Güncellemeler
+1 yıl
yani arkadaşlar ben doğmadan öncede teknoloji (internet, video, bilgisayar) ile büyüyen nesil falan varmıydı?
Güncellemeler
+1 yıl
görüşümde falan yanılmışsam söyleyin internete bakım araştırdım ama tam tatmin edici ve kesin cevaplar alamadım yardımcı olursanız sevinirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mevcut hackerların , yazılımcıların çoğu o dönemde gelişti teknoloji durmaz 100 y sonrada doğsan gene aynı şeyi dersin o yüzden anı yaşa.
Sağol Abi bu beni biraz rahatlattı
yani o dönemler 70'lerden varmıydı sen bu meseleleri biliyorsun abi bana anlatırsan sevinirim
70 lerde elektrik bile yoktu hacı 🤣🤣🤣😂
ya da ne zaman başladı 30-40'lardada varmıydı?
Bilmem pek tarihçesine bakmadım , senin sorunun terside bende var 1300 lere falan gidip kılıç kalkanlı savaşlara girmek istiyorum
anladım yani o dönemde vardı internet-bilgisayar vs bu arada yani gerçekten hani tam emin olamamıştım herkese sormuştum ama tam net cevap alamamıştım sağ olasın
bana öyle anlattılarki bi an orta çağ zannettim onu bide her şey benim dönemimle başladı falan vs
oda iyimiş be abi
biraz çok sordum biliyorum ama 70'lerde vardı (rahatlamak amaçlı sordum evet veya hayır desen yeter) değil mi abi?
20 yaşında üniversite okuyan biriyim bu sorular falan bana uzun süredir 1 aydır falan engel oluyordu rahatlayınca biraz bende böyle etki oldu
Yani bunu değiştiremeyeceğine göre alışmak en mantıklısı
aslında doğru abla ama zor ya.
Buna yapacak bir şey yok dostum.
abi tavsiyen var mı hani?
sende aynı dertten muzdaripmiydin
gecer bu duygular
ama biraz zor geçer maalesef
beb 2000liyim ama mesela 2004luler bile benden daha sansli bazi konularda. ama takmiyorum. bunu dusunup stres yapacak bir sey degil bu
abla aslında hayatımdan memnunum sadece zaman olarak komplekse girdim yani 1999'la 2000 doğanlar (99 ile 100 veya 999 ile 1000 gibi v. b.) arasında sayı rakamından dolayı biraz fark varmış gibi düşündüm yani sence fark var mı bu iki kişi arasında falan v. s.
99lular cok kompleks yapiyo çok bi farkımız yok oysa. senle de bi farkimiz yok hatta
Öyle aslında abla ama hani bizden öncede teknoloji (internet, video oyunu, tv v. s.) varmıydı yani bazıları orta çağ devriymiş gibi anlatıyoda kafam karıştı
vardı tabi bee üf. googledan araştırsana. kemal sunalı bilirsin filmleri kaç senelik
araştırdım tabi onu biliyorumda hep farklı cevaplar karşıma çıktı falan filan v. s. neyse böyle işte
sen çok düsunme bunlari manyak olmussun😂
yok zaten internete falan yazıyorum hani biri yardım eder diye teknoloji derken internet, websitesi, arama motoru, bilgisayar v. s. vardır heralde eskiden