Güncellemeler
+1 yıl
Aslinda dogdugumdan beridir cok garip cocuktum buyudum bu gariplikler degismedi ne bahtim ne kendim kendimi bu dunyaya ait hissetmiyorum coocuklugumdan kalma travma ve huylarim beni bitiriyor :(
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Lanetle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Talihsizlik olabilir yaşadıkların
Psikoloğa gitmeyi denedin mi hiç?
Hayir istemiyorum psikolaga gitmek
Lanetli olduğunu düşünüyorsan bir hocaya felan git bence
Hep sanssizliklar beni buldu neye heves etsem yarim kaldi baska neden olsun ki yani
Lan bende oyleyim nereye gitsem belayi cekiyorum
Ne alâka tövbe et
cünup mu geziyorsun
Hayir
yaşın kaç
23
nelerden şikayetçisin hayatında
Her seyden kendimden yasadiklarimdan
etrafında dertleşebileceğin birileri var mı
Ben kimseyi sıkmak istemem dertlerimle o yuzden icime atiyorum her seyi bazen tasiyor ama soylenecek cok bir sey de yok kendi kendime konusup duruyorum
haklısın arkadaşlara dert anlatmamak gerek zaten. ama ailenden birilerine anlatabilirsin sıkıntılarını bence
Onlara anlattigimda benimle dalga gectiler anlamiyorlar anlayamiyorlar bende boyle bir karar aldim
türk ailelerinin ortak özelliği çocuklarının dertleriyle alay etmek
Hep ne yasiyorsun ki diyorlar 4 yildir evdeyim arkadas cevrem o kadar kotuydu ki kurtlar sofrasina dustum diyebilirim o yuzden daha arkadas edinmiyorum cunku cikarcilar anca onlar gibi olursam samimi olurlar bende yalnizliga verdim kendimi boyle nereye kadar gidecek bilmiyorum
Ailem bile ne yasadigimi bilmiyor icimde yasadim bazi seyleri onlarin psikolojisi benden daha bozuk
sanırım yalnızlık seni etkilemiş. ama boşver o arkadaşlarını yeni bir çevre edinmeye çalış.
Yalnizliga alisiyorum gun gectikce bi yerde calissam bile arkadas edinmicem cunku yalnizlik daha iyi ama boyle de kafaya takiyorum mutlu insan cok bence bi ben boyleyim gunah olmasa galata kulesinden atlayacagim artik :(
hayır. bak ben de senin gibi düşünüyorum bazen. ve böyle olduğunda kim ne söylerse söylesin ciddiye almıyorum, dinlemiyorum. ayrıca mutlu insan falan çok değil insanların sosyal medyada sadece mutlu hallerini görüyoruz ve mutlu zannediyoruz.
Haklisin neyse cok konustum basini agrittim tesekkurler o kadar sey yazdigin icin iyi geceler sana ☺
hayır başım falan ağrımadı. umarım yardımcı olabilmişimdir