Doğduğun Yıldan Nefret Etmek?

Ben 2002 doğumluyum ve doğduğum yıldan nefret ediyorum yani neden 2002 de doğdum en berbat zamanda doğmuşum keşke 100 yıl sonra doğsaydım diyorum doğduğum yıldan öncesinde teknolojiyle büyümemiş insanlar (70'ler 80'ler 90'lar) sonrası teknoloji çağı yani yaşadığım hayattan nefret ediyorum türümün ilk örneklerinden biriymiş gibi. yani bide doğduğum yıldan sayısal anlamdada nefret ediyorum çünkü yaşımı gösteriyor. gelecekle ilgili oyunlar, filimler videolar v. s. baktım ve bunlara imrendim ama o zamana gelene kadar ya ölecem ya yaşlanacam gençliğimi kaybedecem bazı şeyleri kaçırıcam. yani bu tür şeyler beni hayattan soğuttu. hiçbir şey yapamaz hale geldim. arkadaşlar benimle şu an aynı derdi yaşayan ya da daha önce yaşayıp kurtulan varsa bana yardımcı olabilir mi ya da mesela bu düşündüklerimle ilgili mesela yanlış düşündüğümü söyleyen veya bana yardımcı olacak biri var mı yani yorum yazın yardımınıza ihtiyacım var.
Güncellemeler
+1 yıl
yani arkadaşlar ben doğmadan öncede teknoloji (internet, video, bilgisayar) ile büyüyen nesil falan varmıydı?
Güncellemeler
+1 yıl
görüşümde falan yanılmışsam söyleyin internete bakım araştırdım ama tam tatmin edici ve kesin cevaplar alamadım yardımcı olursanız sevinirim
Doğduğun Yıldan Nefret Etmek?