Eğitim & Kariyer 3 saat uyku ile işe gidilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor 3 saat uyku ile işe gidilir mi? Güncellemeler+1 yıl Gözlerim acıyor Güncellemeler+1 yıl Gitmedim. 3 saat uyku ile işe gidilir mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Yonceee Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ben her gün 3-5 saat uykuyla gidiyorum işe. Vücudum çok yorgun olduğunu hissediyorum ve kimseye tavsiye etmem. 0 0 Yorumla
cahilkızpariste Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ben son 72 saatte 2,5 saatlik uykuyla matematik ve din sınavına girdim ve iyi geçti. Kahve iç sen de kendine gelirsin 0 0 Yorumla
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Gidilir de yapılan işten hayır gelir mi o tartışılır 1 0 Yorumla
MerakımGitsin Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 3 saat çok az bence ben 5 saat uykuyla bittiğinde bile gözlerimin içi yanıyor. 0 0 Yorumla
soramazsın34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl ben 45 dakika uykuyla işe gidiyorum ister inan ister inan ma 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 895 cevap paylaştı. Müziğe dalınca yaptım bir iki defa. En son bir kere de hastayım deyip gitmedim... 0 0 Yorumla
bigkokman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 51% +1 yıl Ben çok gittim soğuk su ve sabunla yıka yüzünü acı geçer ama bol bol soğuk suyla 0 0 Yorumla
TheContrary Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl Gideceğim ben birazdan 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kaç saat uyudun Yorumla TheContrary +1 yıl 3.5 saat anca Yorumla TheContrary +1 yıl Öğlen bir Red Bull iç iyi gelir. Yorumla
Byn_Batuk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gidilmez aga. Ölürsün manyak niye az uyuyorsun ki 2 0 Yorumla
__DoRuK__ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Bugünde gitmeyiver. Olmaz öyle. Uykuna dikkat et.. 1 0 Yorumla
mustafacici21 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 84% +1 yıl ben hiç uyumadan çalıştığımı hatırlıyorum 1 0 Yorumla
BeşiktAşklıHatunn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ben hiç uyumayarakta gittim 1 1 Yorumla KartalllAdam +1 yıl Siyaaah Yorumla
clavo Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl gidilir ama dönüşünde tüm akşam uyunur ;) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gelince uyuyacağım anı düşünüyorum zaten Yorumla clavo +1 yıl plan yapmana bile gerek yok geldiğin gibi uyuyakalırsın :D Yorumla
Dimitrov1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Şu an yanımda 45 dk ile gelen arkadaş var 0 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Gidilse bile performans olarak düşük olur... 0 0 Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Zor olur senin için ama mecbursan gidilir. 0 0 Yorumla
beyzadebey Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 3 saat uyku ödül benim için biliyor musun 😃 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 673 cevap paylaştı. Ben her gün gidiyorum :D 0 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ben cok okula gittim oyle alısıyo insan gidilir 0 0 Yorumla
Geceaşkı-24 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Yapılan işe bağlı 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Masa başı Yorumla Geceaşkı-24 +1 yıl Gidilir Yorumla Soran +1 yıl İşe yürüyerek gidiyorum ama Yorumla Geceaşkı-24 +1 yıl Karşı cins varsa zaman daha iyi gecer Yorumla Geceaşkı-24 +1 yıl Yürüyerek gitmen daha iyi uykun kaçar.. iş yerinde anlastigin biri varsa o seni ayık tutar Yorumla Soran +1 yıl Tam tersi uykumu getiriyorlar Yorumla Geceaşkı-24 +1 yıl Uykunu getirecek kadar monoton arkadaşların varsa uykusuzluk sorun olabilir gitmesen olmaz mi Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. çok gittim.. 0 0 Yorumla
Haydi_-_geL_-_içeliM Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Ben yeri geliyordu hiç saat uykuyla gidiyordum 🙂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ben her gün 3-5 saat uykuyla gidiyorum işe. Vücudum çok yorgun olduğunu hissediyorum ve kimseye tavsiye etmem.
Ben son 72 saatte 2,5 saatlik uykuyla matematik ve din sınavına girdim ve iyi geçti. Kahve iç sen de kendine gelirsin
Gidilir de yapılan işten hayır gelir mi o tartışılır
3 saat çok az bence ben 5 saat uykuyla bittiğinde bile gözlerimin içi yanıyor.
ben 45 dakika uykuyla işe gidiyorum ister inan ister inan ma
Müziğe dalınca yaptım bir iki defa. En son bir kere de hastayım deyip gitmedim...
Ben çok gittim soğuk su ve sabunla yıka yüzünü acı geçer ama bol bol soğuk suyla
Gideceğim ben birazdan
Kaç saat uyudun
3.5 saat anca
Öğlen bir Red Bull iç iyi gelir.
Gidilmez aga. Ölürsün manyak niye az uyuyorsun ki
Bugünde gitmeyiver. Olmaz öyle. Uykuna dikkat et..
ben hiç uyumadan çalıştığımı hatırlıyorum
Ben hiç uyumayarakta gittim
Siyaaah
gidilir ama dönüşünde tüm akşam uyunur ;)
Gelince uyuyacağım anı düşünüyorum zaten
plan yapmana bile gerek yok geldiğin gibi uyuyakalırsın :D
Gidilir ama pert olursun
Şu an yanımda 45 dk ile gelen arkadaş var
the walking dead gerçek olur
Gidilse bile performans olarak düşük olur...
Gidilir de kötü olursun.
Zor olur senin için ama mecbursan gidilir.
Gidilir, bende aynı konumdayım bugün
Gidilir bir şey olmaz
3 saat uyku ödül benim için biliyor musun 😃
Ben her gün gidiyorum :D
Gidilmez
Hiç sağlıklı bi durum değil
Gitmişliğim var ama her gün olmaz.
Gidilir 4 saat uyudum ben mesela
Ben cok okula gittim oyle alısıyo insan gidilir
Neden uyumadım canım 🤦🏾♂️
Yapılan işe bağlı
Masa başı
Gidilir
İşe yürüyerek gidiyorum ama
Karşı cins varsa zaman daha iyi gecer
Yürüyerek gitmen daha iyi uykun kaçar.. iş yerinde anlastigin biri varsa o seni ayık tutar
Tam tersi uykumu getiriyorlar
Uykunu getirecek kadar monoton arkadaşların varsa uykusuzluk sorun olabilir gitmesen olmaz mi
Nemden uyumadın gidilir bu arada
Gidilir dün bende gittim 😊
Hemde gece vardiyasina gittim
Gidilir ama çalışırken uyuklarsın
Hee gidilir tabi Frankeştaynsa gider
İş çok zor olur
çok gittim..
gidilir de büyük eziyet be
Çok zor olur
Uykusuz da gitmişliğim oldu bünyeyle alakalı
Ben yeri geliyordu hiç saat uykuyla gidiyordum 🙂
Ben hergün o kadar uyku ile işe gidiyorum