Ünlü değiller, normal türkiyenin ve yunanistanın kızları facebooktan alınmış resimlerle yapılmış bir video. izleyin :) hangisi daha güzel yazın?4
link
link
Bu videoya göre ''Türk kızları..''
Yunan'lar ne kadar ''yunan'' olsa da çok anlamsız ve boş bakıyorlar. Samimiyetten uzaklar. Türk kızları ise efil efil, yangın yanıyor gözlerinde. ''Dolu doluyum'' der gibi bakıyorlar..
<3
TÜRK kızları dünyada 1 numaradır ;)
<3
böyle türk kızı mı olur yahuu :D bikaç tanesi hariç hepsi emo :D bu ne böyle ben ayırt edemedm şahsenn ...
emo değiller hepsi coollar. köylü resmi koyucak değildim sonra bize çağ dışı diyolar
köylülere kurban ol bence :D hiç olmazsa doğal güzeller bunlar yaratık gibi
Cevap
13Cevap
Video bir Türk değil de İsviçreli tarafından hazırlansaydı(tarafsızlar ya :P) tamam derdim ama bu video Türk tarafından hazırlandığı için çok dikkate alınmamalı bence. :P :D Videoya göre konuşursam Türk kızları daha güzel, hele bazıları yardırıyor. Pek Yunan kızı görmedim kendi gözümle, bir şey diyemiyorum.
Tamamen tarafsız olarak hazırlanmış bir video. Öyle olmasaydı, en çirkin kızlar konulur, bir tane eli yüzü düzgün göremezdin.
izlemedim ama iskandinav ülkeleri varken nedicen yunanistani filan :D
hiç görmedim ki yunan kızıda... çeklerr... süperler.
bizimkilerin fazla gtü kalkmasa dünyanın en güzel kızları türkler dicemde sorunlu aptal yaratıkları anlamak zor
1-2 emoyu saymazsak Greek kızları.. ne de olsa yabancı, çekiciliği var. :P
ya yürü git bi ya görmüyo musun ne kadar çirkinler insan değiller aq
ne kıskanıcam be
tartışmasız Türk kızları.
Ben erkek olarak bile bunlardan daha güzel kalıyorum yanlarında.
bu da sorumu tabiki Türk kızları :))
Türk kızları kadar kaprisli başka kız yoktur
Yunanlı olasun 3 kuruş fazla olsun
ıy git ya size bıyıklılar lazım yunanlar gibi
hhhaaayyy
Türk kızının kaprisini çekeceğime Yunanlının bıyığını burarım.
çok gıcıksın.
Ufkunuz geniş olmuyor heme içinize yumuluyorsunuz.
Yunan erkeklerini mi tercih edelim bizde şimdi?
Memnun değilsen edebilirsin
ıyyy
sünnetsiz olurlar
Daha iyi ya, daha büyük ve naturel oluyolar :D haha
Artanı da bana verirsin olur mu?
erkek adamın pipisi kesilmemiş olur hem :) ehehe.
şaka şaka biraz gıcık edemeyim dedim. valla türk erkeği, nazımı sadece siz çekmiyorsunuz, bizimle beraber olan hemen hemen her ırk aynı şeyi söylüyor. mesela yunanlar bizi çok seviyor, eski sevgilim... ama sürekli ayrıl-barış olayına girdiğim için çocuğu deli etmiştim.
Kadınlar hepmi böyle bilmiyorum.
Rus ukrayna gibi kuzey ülkelerinin kadınları kaprissiz oluyor. Çok geniş ve hoşgörülü oluyorlar.
Biz geniş olsak o... dersiniz.
Adalet mi bu şimdi?
Ben demem valla. Ben de o... kılıklıyım zaten.
bak hemen sıkıldın
hehe sen de o... kılıklı mısın? :) sevdim bunu.
hayatım benim çok özel yönüm var
o ne demek? eş cinsel misin yoksa. anlamadım.
tam olarak değil. biraz farklı
bisexualsin yani. olabilir :) normal yani. bu arada bisexuallerin iç güdüleri güçlü olur derler :) benim içinde bir şeyler söylesene :)
Bisexual değilim. Önsezilerim fena değildir. Ama seni tanımıyorum. nasıl yorum yapayım ki. Sadece dalsız budaksız gibisin biraz
haha dalsız budak? :) ilginç bir benzetme oldu. peki, bisexual değilsin gay değilsin. ne olduğunu söyleyecek misin :)
ulu orta ssöyleyemem
söyle gitsin işte çatlatma :)
eklermisin daha rahat anlatabilirim
sen yunanlilari sokak fahisesi sandin herhalde.. asil kaprisi yunanli ev kizi alda gör! üc kurusa aldigin kadin türkde olsa yunanda olsa üc kurusluktur tabi kapris yapmaz parasini verdikten sonra neden yapsin? ama yunan rus veya türk, akilliysa sevgiden asktan bahseder üc kurus icin kendini sizin gibilere satmaz
Hayatım sen niye celallendinki? Hayat kadınlarından bahsetmiyorum. Genel anlamda Türk kadınları içine kapanık yeni şeylere kapalı oluyor. Ve tabiki kabrisli oluyor. Örneğin doğru-düzgün ve özgürce sevişemiyorsun.
Ben bütün videoyu izleyeyim dedim ama izlemeye gerek yokmuş. 1:45'e bakmanız kafi. Devamını izlemedim bile.
devamını da izle.
ikiside berbat.
türkler candır:)
hiçbiri .
Rus kız
c şıkkı istiyorum...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?