#perso
Soruyada bir beğeni bırakır mısınız?
Görüş için teşekkürler
Teşekkürler 🙏

Bir şeyleri suçlayarak kendimizi olumsuza itmeyi çok mantıklı bulmuyorum. Her dönemde olan sorunlar bu zamanda da oluyor sadece artık herkes daha kolay ve çabuk haberdar oluyor. İnsanız sonuçta elbette bazı durumlar üzülmemize, sorgulamamıza sebep oluyor. Önceleri neden yaşadığımı sorguluyordum türlü türlü düşünceler içerisine girmiştim. Yaşadıklarımı kaldıramaz hale gelip her şeyi sorgulamıştım. Belki isyana kadar gitmiştim belki de gerçekten etmiştim. Bazı şeylerin farkına vardığımı düşünüyorum daha iyiyim.
Sevecek bir şeyler bulabilmek sanırım. Sevgi, içinde muhteşem bir ilgiyi barındırıyor. Zorlamasız, kendiliğinden gelişen, muhteşem bir ilgi. Bir şeylerle ilgilenebilmek kadar da zor ve elde edildiğinde de keyifli bir şey yok sanırım şu an dünyada. O kadar zor ki ilgini bir şeylere odaklayabilmek. Ben birilerini sevemiyorum, bari bir şeyleri seveyim. Bunun için uğraşıyorum. Kendime yeni hobiler edinmeye çalışıyorum bu yüzden. Peşinden gitmediğim etkinlik, kurs, atölye kalmadı denebilir. İnsan sevmeyi denemek meşakkatli ve sonuçsuz da kalabilir, bu gittiğim yolda en azından bir sonuca ulaşabildim. Sevdiğim bazı şeyleri bulabildim. İlgi gösterebildiğimi görmek de benim ödülüm oldu sanırım. Mutlu olmak senin elinde, ağlamak bazen güzel şey. Olgunlaştıkça kaldırabiliriz.
Doğduğum degil de yaşadığım çağdan nefret ediyorum
Kimi zaman ama nefret bir çözüm yolu sunmuyor o yüzden gerekli enerjimi nefrete ayırmıyorum artık
Çok teşekürler
Rica ederim
Cevap
41Cevap
Hayatı seviyorum gadası. Kendini seven insan hayatı çok rahat bir şekilde sever
Ben yaşamaktan nefret ediyorum.
yaşadığım zaman dilimi ile sıkıntım yok.
eskı caglarda olsa dusunsene basın agrıyo ama gecıremıyorsun ya da bır uzvun agrıyor ama sımdı arveles var kım buldu ıse bunu gani gani rahmet dılıyorum.
sorun sistemden kapitalist marksist düzenden kaynaklanıyor.
kıt kaynaklar ve kaynaklara ulasım en buyuk sıkıntı .
ulkem için gencını kastedıyorum okuyor ama işsiz elin orta avrupadaki ga-vatı 3000 euro araca 1 maası ıle alabılırken burdakı 70 k - 80 k odemek zorunda ve maası 2850 . rant cıkar sıyasal islam vs. sorun sistem sadece.
Merhaba,
Bu çağ gerçekten çok acımasız ve iğrenç bir çağ. Aslında dönemin suçu yok. Dönemi böyle yapan iğrenç yaratıkların suçu var. Etimden, kemiğimden utanıyorum artık..
Hayatımın büyük bölümünde mücadele verip bir şeyler elde ettiğim için ufak tefek detaylara takılıp her şeyden nefret etmiyorum. Küçük yaşlarda oluyor bunlar büyüyünce sende nefret etmezsin.
Hayır etmiyorum. Sevdiğim yerde olamıyorsam olduğum yeri sevmeye çalışırım. Nefretle, karamsarlıkla hayat sürmez. Hayat güzel, güzel olmayan her şeye rağmen.
@Mykoo Son cümleyi fark ettin miiiğğğ👉👈
Valla efendim.. İnanın bende his duygusu diye bişey kalmadı artık.. Herşeye umursuzum
Perso hanım kusuruma bakmayın sizi rahatsız ediyorum.. Size yazamadığım için buraya yani eski bi sorunuzu seçtim efendim... Ben birazdan KS yi sileceğim.. Bu yüzden de sizinle vedalaşmak istedim.. Hakkınızı helal edin... Eğer yanlış anlamazsanız bişey söyleyeceğim.. Dediğim gibi burdan gitmemi istemeyen bir iki kişi daha var eğer sizde hani olurda bir gün bişeyler sormak isterseniz eğer telegram hesabımı bırakacağım tabi size kalmış bişey fakat sakın yanlış anlamayın olurmu hesabım muro_005 hakkınızı helal edin efendim...
Helal olsun güle güle git😕
Olduğum cağdan memnun değilim hep 80 90 lrda yaşamak istedim insanlar daha mutluydu çünkü onemli olan insanlıkti teknoloji değil sahte mutluluk görselleri yoktu büyüklerin bile çocuk olabildiği dönemdi şimdi ise çocuklar bile çocuk değil
Kendini suçlamak yerine hayata en olumlu yerden bakmak lazım bazıları yaşarken senin bu durumda olman kendi bedenine saygısızlık. Yaşa her şeye rağmen birine, nedenlere bağlı olmadan boş ver takma bir şeyi.
Bir Şarkı Bir Çağı Bu Kadar Mı Güzel Özetler..
Hayır etmiyorum evet insanlar artık eskisi gibi insan değil buna eminim ama EN güzel bu cağ arada kötüler olsada islamiyet gerçekten özgürlerlesti dinde kısıtlama yok. Bunlar güzel gelişmeler.
Ben engelli olarak geldiğim için nefret ediyorum bir tek ben değil tabikide her engelli bunu kötüler ama işte böyle geldiysek iyi bir şey de karşımıza çıkar elbet
Maalesef ediyorum ve çocuklarımın geleceginden endişe ediyorum. Dunya, insanlık nereye gidiyor diye her gün sorguluyorum.
👏👏😂😂😂 Soruna en kral cevabı KS vermiş. Tebrik ederim umudunuzu yitirmeyin ve kafaya takmayın olacak olan oluyor.
Yo hayır niye nefret edeyim ki aksine iyiki bu çağda doğmuşum ama keske biraz şöyle 2010 larda 2020 lerde felan doğsaymısım
Nefret etmiyorum ama kaç milyon yıllık dünyada denk geldiğimiz döneme bak diyorum 🙈
EvetKeşke 50's, 70's ya da 80's yaşayaydım. Müzikleri, filmleri, kıyafetlerÖzellikle 50's.
Yanlış zamanda geldik. Böyle bir çağda yaşamayı hak etmiyorum.
Yaşadığım çağı sevmiyorum insanlar kirli zihniyetlere sahip
Bu zamanın İnsanlarından ve ilkelerinden nefret ettim.
Mükemmel bir şehrin kötü bir bölgesinde olduğum için ediyorum
Evet, bende öyle düşünüyorum ileriki cağda doğmak isterdim belki sevdigimle özgür olurdum😕
Nefret etmemek şahsen elimde değil. Hayat boş pompala coş olmuş. Yaylara selamlar onlar en büyük pompacılar.
Çağ da sıkıntı yok, ülkede mutluluk insan üzerinde bir lüKS.
Nefret etmiyorum. Ancak bu günkü iktidardan memnun değilim.
Ne umudum ne isteğim var ben bu çağda doğmamın değil direk doğmamın bir hata olduğunu düşünüyorum. Keşke hayata gelmeden önce bize sorulsa
Nefret ediyorum evet. İnsana hayata gelme amacını unutturuyor
Hayır kerkes yaşadığı çağın insanıdır
Tabiki de igrenc bir çağ
Nefesimi tutuyorum ölcem ben
90lar sonu 00ler başı genç olsaydım keşke
Umudum var ama nefret ettiğim zamanlar da oluyor..
Valla en boktan çağa denk geldik.
Yoo ben bayılıyorum zjzvxjxv
Açıkçası umut diye birşey kalmadı
daha değil. senden soğumak zor olur.
Evet nefret ediyorum.
Çağın suçu yok. Tüm kabahat benim.
gerçekten tiksindim artık
Sadece bulunduğum sistemden nefret ediyorum
evet ama mücadeleye devam. umut her zaman vardır
valla garip bir döneme denk geldik
çok daha iyi bir dönemde yaşayabilirdik..
Evet ama elimden hiç bir şey gelmiyo
Sövüyorum hergün
Evet çoğu zaman
evet
Öylesine yaşamak...
Hayır etmiyorum umut hayal olmadan yaşammaz
Çare idam
Etmiyorum
Evet, distopik bi dunya sanki
Kim nefret etmiyor ki
Evet
evet nefret ediyorum