Kendini en son ne zaman çaresiz hissettiniz; yaşadığınız en büyük çaresizlik neydi?

Kendini en son ne zaman çaresiz hissettiniz; yaşadığınız en büyük çaresizlik neydi?

Ne ileriye gidebiliyorum..

Ne geriye dönebiliyorum..
Sıkıştım kaldım bu anda..
Kımıldayamamak..
O kadar zor ki..
Aşamıyorum bunu...

İnsan hayatında bazı anlarda ne yapacağını bilemeyecek duruma birkaç defa gelir kalbi farklı bir şeyler söylüyorken aklı çok farklı bir şeyler söyler.. ne yaparsa yapsın asla eskisi gibi olamayacak durumlarla yüzleşebilir..

Seçimleri onu farklı bir noktaya getirebilir olmayacak bir dua ya amin demiş olabilir arada kalabilir. seçimlerinin onu mutlu etmiş olmasından bile mutlu olamayabilir bir çok insanı kırmış incitmiştir nitekim sonunda.. mutlu olmak yerine kendini çaresiz hissedebilir çünkü mutluluk sevdiklerinle paylaşınca güzeldir..

Bazen olan biten karşısında elinden hiçbir şeyin gelmemesi insanı kötü hissettirebilir sanki bir el ona hiçbir şey yapmaması için komut vermiş gibi olanı biteni kayıpları sadece izler bu en zorudur ne yaparsa yapsın asla olanları geri çeviremeyecek olması da çok üzücüdür..

Kendinizi en son hangi konuda çaresiz hissettiniz? yaşadığınız en büyük çaresizlik neydi?
#DengesizBirAdam