Üni̇versi̇teden nefret edi̇yorum, asla bekledi̇ği̇m gi̇bi̇ bi̇r yer deği̇l?

Üniversite hayatını küçükken televizyondan izlediğim dizilerdeki gibi bir hayat sanardım ama asla öyle değilmiş. Daha birinci sınıf olmama rağmen şimdiden bir an önce bitmesini istiyorum, kara kara bu 4 yılın nasıl geçeceğini düşünüyorum. Şehirden, yurttan, oda arkadaşlarımdan, fakülteden, sınıftan, sınıf arkadaşlarımdan nefret ediyorum. Burayla alakalı en ufak sevdiğim bir şey yok yani, birinden birisi illa ki kötü olur ama hepsi kötü şu anki hayatımda bulunan şeylerin. Arkadaş edinmek istiyorum ama kime güveneceğim bilmiyorum, erkeklerle konuşmaya çalışsam tek dertleri @m, 1 gecede 6 kızla beraber olduklarını anlatıyorlar. Karşıdaki kişiyi mal yerine koyup inandıklarını sanıyorlar... Kızlar olarak daha birbirimizi tanımadan nefret ettik. Hepimiz birbirimize göz deviriyoruz manasız bir şekilde. Kısaca şu an hayattan nefret ediyorum, böyle olduğunu bilseydim gelmezdim. Koca bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Sınava çalışırken kendimi motive ediyordum yaşayacağım şeylerle ama hepsi koca bir yalanmış. Yatay geçiş yaparak arkadaşlarımın yanına geçmek istiyordum ama her şey gibi notlarım da berbat. Bu sene imkansız artık, seneye olur diyorum ama biliyorum ki o da olmayacak. Tek aktivitem; dersler bittikten sonra yurda gidip dizi izlemek ve kitap okumak Soru değil belki ama içimi dökmek istedim. Teşekkür ederim...
Üni̇versi̇teden nefret edi̇yorum, asla bekledi̇ği̇m gi̇bi̇ bi̇r yer deği̇l?