Peki sen; canın çok sıkıldığında ilk kimin kapısını çalarsın?

Canım çok sıkıldığında kapısını aralayacağım ilk şey internettir. Dizi/film izlerim veya videolar izleyerek sıkıntımın geçmesini sağlamaya çalışırım. Müzik filanda dinlerim durum düzelecek bir şey değilse oturur sorunu düşünür şu an için yapabileceğim var mı yok mu ona bakarım. Yoksa düşünmemin de manası yoktur bu içimi rahatlatır. Kısaca kişilerin kapısını kolay kolay çalmam :/
En yakın arkadaşım diyelim, bazen de annem
Arkadaşım ve sanırım ablam. Bunun çözüm olmadığını da düşünüyorum ara ara. Çünkü kendimi birine bağladığım zaman daha bir kaçıyor işler buhranlı bir yola.
Abim..
Cevap
10Cevap
Merhaba, böyle durumlarda annem ilaç gibi geliyor..
Önce kendim duygusal destek ise ailem bazı durumlar dışında.
Ama çoğunlukla kendim bazen onların da tepkilerinin sertliginden korkuyorum boşuna kızıyorlar bazen en çok zarar gören ben oluyorum başkalarına anlatmıyorum ya birsey yapmaz ya da gider yetiştirir başkalarına diye dememin de bana faydası yok başkasına da anlatamam anlatirsam ya yük ya da önemsiz bir şey olduğu söylenir ya da başkasının kulağına gider hersekilde kimseye yük veya dert olmak istemiyorum
Kendim. Kimseye güvenmiyorum. Canımı daha fazla sıkar insanlar, kendim csn sıkıntımı geçiririm kitap okurum, yemek yaparım
Malesef ben kendi iç dünyamda savaşıyorum ve böyle iyi çünkü beni benden daha iyi kimse anlayamaz
yok maalesef çalacağım bir kapı sadece annemin omuzu var oda olmadı tek devam
Kimsem yokki benim ben sadece kendime sığınıp deliriyorum ne olsun ki zaten
Önce annem sonra arkadaşım 💖
Kendimden başka kimse yok malesef
Canım sıkıldığında yalnız kalmak istiyorum
Hiç kimsem yok
Arkadaşımın evi
Kuzenim
Kendim
Banyonun kapısı
Kimse Yok
hiçkimse.