asgarî ücretle kirada oturup evlenip çocuğuna bakan. Sen daha para nasıl harcanır onun bilincinde değilsin buyumemissin
- +1 yıl
30 yaşındayım. Biraz rahatına düşkünüm. Araba ve motora binerim yakıta acımam. Ve birazda bir sahile gidecem misal 200-250 lira param gider. Bence paranın değeri yok ya
- +1 yıl
Bence senin elinin ayarı yokk..
Yarın birgün evlenince bu devran böyle gitmez VE sen her zaman sağlıklı olmayabilirsin. Kıyıda köşede olması lazım her gerekçe icinn - +1 yıl
Kıyıda köşede olarak arabam var. Motorum var şu an bankada 50 binim var. Ya kıyiya köşeye de atarım ama demek istediğim 2 kişi 1-2 çocuk için sanırım 10 bin lira maaş ancak yeter gibi zaten ben en son kendi işimi yapacam sanırım elin kahrını çekip 6-7 bin lira maaş inan az..
- +1 yıl
10 bin sanırsın rezidansa yaşıyor paşamız
Fazla yükseklerden uçuyorsun senn - +1 yıl
Kendim kazanıyorum kendim harcıyorum. 10 bine ne rezidansı. Otelde bile 1 hafta kalamazsin
10 gun
11 Yorumla- +1 yıl
Yeterli suremi
Öyle yuva olmaz ki
12 Yorumla- +1 yıl
Nasıl olur
Kişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı. Bencee 3 ay
133 Yorumla- +1 yıl
Denenmismi
- +1 yıl
🤔🤔
- +1 yıl
Anladım bennnnn😂😂
- +1 yıl
Seni seni 😂😉😉
- +1 yıl
Çayyy ver icim sogusun😂😂
- +1 yıl
Cayın yanında ne var
- +1 yıl
Çekirdek olsun bide patates haşlama olsun bide sigara böreği
- +1 yıl
😒patates haşlaması güzel oluyor kahvaltı da ne guluyonn annen yapmadımı hiç sana
- +1 yıl
Çok şey kaçırdın tühh 😂😂...
- +1 yıl
BEN karadenizde oturmuyorumki
Bakk şimdi tarifini vereyim sana aç kulağını tamammi😂😂 - +1 yıl
Patatesi soy küp küp doğra haslansjn
Üstüne ince ince soğan doğra
Üstüne hafif yağ gezdir VE üstüne istedin baharatı dok
Ohhhh misss - +1 yıl
Heyy allahim yaa 😂😂soruma gelen deli çıkıyor
- +1 yıl
Seninde sohbet edesin varmış baksana
- +1 yıl
Iyi bakalım moralini yuksek tut.
Ilkokul resmi çizme sonra 😂😂
Hiç dayanamaz
12 Yorumla- +1 yıl
Denedinmi
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir kadın kocasının evine para getirmediği zamana kaç gün dayanabilir? ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler