normalde 7-8 saat uyurdum 5 saat uyuyorum artık 3 saate çeksem dayanabilir miyim 3 saat uyuyup uykusuzluk çeken var mı enerji konusunda sorun yaşamıyorum sadece akşamları bi uyku basıyor biraz
23 yaşındaki biri için 3 saat uyku yeterli mi otelde garsonluk işi yapıyorsa?
3 saat uyku kesinlikle yeterli değil. Pek çok hastalığa meydan açmış olursunuz. Uyku vücudumuz için gerekli bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyaç karşılanmaz ise o zaman vücudunun dengesi bozulur. Öncelikle işinizden olma ihtimaliniz çok yüksek çünkü 3 saat uykuyla ayakta kalamaz ve üstüne üstlük sakarlık yapma olasılığınız da yüksek olur.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Önermem, para kazanmak için sağlığından olma. İleride para verip sağlık anlamıyorsun çünkü. Ben sinir hastası oldum resmen. Öfke nöbetleri oluyor bazen, kalp çarpıntısı vs de başladı. Her insanda olmayabilir ama deneyen bende çıkanlar bunlar. Baş ağrılarım daha da şiddetlendi o deneyimden sonra.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bir süre yeterli olur ama biraz zaman geçince yorgun düşmeye başlarsın. Yorgunlukta bazı hastalıklara davetiye çıkarabilir. Baş ağrısı ilk başlarda yerini alır. 3saatlik bir uyku bir süre sonra yaşı kaç olursa olsun hiç kimseye yetmez.
Yetmez tabiki, erken yatıp erken kalkmalı, böylece bir sorun olmayacaktır.Devam edersen ilerde senin sağlık sonlarında bir problem çıkabilir. Başka bir iş bulabilirsen bul bulamazsan bulana kadar idare etmelisin, Kolay gelsin.
İnsan vücudu sağlık sorunun yoksa, 1 saatlik uykuya karşılık 3 saat ayakta kalma süresi verir. Ama bir süre sonra az uykudan dolayı sağlık problemi yaşayabilirsin. İlerleyen zamanlarda da ayakta kalma süren o kadar azalır ki... hafif duvara yaslansan uyuya kalacak hale gelirsin dayanamazsın yani
Yorucu bir meslek, sadece 3 saat uyku ruhen ve bedenen dinlendirmez seni, kendine vakit ayır bu konuda, hem iş hem geleceğin için mantıklı olan sağlıklı olan bu.
Şöylee stresli bi insan oldum. Seboreik dermatit başladı bu ömür boyu süren bi hastalık. Kabızlık şişkinlik felan birsürü fiziksel yönden uykuyu alamadığım için bünyem hasarlandı.
Odaklanman düşüyomuş hafıza problemi yaşanıyomuş. Beni tarif ediyo. Bana yeterli gibi geliyodu 3 saat aslında hem 12-3 arasına denk getiriyodum en yoğun hormonlar o saatte salgılanıyo alırım diye. 3 değil de 4 saat uyusaydım mesela rüya görseydim yani daha iyi olurdu. Rüya görülmemesi demek melatonin hormonunun salgılanmaması demek
Gece salgılanan hormonlar var vücudumuzda en az 7,8 saat uyumalıyız diğer türlü bağışıklık sistemi baskılanır ve çeşitli hastalıklara davetiye açar hiç değmez önce sağlığımız önemli