İçinde milyonlarca kitabın olduğu bir kütüphane düşünün. İçine girdiniz, raflara ve kitaplara bakınıyorsunuz, birini seçip aldınız. Ve o kitabı seçeceğinizi zaten oraya gelmeden düşünmüştünüz de. İradesi olan varlık söz konusu olduğunda milyonlarca, milyarlarca ihtimal olmaz kısacası, tek bir tercih ve geri kalan kitaplar vardır. Kendini bilen, kişi için genelde milyonlarca ihtimal olmaz.
Her şeyin %100 olma gibi bir ihtimali yoktur. Çünkü her olayın içinde mutlaka %1 bile olsa bizim hesaplayamadığımız şeyler vardır. bütün bilimsel araştırmalar %99 ya da %95 doğruluk ile yapılmaktadır. %99 ile yapmak için ise binlerce sayfa anket ya da araştırma gerekir.
Bazı konular ise %100'dür diyebiliriz. Bu dinsel konular için mevcut. Allah tektir. Her canlı ölecektir gibi. Net ifadeler ama birisi de çıkıp der ki hayır bunlar da kesin değil. O yüzden bu kim için ne için sorusunu doğurur ve herkes için %100 diye bir şey yoktur. Özellikle de felsefe için. Var olanı bile inkar ediyorlar :D
Bu diziyi bitirdim bu gün. Ne saçmaydı psikolojimi alt üst etti. Ne anlatmak istediğini anlayan varsa bana da anlatsın. Ve soruya gelecek olursak hiçbir şey 4/4 Luk olamaz ama biz hep mükemmeli ararız. Sonra bizi seven değil de bize acı cektireni seçeriz ve tüm hayatımızı mahvederiz
Her şey %100 olmaz. Tatile gidersin herhangi bir sıkıntı çıkar. Misafirliğer gidersin herhangi bir sorun çıkar. Harika bir üniversiteye gidersin sorun çıkar. Güzel bir yere gidersin fakat fotoğraf çekmeyi unutursun. Elbisen harikadır ama o ayakkabı ve çanta elbiseye uymamıştır. Fotoğraf çektiğin yer güzeldir ama fotoğraf çekmekte berbatsındır. YANİ UZUN LAFIN KISASI HER ŞEY 100 DE YÜZ OLMAZ !
Resimdeki diziyi izledim sekse doymak bilmeyen bir kadın eski sevgilisiyle tekrar seks yapmak için yanıp tutuşan bir kadının hayatını anlatıyor görünüyor dizide ve iş hayatına kendini adayan bir Koca ilişkide eşini hep yarım bırakıyor