Kadınım ben bayım... Sana göre bir et parçası, bir çift göz, kırmızı bir dudak... Geçip giderken yanından kalçasını süzdüğün, göğüs ölçüsünü merak ettiğin, firikik verecek mi diye elbisesine dikkat kesildiğin, eteğinin boyundan karakterini analiz ettiğin, flört sayısına göre değer biçtiğin, kahkahasın şiddetinden notunu verdiğin, hevesini alana kadar peşinde gezdiğin kadınım. Ruhundan, düşüncelerinden, yüreğinden bir haber yaşadığın, koluma yakışsın da soluma yakışmasa da olur dediğin kadınım.
Biliyor musunuz? Ben bu çağdan nefret ettim. Etimle, kemiğimle nefret ettim ! İnsanlığımızdan utanıyoruz.😕Nefretiniz ne boyutta?
İşte bak direk tepki, benim de yaptıgım şey buydu işte :) genelleme yapmadım farkındaysan öyle bir cümlem kelimem yok, hoşuna gitmediği için tepki yapıyorsun, işin gerçeği iki tarafta da sıf cüzdanına bakılmayı hak eden erkekler var, diğer taraftada kalçasına memesine bakılmayı hak eden kadınlar, arada olanlar senin gibi benim gibilere oluyor işte
Sana bir belgesel tavsiye edeyim: Liberated the new sexual revolution.. Mutlaka izle bir buçuk saat bir şey. İzle ve kadınların da ne hale geldiğini gör. Ondan sonra sadece erkeklere değil kadınlara da kızacaksın. Piyasayı bu hale getirenler, bu hayata boyun eğenler de onlar.
Çok fazla ironi durum var çünkü nefret ettiğiniz cagda bu saydıklarının belki yarısını yapip cebindeki paraya altindaki arabaya ya da evine en olmadi aldığı maasa bakıp tipi düzgunse yanında gezip yiyen bir çok kadin var heleki birde yakisikliysa tabiri caizse hem etinden hemde sütünden faydalanan da gördum gozlerimle yani cag artik tek kadını değil erkeğide kullandiriyor
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Biliyor musunuz? Ben bu çağdan nefret ettim. Etimle, kemiğimle nefret ettim ! İnsanlığımızdan utanıyoruz.😕Nefretiniz ne boyutta?
En İyi Cevaplar