33 yaşında bir erkeğin gece 12'de yatıp 3'e kadar uyuması normal mi? Ben bu kadar asla uyuyamam, bana garip geliyor. Mesaj atmaması da canımı sıkıyor, hafta içi böyle değil, önceden de böyle değildi, bu kadar uyumuyordu yani.
3 ay
33 yaşında bir erkeğin gece 12'de yatıp 3'e kadar uyuması normal mi? Ben bu kadar asla uyuyamam, bana garip geliyor. Mesaj atmaması da canımı sıkıyor, hafta içi böyle değil, önceden de böyle değildi, bu kadar uyumuyordu yani.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O nasıl bir uyku.. ben 4 yatayım 9 geçsin kalkisim basım ağrır.. normal değil :))
Ben de öyle yalan dolan mı var diye merak ettim, hayır ayrılıyorum bumerang gibi geri dönüyor 2 senem gitti ya buna
Dediğin saat 15 saat yapıyor.. pek mümkün olacağını sanmıyorum. Sabah kalktı doladı vs öğlen yattı sekerlemeye anlarim bunida seninkinin olayı farkı.. geri döndüğünde tekrar kabul ediyorsan suç donende değil bence pek :))
Ama hiç hatasını yakalayamadımki başka sebeplerle ayrıldım :/ gerçi o sebeplerde yeterdide neyse
Gec yattığı ıcın gec uyanıyordur benım kardeşim oyle
12de yattı
O zaman baska bısey olabilir
Sana mesaj atmak zorunda olduğunu hissettiren nedir?
Görüştüğüm kişi olması?
Görüştüğün kişi sana yalan söylüyor
Hangi manada
15 saat uyku manasında. Öyle bir kız vardı, 16 saat uyurdu. Anlam veremezdim, yazmak istemiyor işte çok basit. Görüşmek istemiyor. Bunların ya şarjı biter, ya şebekenin çekmediği yerdedirler. Ya da çok yoğundurlar. Seninki de böyle demiyorum ama olabilir, dikkat et. En yoğun insan bile dakika başı telefonuna bakıyor
Ayılar bu kadar uyumuyor. Uyumanın azı da fazlası da zararlı.
Yuh ne uykusu bu
15 saat dimi yani insan uyur mu bu kadar
Calismiyor mu
Çalışıyor da bugün pazar diye. Yinede uyunur mu bu kadar ya ben de çalışıyorum en fazla 10 11e kadar uyuyabiliyorum haftasonu
Baska bisey vardir
Yalan söylüyor olabilir
Bir kere de 20 saat uyumuştu kavga etmiştim o zaman tıra gidiyordu çok yorulmuşta bilmem ne ama pek güvenemiyorum bu ara kendisine, yeni barıştık vaktim gitsin istemiyorum daha
Tuaf geldi nedense ne kadardir sevgilisiniz
2 sene oldu da hep ayrıl barış. Toplasan 6 ay falan olmuştur ben kızıp ayrılıyorum o da ısrar ediyor sonra saçma sapan bir ilişki
O iloskiden hayir gelmez
işi gücü yok mu bu adamın
Var da bugün pazar. Normalde enerjik biri ve pek bu kadar uyumaz 15 saat olmuş oluyor eğer uyuyorsa
kimle uyumuş acaba 15 saat
Gece evinden video attı yatmadan 🤔 şimdi yazdım yine evden video attı aile evinde kalıyor yeni uyanmış, o aralıkta bir şey olduysa bilemem ama 15 saat bir insanın normal şartlarda uyuması bence mümkün değil ya
valla mis gibi uyur (eğer yalan söylemiyorsa)
Başka kizlarladir
Değildir ya :/
Öyle lan! O saate kadar kim yatabilir
Ne bileyim video atmış şimdi evden yinede güvenmiyorum ya
O eski videodur
Kanit iste eliyle 2 isareti yapsin
Sen de az değilmişsin :D
Niye ki bu çok basit bir bilgi?
Bilmiyossn sende safmissin 😂
Sevgilin mi
Evet
Konuşabilirsin onla belki bir sıkıntısi var diyecem de 30 yaşındaki adam