İkili ilişkilerde kurnazlık konusunda sizce hangi cinsiyet başarılı...✔
Cin olmadan adam çarpmayın. 😄✌ #Acid_Qeenn.🧚♀️

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kadınlar fıtrat itibari ile biraz daha kıvrak zekalı ve böyle şeylere yatkındır. Ama kurnazlık derken hemen kötü şeyler akla gelmemeli bence.
Bazen bir erkeğin aklına gelmeyen şey kadının aklına gelebilir ya da kadın pratik zekası ile bazı şeyleri çok çabuk çözümleyebilir. Bu da kadının niyetine göre şekillenir 🍃
😄 Hemcinslerimin yaptıklarını görünce dehşete düşüyorum, böyle entrikalar aşkı memnu da dönmemiştir emin olun.. Keyifli geceler..
Ahahah vallahi öyle. 😄
Eig için teşekkür ederim.. 🥂🖤
Rica ederim.😊🌹
Kesinlikle kadınlar daha başarılı. Çünkü Cem Yılmaz'ın Fundamentals da anlattığı gibi kadın, yalan söyleme konusunda daha çocuk yaştan donanımlı yetişiyor. Erkek ise buna hiç ihtiyaç duymadığı için her konuda gayet net tavırlar sergiliyor aslında..
Tilki gibi kurnaz kadın
Çakal gibi uyanık erkek
Hadi bakalım seç birini 🤣🤣🤣
Karpuz değil ki seçelim
🍉artık karpuz secebilirsin 😜
Beni seçen ellerin asla pas tutmasın🤣
Cevap
28Cevap
Erkekler bu konuda kadınların eline su dökemez... kurnazlık, entrika, sulu götürüp susuz getirme hepsi bizde😄🦀
Kendini kurnaz sanan erkeklerde var.😄
Onlar anca sanarlar😄
Bizde şeytan tüyü var 😅😅kurnazlığı ben Türk aile yapısına bağlıyorum çünkü erkekler rahat yetişiyor bizim toplumumuzda aile ortamında kadınlar küçüklüğünden bu yana sürekli bastırılıyor her konuda bu da kadınları artık ayak sesinden gelen kişinin annesi mi , babası mı yoksa abisi mi olduğunu anlayacak seviyede uyanık bir hale getiriyor. E bu durumda biz kurnaz olmayalım da kim olsun?
kadınlar daha kurnaz açık ve net
istediklerini bir şekilde alıyorlar..:)
Hmm bilemedim. Bir cevap vereceksem çoğunluğa uyarak kadın diyorum. Ama bu demek değilki erkek kurnaz değil, iş bireysele döndüğünde kadınları suya götürüp susuz getirecek birçok erkek tanıyorum.
Kadınlar bu konuda daha başarılı, şeytana pabucunu ters giydirdiğimiz doğrudur 😅
Bence bu konuda kadınlar daha başarılı kadınlara hiçbir şekilde kaldıramazsınız ama kadınlar sizleri fazlası ile kandırır
Cinsiyetle ilgisi pek yok ama illa seçmek gerekirse kadınlar daha ince düşünceli olur. Bu yuzden daha sinsi olabilirler
Cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesi. Her iki cinstede ustaca oynayan tilkiyi bile ininden eden şahıslar var. Allah onlardan korusun.
kadın , kumda yürüyebilir izini belli etmez.
erkek , kumda yürür ama arizona kertenkeleliği genetiğinde olduğundan illa bir yerde açık verir.
Temel hacca gitmis fadimeyle . Şeytan taşlarken fadimede taş atıyormuş , Şeytan seslenmiş fadiyemeye sendemiiiii kankaaaa😃😃😃
Kadının fendi, erkeği yendi..
Kadınlar master degree. Başka söze, tartışmaya, kıyaslamaya hacet yok.
Bence kadınlar. ben sabah akşam işteyim valla hiç kurnazlıkla uğraşamam. 1 kişiye odaklanır , olursa olur olmazsa da ne ala.
Kadınların eline erkekler kurnazlıkla su dökemez 🤭🤭
biz eski kurtlardanız kurnazlık ve kurnazlar ilgi alanımız dışında :)
Cinsiyet ayrımı yapamiycam, her iki cinste de oluyor üç kağıtçılık..
Afedersiniz ama sildiklerim i sadece ben yanlış okumuş olamam değil mi 😂
Her türlü konularda kadınların kafası seytanliga çalışır
Cinsiyet olarak değerlendirmek yanlış olur o karakterine kalmış bir durum.
Bence biz yani kadınlar daha ön plandayız bu konuda.
Kurnaz insanlar kendini bellı etmezler, kendini belli edenler de kendini kurnaz sananlar.
Safa hangi taraf yatıyorsa kurnaz olanda o bence..
kadınlar isteklerini daha karmaşık , düz olmayan şekilde elde etmek isterler, bunun için de kurnazlık lazım. Kadınlar elbetteki kurnaz
Söylememize gerek yok herhalde onlar kendilerini biliyor.
Kisine göre değişiyor bence
Kadınlar biraz daha kurnaz bu konuda
Kadınlar daha başarılı sanırım.
Kadınlar daha başarılı.
Kadınlar tabiki önlerinde ceket iliklerim
Kadından korkmayan taş olsun.
Tamamen insanına göre değişiyor :)
Kadınlar tabiki erkekler daha net.
Kadınlar...
Kadınlar
Kadınlar elbette.
Kadinlar...