Ben atina'ya gittim yunan kızlarını görünce daha yeni ömrümde kız gördüğümü hissettim,bu kadar mı bakımlı olunur,bu kadar mı fit olunur 10 üzerinden 10 verdim hepsine diyebilirim. sizin düşüncelerinz neler ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYabancı kızlar çok hanım ve kibarlar büyüklenme böbürlenme vs şeyleri yok türk kızları gibi kendilerini büyük görmüyorlar git kendisine bir iltifat et adam gibi tebessüm edip sana EFHARİSTO der direk
ama bir türk kızına git merhaba de '' NERDEN TANIYON BENİ NEDEN SELAM VERDİN KİMSİN NESİN SAPIK MISIN ' başlarlar053 Yorumla
Soran+1 yılyunan kızlarla muhabbet et sevdir kendini 10 dakika sonra elleriyle seninle ugraşmaya başlar
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum hele birde adam gibi bir iltifat et yavşamadan çok şıksınız çok iyisiniz vs...
Soran+1 yılsen yunanistanda kaldınmı bunları nerden biliyosun kardeş ?
Cevap sahibi+1 yılBirkaç sefer gittim ve arkadaşlarım vardı..
Soran+1 yılgerçi hristiyansın avrupa daha çok hoşuna gider senin .
Cevap sahibi+1 yılHristiyanlık avrupalıların bir dini değildir asya ülkelerindeki hristiyan sayısı avrupadakilerin 5 katı nerdeyse çinde bile hristiyanların sayısı 100 milyon filipinler güney kore japnyada hristiyanların sayısı 100 milyonu geçti
Soran+1 yılonu bunu bilmemde 50 seneye müslümanlar hristayanları geçer 400 milyon kadar fark kalmış.
Soran+1 yıltartışmak gibi amacım yok yanlış anlama,rahat edersin demem bütün avrupanın hristiyan olmasından dolayı yani.
Cevap sahibi+1 yılİslamiyetin kan kaybettiği bir zamanda kim kimi geçecek görecez 50 seneye müslümanların sayısı ne olacak görecez şu an duraklama devrindesiniz islam ülkelerinde açlan kilise ve islamdan dönenlerin sayısı hristiyanlıga geçenlerin sayısı giderek artmakta...
Soran+1 yılben islam'dan dönenler çok çok az oldugunu biliyorum ve düşünüyorum,hristiyanlıkta ve diğer batıl dinlerde ise müslümanlıga inanılmaz dönüş oldugunuda biliyorum müslüman oldugum için bunları demiyorum yaptıgım araştırmalardan bunu diyorum,50 seneye kalmaz müslümanlar gerçekten hristiyanları geçer buna emin olabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılhiç alakası yok geçseniz bile sıkıntı değil bilimde sanatta herşeyde bize bağımlısınız herşeyi nerdeyse biz icat ettik biz bulduk önemli olan artmanız değil birşeyler yqpılması ama sizlerde bilim ilim adına bir gelişme yok geri geri gidiyorsunuz hristiyanlar bilimde sanatta herkesi geride bırakmıştır mesela. araştırmaların bilimsel geçerlii olmayan şeyler odluguna inanıyorum bilimsel araştrmaralar bak islamiyetin çöküşünü yok olusunu görürsünüz o zaman..
Soran+1 yılbu durum dönem dönemdir dostum,ortaçağ'da da siz bizi izliyodunuz,herşeyde bize bagımlıydınız,ilimde bilimde,sanatta, herşeyde,özellikle avrupalıların araplardan neler neler öğrendiğini burada yazdırtma bana istersen.. 50 sene sonra Müslümanların tekrar ayaga kalkmyacagını nerden biliyosun ? ayrıca dünyanın en önemli yer altı kaynagı petrol ve dogalgaz rezervleri bizde,bütün yer altı kaynakları müslüman ülkelerin bulundugu yerlerde ve bunun için vampir amerika sürekli saldırıyor
Cevap sahibi+1 yılOrtaçagda da bilim yapardık biz biz hrsitiyanal sizlerden taklitçilik yapmadık herşeyi kendimiz yaptık şimdi cevabın o zaman bizim kitaplarımızı okudunuz okuttunuz olacaksa sizlerde bizim icatlarımızı kullanıyorsunuz
Kısaca islam dini hiçbir zaman hristiyanlıga üstünlük sağlayamadı biz hristiyanlar bilide sanatta tıpta sporda edebiyatta her alanda sizden öndeyiz ve her zamadan böyle oalcak çünkü inancınız eleştiriye kapalı bir din bu sebeple her zaman yerinizde sayacaksınız
Cevap sahibi+1 yılbizler bilim yaparken gelişirken sizler daha elinizde top tüfek incil dağıtanları öldürelim kiliseleri bombalayalım diye uğraşırsınız bu sebeple bir adım bile ileri gidemezsiniz her zaman bagımlı oalrak yaşarsınız
Cevap sahibi+1 yıl1400 yıl önce neyseniz bugunde aynı hiçbir zaman değişmeyecek emin ol islam toplumları geliştirse araplar gelişirdi her alanda söz sahibi olurdu dinleri kendi kaynaklarından okuyan araplar gelişirdi dün neyse onlarda bugun de aynı
Soran+1 yılgüldürüyosun beni dostum :) haklı oldugumu dediklerimin dogru oldugunu sende biliyosun :) bunun için demogoji yapıyosun :) benim kutsal kitabım bitanedir ve nettir,siz hristiyanlar gibi 3-4 tane kutsal kitabımız olup elbet birisi dogrudur demiyoruz ya da ne bileyim imama para verip cennetten ev almıyoruz,günah çıkartmıyoruz :) anlamadıgım nokta hristiyanlıkta herşey serbest herşey peki neden hristiyan olursunuz ki ?
Soran+1 yılyoksa en kolay en rahat din oldugu içinmi ? papalar kafalarına göre incii yazdıgı içinmi ?
Soran+1 yılhz.isa'ya tanrı demeniz ise tamamen komedi :). onu anlatsana biraz güleyim :).
Cevap sahibi+1 yılZavallılar siz önce her avrupalıyı hristiyan yapmaktan vazgeçin köpekler gibi korkuyorsunuz hristiyanlıgın islam diyarında yayılısında hemen daldan dala atlama senin inancının pisliklerini eleştirelim
mesela muhammedin kadın tücaarlıgı yapmasını köle alıp satmasını ne dersin ? hem siz gidip kilsie bombalayın dünyayı kana bulayın senin o savundugun islamı senin karsında yerel bir ederim o geri kafalı inancınızı pislik sapık dininizi
Soran+1 yılbak işte sen hristiyansın ben müslüman, yazdıgımız cevaplardan ve seviyeden bu çok net belli oluyor.
Cevap sahibi+1 yılMuhammedin kervanları basması insanları katletmesi bunalra girelim hadi sapıklıklarını azgınlıgını cinsel pisliklerini ne dersin ? hristiyanlıga saldırmak güzel değil mi ? inancın hakkında konusalım hadi benim inancım senin o çöl haydutlarının dininden üstün böyle köpekler gibi yaşıyorunuz yokluk içinde sonrada allah böyle istedi diye kendinizi kandırın
tahammülünüz bile yok türk hristiyanalra öyle değil mi çok mu korkuyorsun hristiyalıgın yayılısından
Soran+1 yılsenin konuşma yazma tarzına bak,bide benim ? agzımdan bitane kötü söz çıkmadı ama sen sürekli argo hakaret küfürlerle bana saldırdın aramızdaki fark sen hristiyansın ben müslüman
Cevap sahibi+1 yılDoğru siz müslümansınız herşeye saygılısınız mesela incil dağıtan insanları döversiniz küfürler edersiniz kiliseleri ateşe verir yagmalarsınız sizlerin seviyesi çok yüksekte o yüzden içlelr acısı bir haliniz var
Cevap sahibi+1 yılDoğru sen müslümasın inancın gereği bir hristiyan gördün mü delirirsin başka inançlara çamur atarsın saldırırısın başka dinlere başka dinden olanları düşman olarak görürsünüz dininizin emri gereği
Cevap sahibi+1 yılEvet biz hristiyanız inancımızı yaymak için elimize kılıç kalkan alıp saldırmadık camilere
ama senin peygameber dediğin şarlatan kendisini gladyatör falan sanmış oalcakki elinde kılıç kalkan ordu kurup müslüman olmayanlara savaşlar açtı
Soran+1 yılsen müslümanlara laf edene kadar katil diyene kadar,amerikana bak,1,5 milyon müslümanı ırak'ta öldürdü,vampir gibi gözü kırpmadan hemde! Peki sebeb? oradaki petrol yatakları işte sizin dininiz bu, sakın bana el kaide,taliba,hamas,hizbullah filan deme! o örgütlerin abdnin kurdugu örgütler oldugunu amacının müslümanları terörist,katil gösterip,ufak bir eylem yapınca müslüman ülkeleri vurmaları için,koz olarak kullandıgını 5 yaşındaki çocuklar bile biliyor.
Cevap sahibi+1 yılEvet siz müslümanlar inancınız gereği yapıyorsunuz bu pislik şeyleri
sebep basit sizler durmadan bizlere bulaşıyorsunuz bizde cevap verioruz bu kadar basit sonrada hristiynalar müslümanlara zulm ediyor bizi yok ediyor öncesine gitmezsiniz hrsiiyanlara siz saldırırsınız güç yetiremeyincede bize zulmediyorlar arakanda bile budistlere saldıran tahrik eden sizlersiniz sonrada onlar karslıık verince arakanda müslümanlar yok ediliyor ortalıgı yıkarsınız halbuki taşkınlıgı biz başlattık demezsiniz
Soran+1 yılBenim kutsal kitabımda yazıyor bu ' senin dinin sana,benim dinim bana' diye! Osmanlı 600 yıl boyunca dünyaya hüküm etmiştir 3 kıtaya ayak basmıştır ama hiçbir zaman hristiyanları ya da başka dine mensup insanları zorla dininden edip müslüman etmemiştir,herkes istediği gibi inançını yaşayıp dinini öğrenmiş ve ana dilinde eğitim görmüştür benim dinim geçmişim böyledir,sen ortaçağda papanın hristiyanları toplayıp müslümanları nasıl katlettiğini biraz anlatsana?
Cevap sahibi+1 yılBence konuşma konuştukça batacaksın eminim sen inancınla günlük hayatta işi olmayan boş gezenin boş tayfası bir insansın ve bir hrsitiyan görene kadar kendini hemen alim oldum sanıyorsun o tiplerdensin
Cevap sahibi+1 yılA.q osmanlnın şeriat devletinin osmanlı zulmetmemiş ha ? sana osmanlıyı sevdrienlerden dinledin değil mi insanlıgın yüz karası osmanlı devletini...
hristiyanlar hangi ayete dayanarak savaşıyoralr incilden kanıt göster had i? yiyor mu yiyorsa göster ama ben kurandan çok ayet bulurum sana şiddeti emreden
Cevap sahibi+1 yılo senn dinni sana benim ki bana sözleri muhammed denen adamın henüz güçlü olmadıgı dönemde dediği sözler onlar.. güçlenmeye başlayınca da kendine ordu kurup çöl haydutları gibi kahpece savaştı
Cevap sahibi+1 yılHacli seferlerinin olusumunun ilk sebebinin de Müslümanlarin Kudüs�e hücum ederek Kudüs�ü talan, hiristiyan ve yahudileri katlettiklerinden dolayi olustugu, daha sonra da o bölgede hiristiyan ve yahudilere yapilan cesitli saldirilar yüzünden cok elem verici savaslarinn da oldugunu; bilmesilisin herşeyi başlatan sizlersiniz sonrada biz saldırınca gavurlar bizi yok ediyor diye karılar gibi mızmızlanırsınız
Cevap sahibi+1 yılYunanista gittiğince zamanında müslüman türkler tarafından zorla sürgün edilen hristiyan türklerinde yanına gitseydin o zaman oralarıda gör
Soran+1 yılrezil oldun hala konuşuyosun ne biçim insansınız siz yahu, afganistanda,ırak'ta milyonlarca müslümanı öldürdünüz kendi çıkarlarınız amaçlarınız yüzünden burda gelip bana insanlıktan bahsediyosunuz kendinizle çelişmeyin bari! ermenilerin,azerilere,rusların,çeçenlere yaptıklarını saymıyorum, sizin dininiz okadar güzel bir dinki ermeniler karabagda hamile kadının karnını deşip çocugunu çıkartıyor bu canilik yapabiliyor,yada ruslar çeçen kadınların hepsine tecavüz edebiliyor,bu kadar insansınız siz
Cevap sahibi+1 yılAsıl rezil olan sizlersiniz ne kadar pislik bir dininiz var yazık sizlere gerçekten bu son mesajım sana sadece tek emin oldugum hristiyanlardan köpekler gibi korkuyorsunuz tahammülünüz dahi yok hristiyanlıgın yayılısına insanların hristiyan olmasına sizin yaptıklarnıza ne demeli dünyayı kana bulayan çöl haydutu bedeviler muhammedin torunları peygamber dediğin despotta çok şeyler yaptı katliamlar tecavüzler karı alıp satardı p**evenkik yapardı kısaca
Soran+1 yılkuran'da savas ayetleri var ama o dönem müşriklerin saldırmalarına karşın müslümanların neler yapacagına dair allah taratından inmiştir o ayetler. yani o dönemler müşrikler saldırınca müslümanların ne yapacagı emir ediliyor o ayetlerde.incilde savasla ilgili bişi yazmasa ne olur hristiyanlar kadar cani,katil,vampir bir dini topluluk yoktur en büyük katliamları hristiyanlar yapmıştır tarihte ve günümüzde.
Cevap sahibi+1 yılhala hristiyanalr can diyor islam adına yaptıklarınızı tüm dünya biliyor hani nerde yazıyoyr kuranda o dönem içindi diye senin o pislik dinin bugun bile hrsitiyanalra saldırmayı o ayetlere dayaranak yapıyor nasıl bir geri kafalı cahiller sürüsünü inandıgı bir din hereşyde geriler gelmiş hritiyanlık vahşet diyor salak geri kafa bize saldıranlar sizlerisiniz bizler ne yapalım siz bize saldırırken öpücük mü verelim sizlere sen git şifa diye deve sidiği iç gerizekalı aptal dinni nasıl olsa emrediyo
Soran+1 yılsen insanmısın lan harbi ? ettiğin küfürlere hakaretlere bak ? insan gibi tartışmayı bilmiyomusun sen ? işte sen hristiyansın ben müslüman aramızdaki fark,çok seviyosan hristiyanları avrupalılar amerikaya git orada yaşa %95'i müslüman olan ülkede yaşamak neyine bu kadar kin beslendiğin için ?
Cevap sahibi+1 yılLan gerizekalı takmıssınız bir avrupa amerika onlar hristiynalıgın temsilcisi değil bilgisiz cahil hrsitiynalıgın dogdugu yer orta dogu bilgisiz cahller ger ikafalılar sen git arap diyarında yaşa ben ülkemi seviyrum senin gibi arap perestler pislikler gitsin bu ülkeden ben ne diye gidecem
Soran+1 yılırak ya da afganistan abd'ye mi saldırdı ? çeçenler ruslara mı saldırdı ? azeriler ermenilere saldırdı ? boşnaklar sırplara mı saldırdı söylesene ? ortaçağ'da papa neden bütün hristiyanları toplayıp müslümanları katletti ozamanda müslümanlar mı saldırdı ?
Cevap sahibi+1 yılGel lan sıkıyorsa gerçek hayatta karşıma seni bir rezil edeyim kendini alim sana geri kafalı yobazlar
Cevap sahibi+1 yıldaha okumaktan aciz haçlı seferlerinin sebebi senin gibi pisliklerin kudusü işgal etmesi hristiyanların olan kudusü
Soran+1 yılburası %99'u müslüman olan bir ülke,sen kimi nerden kovuyosunuz lan ? müslümanları sevmiyosan Türkiye'yi sevmiyosun demektir,ozaman sen defolup git bu kadar kin varsa içinde hem rahatça yaşarsın oralarda,burada böyle küfür hakaret edip içini boşaltman gerçek hayatta ezik sinik oldunu gösteriyor zaten
Cevap sahibi+1 yılgeri zekalı sana soracam lan nerde yaşacamı bu ülkede kanunlar sizlere göre değil herkese göre
lafa bak müslümanları sevmezsen türkiyeyi sevmiyon demektir tam bir budala ve ger ikafalı oldugun bu sözden belli sen kim oluyorsunda beni ülkemden kovuyorsun geri kafalı yobaz
Soran+1 yıldiğerlerine niye cevap veremedin? söylesene ırak ya da afganistan mı abd'ye saldırdı ? çeçenler mi ruslara saldırdı ? ermeniler mi azerilere saldırdı ? boşnaklar mı sırplara saldırdı ? hani senin dinin çok güzel kitabında savaslı ilgili bişi yazmıyodu hani biz size saldırıyoduk ?
Cevap sahibi+1 yılÜlkemden gitmem ülkemde hergün yüzlerce müslümanın islamdan dönmesini izlemek görmek çok keyifli oluyor
Cevap sahibi+1 yılseng*todukça neden daldan dala atlıyorsun ? bunu açıkla bakalım
gelmiş islam dini hristiyanlıktan üstündür diyo
ulan kullandıgınzı icatları elinizden alsak köpekler gibi yaşarsınız lan köpekler den farkınız kalmaz
Soran+1 yılozaman sende bu ülkenin %99'unun inandıgı dine saygı duyacaksın özeline laf etmeyeceksin tamam mı ? etmezsende defolup gideceksin,ezik oldugun okadar belliki sanal alemde doya doya küfür ediyosun gerçek hayatta bunları diyemediğin için.
Cevap sahibi+1 yılDünyada islam dini kadar terörü beslyen emreden bir inanç yoktur nijeryadaji kenyadaki hrsitiyanların sucu nede hergün saldırıyorsunuz açıkla hadi bakalım
bak onlar avrupalı değil iyi oku
Cevap sahibi+1 yıllan biz herkesin inanccın saygılıyız sizler bizlere bulaşıyorsunuz iftira atıyorsunuz inancımıza saldırıyorsunuz bizde kendimizi savununca suçlu biz mi olduk la kendi inancınıza saygı istersiniz ama siz başka inanclara saygı mı gösterirsiniz
yunanistana ne diye gittin arabistan daha çekici gelmiyor mu hadi açıkla bakalım
mesela bir müslük hasta olunca neden hrsitiyan ülkerine giderde ordan dermen arar
Soran+1 yıldemogoji yapma cevap ver! kimin ne oldugu belli oluyor tartışmada kullandıgımız icatların hepsini siz yapıyoyusunuz diyelim bedava mı veriyosunuz? ozaman bizde size petrol vermeyelim hayvandan beter olursunuz beter beter ya da dogalgaz ne bileyim.ayrıca altta yazdıklarıma cevap ver,hani seninn dinin savas emretmez kitabında savasla ilgili bişi yazmazdı ya cevap ver? yoksa engellicem
Cevap sahibi+1 yılBiz hiçbir alanda müslümanlara bagımlı değiliz biz hrsitiyanalr her alanda size boru gibi koyduk herşeyde geri bıraktık köpekler gibi yaşarsnız böyle bilimden ilimden yoksun geri zekalılar
varsa yoksa isimleri şiddette terörde var biz uzaya çıkarız siz daha kilise bombalarsınız aramzıdaki fark bu işte
Cevap sahibi+1 yılengellersen engelle p**evenk çok mu korkuyom lan sizden
hristiyanalrdan köpekler gibi korkuyorsunuz orası kesinde
En İyi Cevaplar
+1 yılarel üniversitesinde okuyorum yunanlı bir kız var türk kızları gibi boyu kısa...kaprisli ama yüzü en azından güzel muhabbeti daha iyi o kadar yunanistanın ya da en kötü kızı tepekente gelmiş o da olabilir...şahsen iskoç kızlarını tek geçerim ama önemli olan insan olsun dostum milliyetinden önce..
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aslen Selanik göçmeniyim. Doğma büyüme İstanbulluyum. 10 üstünden kaç verdin şimdi ? :)
04 Yorumla- +1 yıl
3
Soran+1 yıl10 üstünden 10 veririmde onlar kadar bakımlı ve fitmisin?
Soran+1 yılolsun etli butlu olacak kız dediğin verdim 10 üzerinden 10'u
Gizli Üye(36-45)+1 yılYunan erkekleri nasillar?
18 Yorumla
Soran+1 yılBizim kadar yakışıklı değiller Türk erkekleri kadar yunanlı kızlarda öyle diyol
Cevap sahibi+1 yılSizin kadar yakışıklı değiller mi asdfasdf ulan turkiyede yakışıklı erkek yok ki :D
Soran+1 yılyunan kızları neden Türk erkekleri diyor?
Soran+1 yılYunan kızlar neden türk erkekleri çok yakışıklı diyor ?
Cevap sahibi+1 yılLen benimde ailem selanik muhaciri zaten genlerimin bir artısı var tabi :D
Soran+1 yılhoşuna gitti bu soru dime :)
- +1 yıl
Balkan Türkleri yunanlılarla karışmadı ne alakası var genlerle?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
5Cevap
aynı şey türk erkekleri içinde geçerli türkiyeye bakıyorum nerde göbekli barzo kamyoncu tipli biri varsa bu ülkede amerikan bir kaç tanıdığım erkek var yuh diyorum çok kibarlar nerde nasıl davranacaklarını biliyorlar anlayışlılar atletik kaslılar yakışıklılar ne ararsan var ya :)
010 Yorumla
Soran+1 yılbırak şimdi hikayeyi :) yunan kızları rus kızları polon kızları ukraine kızlaı hepsi Türk erkeklerine hasta net biliyorum bunu
Soran+1 yılavrupalı kızlar esmer hastası Türk erkekleride esmer oldugu için resmen bayılıyolar hele hele polon kızları tapıyor Türk erkeklerine,söyle bakayım Türk kızlarını kim begeniyor :)?.
Soran+1 yılİşte al sana Türk kızı, agzı bozuk kaba kendini begenmiş tipik Türk kızı
Soran+1 yılben düzgün konuşuyorum agzımdan bir kötü söz çıkmadı senin çok agır hakaretine ragmen asıl düzgün konuşması gereken varsa oda sensin,ben burada dogruları konuşuyorum.
Soran+1 yıltamam oldu
Rus kizlari bitti simdi de yunanlilarla kiyaslancazmi :)
Turk yunan fark etmez..bakimli olan her kiz guzeldir zaten01 Yorumla
Soran+1 yılBakımlı Türk kızları istisna çok ama çok istisna yunan kızların hepsi bakımlı
yunan kızlarını bilememde türk erkeklerinde de iş yok belli çok zevksiz oluyorlar türk kızları varken :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızları varken mi :D. bıyıklı Türk kızları varken mi :)?
+1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ;) size kolay kız lazımsa bişey diyemiyicem
01 Yorumla
Soran+1 yılhemende kolay kız :) Türkiye müslüman ülke olmasaydı bakirelik önem arz etmeseydi acaba kaçınız bakire kalacaktınız merak ediyom :).?
+1 yılÇoğu clup kızı.Ouzo içtiysen orda ondan olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılGüzellik umrumda değil kolay ulaşılabilir kız olsun.
13 Yorumla
Soran+1 yılyunan kızlar arkadan çalışır hafız :).
- +1 yıl
Naz, kapris olmayacak. Üstüme atlayacak kız arıyorum ben. Bu ne lan ülkemden nefret ediyorum.
Soran+1 yılyunan kızları işte hafız
Gizli Üye(30-35)+1 yılonların dedeleri zamanında bizim vatanımızı istiyordu hatırlatırım sana
212 Yorumla
Soran+1 yılben kızlarından bahsediyom
Cevap sahibi+1 yılçinlilerin 1 numaralı devlet zayıflatma projesidir:D
Soran+1 yılkızlar/kadınlar mı ?
Cevap sahibi+1 yılçin prensesleri türk hükümdarlarla evlendirilir. prenseslerle birlikte gelenler ajanlık yapar ve bummm. devlet çöker
Soran+1 yılonu bilyiom ama ondan sonra akıllandık :D.hem çin kızları değil yunan kızları diyom :D
Cevap sahibi+1 yılyunanı çini var mı bunun türkleri asimile etmeye çalışıyorlar.
Soran+1 yılsizde elinizden kaçmayalım diye bunları uyduruyonuz helal olsun valla Türk kızlarından korkulur :).
Cevap sahibi+1 yıluyduruyoruz? walla biz de diyoduk bu gizli bizi beğensin noooooolur bizi sev diyoduk://
- +1 yıl
dediklerine göre yabancı erkekleri de bize tercih etmezsin dimi
Soran+1 yılTürk kızları vermezse asimile oluruz tabi ahahaha :).ama şaka bir tarafa bir Türk hükümdarı 'Türk erkekleri Türk kadınlarıyla evlenselerdi hiçbir savası kaybetmezlerdi' demiş
Cevap sahibi+1 yıletmesin... çok ta bayılıyodum yabancılara
- +1 yıl
bende bunu duymak istiyodum
Gizli Üye(30-35)+1 yılDostum Bi Çok Türk kızıyla çıktım inanmassan türk oldugunu bu bakımla ilgili bişi her ülkenin bakımlı ve bakımsız insanları vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılyunan kızlarda bakımsız yok inanki
İlk önce Trük erkekleri sınıflandır daha sonra gel bizi eleştir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeğim kızlar eleştiririm.
+1 yılTürk erkekler ve Türk kızları
31 Yorumla
Soran+1 yılTürk erkekleri ve yunan kızları/ rus kızları
+1 yılMemlekette neden akıllı kalmamış.
02 Yorumla
Soran+1 yılsebeb?
- +1 yıl
Onlar ekonomik krizde
biz akıl fikir krizinde
+1 yılKesinlikle türk kızları
12 Yorumla
Soran+1 yılyok be hafız
- +1 yıl
Saygı duyarım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyunan kızları başkadır hemde bambaşka :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılay türk erkekleri harika sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılharika tabi bütün avrupalı kızlar bize bayılıyol
Cevap sahibi+1 yılkesinn kesin
Soran+1 yılevet öyle tabi,ama türk kızlarının derdini bitek biz çekiyoz,sanki uranuste dogmuşsunuz mübarekler.
Farketmez.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem