Kadınlar fıtrat itibari ile biraz daha kıvrak zekalı ve böyle şeylere yatkındır. Ama kurnazlık derken hemen kötü şeyler akla gelmemeli bence.
Bazen bir erkeğin aklına gelmeyen şey kadının aklına gelebilir ya da kadın pratik zekası ile bazı şeyleri çok çabuk çözümleyebilir. Bu da kadının niyetine göre şekillenir 🍃
Kesinlikle kadınlar daha başarılı. Çünkü Cem Yılmaz'ın Fundamentals da anlattığı gibi kadın, yalan söyleme konusunda daha çocuk yaştan donanımlı yetişiyor. Erkek ise buna hiç ihtiyaç duymadığı için her konuda gayet net tavırlar sergiliyor aslında..
Bizde şeytan tüyü var 😅😅kurnazlığı ben Türk aile yapısına bağlıyorum çünkü erkekler rahat yetişiyor bizim toplumumuzda aile ortamında kadınlar küçüklüğünden bu yana sürekli bastırılıyor her konuda bu da kadınları artık ayak sesinden gelen kişinin annesi mi , babası mı yoksa abisi mi olduğunu anlayacak seviyede uyanık bir hale getiriyor. E bu durumda biz kurnaz olmayalım da kim olsun?
Hmm bilemedim. Bir cevap vereceksem çoğunluğa uyarak kadın diyorum. Ama bu demek değilki erkek kurnaz değil, iş bireysele döndüğünde kadınları suya götürüp susuz getirecek birçok erkek tanıyorum.