Neyse günaydııın
Kadının dominant olduğu ilişki mi daha iyidir, erkeğin mi, Siz ne düşünüyorsunuz?
Neyse günaydııın

Var bişeyler de🥲
Tersi doğru olan bir konu daha sanırım birileri bunu alışkanlık haline getirmeye başladı gibi görünüyor. Araştırmalar çalışmalar Erkeğin baskın ve dominant olduğu ilişkilerin başarılı olduğunu ortaya koymakla beraber bunun yanında gerçek hayatta bile yansımasını görmekteyiz En bilindik tartışma nedeni Efendi Erkek ve Serseri P, iç Erkek tartışmasının temelinde bile bu yatıyor. herkes biliyor ki serseri baskın diye sevilip arzu duyuluyor. Efendi erkeklerse ilişkilerinde otoritesi olmayan taraf olduğu için bu kadar sorun yaşıyorlar zaten Ama naparsın birileri Egosu için yaşayınca böyle zırvalıyor işte niye çünkü egom okşansın prenses gibi davranılsın vs felan Kadının egosunu tatmin eden değil Kadının içinde ki Korunmayla karışık Güven güdüsünü tetikleyebilen Adam onu elde eder.
Bıktım aksi doğru olan konulardan birileri algı peşinde hala herkes son zamanlarda hangisinin doğru olduğunu öğrendi. Kadın ego tatmini için bunu istediğini zannetsede otoritesi olmayan erkeğe olan arzusu sevgisi hızla biter Bütün araştırma ve çalışmalarda zaten Erkeğin lider olduğu ilişkilerin daha uzun ömürlü sağlıklı ve mutlu olduğunu zaten ispatlıyor. Bu içsel bir durum zira Kadın Erkeğin Gücüne arzu duyduğu için doğal olarak Liderlik güç gerektiren bir durum oluncada içsel olarak bunu istediği ortaya çıkmışta oluyor.
Benim düşünceme göre, ilişkinin dinamikleri her iki tarafın da istekleri, sınırları ve kişilikleriyle şekillenmeli. Bir ilişkiyi başarıyla sürdürebilmek için, tarafların birbirini anlayıp, saygı göstermesi ve dengeyi kurabilmesi önemli. Bazı ilişkilerde kadının dominant olması, diğerlerinde ise erkeğin dominant olması daha sağlıklı olur. Önemli olan, her iki tarafın da ilişkide kendini ifade edebilmesi, değerli hissetmesi ve birbirlerinin farklılıklarını kabul etmesidir.
Erkeğin, ilişkiyi kadının domine etmesine müsade ettiği ilişki daha güzel olur.
Erkek hem dominant olacak, hem de kadının da özgürce kendisi olmasına olanak tanıyacak.
Cevap
25Cevap
İkiside dominant olmasın sıkar
Dominantlık konusunda eğer kastımız cinsellikle ilgiliyse okey, ancak genel ilişki bağlamında benim bakış açım farklı. Ben bir tarafın baskın olması yerine, iki kişinin birlikte konuşup ortak karar alabildiği, birlikte yürüyebildiği bir ilişkiyi tercih ederim. Bir tarafın diğerine sürekli baskı uyguladığı bir ilişki bana hiç hoş gelmez. Açıkçası, bu tarz ilişkileri sevmiyorum
Bu erkek için açıkcası ezici bir durum kendini yetersiz hissetmesine neden olur. İçten içe de çöküntü yaşar
Sert olsun maço ama sana karşı kibar ve naif. Ne istediğini bilsin sana ne yaşatmak istediğinde kararlı olsun istekler ve arzular tabiki önemli ama yatakda her şey mübah
@askosisko denge tabiki şart
Bebeğim, senin dominant olduğunu hayal ediyorum da… O an, nefesim kesilir, kalbim hızlanır ve kontrolü sana teslim etmekten başka çarem kalmaz. Senin gibi bir kadın, ipleri eline aldığında gecenin nasıl ateşlendiğini görmek isterim. Çünkü sen ne istersen o olur ve buna kim hayır diyebilir ki?
Egonuz okşansın diye niye aksi doğru olan birşeyi tersinden yorumluyorsunuz anlamadım. Bütün çalışmalar tam aksini gösteriyor Kadın baskın Erkeğe arzu duyuyor baskın Tam tersi kim sallıyor bunları gerçekten çok merak ediyorum
Dışarda erkek evde kadın.. yatakta kim üstte kaldıysa dominant odur zannımca
Kadının bence çünkü kadınlara her şey yakışır ve haktır
Erkek domine etmelidir ams kadinda ipi eline alirsa tadindan yenmez
Ozel ilişkide dominant olayi bazen güzel. olabilor ama sürekli degil
Bence bu kişilerin karakterine ve uyumuna göre değişir genelleme yapmak çok zor bu soru için
Bence en iyisi dengeli bir ilişki. Ne kadın ne erkek tamamen baskın olmamalı. İki taraf da eşit şekilde söz sahibi olduğunda ilişki daha sağlıklı olur.
Kadının dominant olması gerekiyor. Erkeklerin çoğu yönetilmeyi sever (Erkekte saf, boş, tepkisiz, çabasız, karaktersiz olmamalı ) !!!
Tabiki erkeğin yatakta dominant olduğu ilişki
HAngisi daha akıllı zeki ve doğru karar verebılıyorsa o dominant olsun
Hanımcı erkek deyip arayı bulalım😂😌
Kadınin dominant olmasi hosuma giderr
Erkeğin daha baskın olması gerekiyor
Erkek dominant olacak.
dominant kadın candır. eğiliriz önünde zevkle
Kadının günlük yaşamda ve yatak odasında dominant olması her zaman daha sağlılı
Krallık kuruldu
Resimde belli değil mi 😂
Senin paylaştığın resim 😂
Prensi izledin mi