cevabın hayırsa nedenini belirt sebebini söyleyeyim :)
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Değilim çünkü sürekli ders zorundayım bu 1, 2. si evde canım çok sıkılıyor dışarı çıkacak arkadaş yok , 3. sü çocukluk arkadaşım vardı onunla aram eskisi gibi değil ona moralim bozuk.
iyi geceler öncelikle , derse zorunda olman dersi severek çalışmayacın anlamına gelmez , ders çalışmı sev , sevmiyorsan ve eminsen kurtulmaya çalış , yeni arkadaşlar edin , hobiler edin en azından fazla takma yorulana kadar anı yaşı zaten sonra bir yolunu bulursun :) arkadaş konusuna gelcek olursak dert ortağım aynısını bende iki senedir çekiyorum ama kimse unutulmaz değil okuldan arkadaş gurubumla teker teker tartışdım dahada selam dahi vermiyorum, kısaca çok peşine düşme eskisi gibi olmazsa olmasın , eskisi gibi olmamanıza neden olan sen olsan bile ! emini daha iyi insnlar karşına çıkar sende rahat ol biraz :) erken kalkmıyorsan bir kaç gün erken uyanmayı dene :) iyi geceler şimdiden, NOT :hiç kimseye haddinden fazla değer verme
Çok iyi bir insansın keşke gerçek hayatta karşıma çıksaydın senin değerini çok iyi bilirdim. Buradaki insanların derdini öğrenmeye çalışıp onlara mutluluk vermeye çalışıyorsun hem de sıkılmadan.. Valla helal olsun.
Vay be yazacağını dUsunmemistim dert ortağım :) o cocukluk arkadaşım aslında aynı zamanda cocukluk aşkımdı ve beni aldattığını öğrendim meğer bu yüzden soğukmuş. Bunca seneyi unutmaya ve iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın peki? Bir derdin var mı? Mutlu musun?
biliyor musun aynı durum bende de var ahh ! o çoçukluk aşkları.. senı cok ıyı anlıyorum. zor zamanların sımdı senın tek ilacıda zaman gercekten 2 yıl gectı daha yenı unutmaya calısıyorum bende :) bende aynıyımya dertler sıkıntılar bitmiyor, mutlu olmasamda olmaya gayret ediyorum işte :))
Mutlu ol gerçekten asıl mutluluğu biz hak ediyoruz.
Onlar bunca anıları silip atıp başkalarıyla beraber olabiliyorlarsa bizde olabiliriz :) sadece olaylara biraz daha duygusal bakmamayı öğrenmemiz lazım
Olur özelden yazıyorum
Sana istek attım özelden insta adımı vereceğim
Kızlarsoruyordaki adım Melisam34
Cevap
3Cevap
Hayatımdan memnunum ama kendimden memnun değilim.
hocam o da kötü birsey bak :) en kötü karar karasızlık iyidir , eskiden dondurma alırken bile 2 saat düşünen ben şimdi hayatımı etkiyelcek kararları 15 daikada verir oldum :) eger sorun , dış görünüşün işe kendini oldugun gibi sev , zaten memnunmuşsun , karakterin ise değişme seni seven deger veren öyle versin :) ya range rover ya game over ;) sjdfs
Şükür diyelim, beterin beteri var.
Amin, kardeşim sağol
Pek değil, sebebi ise baya uzun mesele yaa
Değilim hiç hemde
Şu an hayır.
Öyle çünkü.
Böyle iyiyim.
Idare
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar