sağlığınızla ilgili soru soran sizin genel olarak düşünce ve duygularınızı bilmek isteyen kankanız (hemcinsiniz) ne yapmaya çalışır bunları bilmenin ne faydası var ya da olabilir? Soru sormasının nedeni ne olabilir?
NOT:Ahlaksız yorumlar yapmayınız
NOT:Ahlaksız yorumlar yapmayınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki kendisinde anlatamadığı sıkıntıları olabilir o yüzden soruyordur
nasıl yani?
daha detaylı anlatabilir misin?
Şöyle düşün. Sürekli sorduğu sorularda bazilari hep aynı sorular olabilir var mı hep aynı sorduğu soru
👍👍👍
yok hep aynı soru sormuyor. Duygularım veya düşüncelerimi soruyor genel olarak karakterimi çözmeye çalışıyor gibi bu da beni biraz sinirlendiriyor sanırım neden bilmiyorum? Neden karakterimi çözmeye çalışıyor insan neden böyle yapar çözmeye çalışır ne tür insanlara yapar?
Bazı insanların sözlerinin nereye gittiğini belirleyemez kişilik bozukluğu olabilir. Ne kadar yakınsınız ne kadar birlikte zaman geçiriyorsunuz ortamınız nasil
çok yakın değiliz iş ortamında tanıştık soru soran bana çok öfkeli gibi sanki birine benzetiyor. Davranışları bazen kaba bazen sessiz bir şekilde duruyor. Mesajlarda rahat davranıyor duygularını yüz yüze söylemiyor ne hissettiğini. Yeni tanıştığım biri yaklaşık 1 ile 2 saat vakit geçiriyoruz. Beni çözmeye çalışıyor bende zaman zaman rahatsız oluyorum bu durumdan. Bakışlarıyla beni anlıyor duygularımı bende göz göze gelmemeye çalışıyorum zaman zaman
Çok ilginç bir durum. Sanki aciklayamadigin şeyler var gibi istiyorsan özelden devam edebiliriz
fazla birşey yok tüm detayla olan bu ne düşünüyorsun onun ve benim hakkımda kişilik olarak
Açıkça ya bir yarası var ya da sosyal piskopat nitelikte biri
kim sosyal pisikopat
Sen değilsin tabiki
ben bana böylesin sinirlisin diyince çok şaşırdı gerçekten sosypsikopat olabilir mi? Beni kırmıştı bunun için için çok ağlamış bir arkadaşım dedi ağlamış olduğunu da gördüm
Evet bir psikolojik sorunu olmalı okuldami çalışıyorsunuz
evet sence ne tür bir sorunu vardır sospsikopat mı yoksa başka birşey mi
Bilemiyorum. Dediğim gibi ayrıntılı şeyler bunlar
Ya sana çok saygı duyuyor ve kalpten seviyordur ya da psikolojisini rahatlatacaktır. (Sohbet açmaya çalışma vs)
nasıl psikolojisini rahatlatıyor?
Bir sıkıntısı olabilir, bu sıkıntısını anlatmaya ihtiyaç duyabilir. Örneğin: Nasılsın Mualla? İyi değilim Keriman, ne olacak bu Beşiktaş’ın hali? Hiç sorma sevgili Mualla bende şu Fenerbahçe’nin durumunu anlatacak birini arıyordum, bunu sen istedin, gel buraya, aslında her şey stada ait ışıklandırma sistemine yıldırım çarpması ile başladı ve daha sonra…
Kendi sorunu vardır senin üzerinden soruyodur
nasıl yani? böyle birşey yaptığını nasıl anlarsın?
Ahlaksız sorular mi soruyor ya da ne soruyor o sorunlar onda olabilir mi
üzüldüğün şeyler neler? gibi beni kişi olarak çözmeye çalışıyor neden böyle yapıyor çözüp ne yapacak?
He bu galiba seni uzmeye çalışacak bilemedim valla