Hiç küçük de olsa bir hırsızlık yaptınız mı? Yaptıysanız ne çaldınız? :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOoo o kadar çok çaldım ki. Eskiden markette bir dergi alır, parasını verip poşete koyar, çıkar, öbür taraftan geri girip çaktırmadan 5-6 dergi daha atardım poşete. Annem görmesin diye de kendi kabı olan büyük derginin içine tıkardım hepsini eve girmeden. Ama hep salak dergilerdi, NG falan çalmak aklıma gelmedi o yaşta. Sonra bir kere aldığım dergiden hediyesi çıkmamıştı, geri gittim, hediyesi olanı alıp bir köşede hediyeyi çıkarıp cebime attım. Cips çalardım, bakkala girip bir kaç cips alır sonra çıkıp bakkal görmeden dışarıdaki cipsleri doldururdum. Sonra bakkal kasasının altında bozuk para dolu olduğunu fark ettim, "yanlışlıkla" kasa önündeki bir şeyi düşürüp, almak için eğilip elimi oraya atar paraları çalardım. İlk hatırladığım küçükken pikniğe gitmiştik, böyle ağaçlık bir yerde küçük bakkal vardı. 6-7 falandım herhalde. Bir öğrenci grubuyla girmiştim, onlarla bakkal ilgilenirken lolipop çalmıştım. Lolipop dışında hiç yakalanmadım, onda da daha küçüğüz saklamayı düşünemedim yalaya yalaya gitmiştim babaannemin yanına. Şimdi parasızlıktan kitap çalmayı düşünüyorum barkodlarını yırtıp. Kitapçının şekli bayağı uygun, kalabalık da olmuyor, çantaya atarım. Bunların dışında gittiğim yerlerde küçük şeyleri de çalarım. Bir de şöyle bir alışkanlığım vardır, AVM gibi yerlerde tuvalete gidince zarar ettirmeye çalışırım adamları. Tuvalet kağıdı çalarım, çalmazsam bir ton kullanıp tıkasın diye tuvalete atarım. Evin orada bir kültür merkezi var. Sıvı sabun basınca gelen şeylerde değil de ayrı bir şişede, alıp eline döküyorsun. Kimse yoksa onu kabine girerken alır tuvalete boşaltırım. Bir keresinde tuvalette otururken tuvalete dökmek yerine tam önüne yere dökmüştüm, üstüne de parça parça tuvalet kağıdı atıp gülen surat yapmıştım parmağımla. Ha unutmuşum, bir de geçen gün bir kafede küçük peynir paketi çaldım. Ödeme yaptığın kasanın hemen yanında minik nutella ve krem peynirle duruyordu, amaç nutella almaktı ama kız bakmazken elim ona geldi, şansımı zorlamak istemedim.
02 Yorumla- +1 yıl
Ablacım sen neymişsin ya 😭
En İyi Cevaplar
Ben ufakken kuzenimin odasinda yüklugun arkasinda unutulmus duvar suslerinden calmistim. yildizlar olurdu isigi kapattiginda karanlikta o yildizlar parladı. Ama yengem almis bavulumdan karistirmis bavulumuzu yani benim yaptigim yanlis ama onun yaptigi daha yanlis bir hareketmis.
00 Yorumla
Markette Olurya Süt Alana ÇizgiFilm Kahramanlarının Sticker ları Markete Gittik bir Gün Bizimkilerle Daha Çocugum 9 Yas Vardı Babama Sökmesini İstedim Stickerları Tabi Oda Hepsini Alıcak Halı Yokta 3 Tane Söküp Verdi Saolsun Polistir Birde Bu İşleri Yapmaması Gerekir :D 19 Yaşıma Geldim Süt Ürünleri Satan Bir Firma Tanıyorum Arada Bir Eglence Yaparız Toplanıp Yaktıgımız Ateşe O Stickerları O Hediye Çubukları Atarız O Alevi Onlarla Harlandırırız Onemsızmış Yani :D Birde Dayımın Kızının Oyuncaklarını Cebımde Unuturdum Bilerekmi Bilmiyerekmi Hatırlamıyorum :D
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. paramızın yetmedıgı cıkolatalardan
52 Yorumla- +1 yıl
Hah. d
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
145
Cevap
102Cevap
Ya ben bide bir ark dershane deyken tenefuste kantin cok kalaba oluuodu asiri kalaba bn degilde benim ark cikolata sakiz vb seyleri cebr indiriodu sonra bir cipso alip dikat cekmeyim diye oduuodu :D ulan o degilde yirtta kalmistim bir ara nete gidiodk bizim yurtta bilgisayar okuyan biri sure uzatma hilesi bulmustu ulan bir srne boyunca en fazla adama 20 lira vermisizdir senr sonunda ark netciye sordu abi srn niye hep burdasin neti baskasina devir etsene dedi netci ise aynen boyle dedi seninde 200 milyar borcun olsun sende hep burada olursun dedi yapyigimiza cok pisman olmusyuk sonra oraya hitmez olduk ama yaptigimizi ogrenmis yanimizdan gecerken yuzumuze bakmamisti
00 Yorumla
+1 yıl12,13 yaşlarında başka birine olan borcum yüzünden halamın telefonunu çalmıştım ki saflığımdanmı diyim , salaklığımdanmı diyim , temiz kalpliliğimdenmi diyim bide gidip hat çıkarmasınlar die hattı masanın üstüne koymuştum , sonra ordan anladılar benim çaldığımı öyle kaynayıp gitti o gündür bu gündür hiç kimsenin hiç bir malına yan gözle bile bakmamışımdır...
10 Yorumla
+1 yılKucukken cok kurnazdim herhalde bime girip kamera acisini hesaplardim kameranin gormedigi tarafa gecer cantama ne varsa doldurur elimi kolumu salliya salliya cikardim bide bunu nerdeyse her gun yapiyodum sonradan neyse tasindikta kurtuldum aklim basima geldi :D
04 Yorumla- +1 yıl
oha
- +1 yıl
Yaaa demeyin oyle :{
Elbette yaptım. :) Aklım başıma gelincede gittim hepsi için helallik aldım. Şu bugün gazetesinin yanında verilen bedava stickerlardan kacirirdim :)) birde çok küçük iken bakkalin arka camina cips koymami söylemis idi arkadaslar o nu yapmış idim. Gittim parasini ödedim helalligimi aldım :))
00 Yorumla
+1 yılÇok küçükken şöyle bir 10 yaş diyelim. Böyle bir kocaman market marka vermiyim. Baklavaydı yanlış hatırlamıyosam almıştım kiloyla galiba. Parayı kasiyere ödemeden koşa koşa kapıdan kaçmıştım peşime kimse dolanmadı :D ama anamandan yedim sopayı :D:D:D:
00 YorumlaBen kiz arkadasimla su ciplak fotograflarin oldugu dergiyi bir gazetenin arasina koyduk gazetenjn parasini verdik ama onun parasini vermemistik :) sonrada lolipop alcaz diye dergibin parasini ogrenip vermistik :)
22 Yorumlayaptım ilk 9 yasındayken tansastan pahalı bir oyuncak calmıştım sonra sakız cikolata daha snrki yıllarda 13 yasında filan tansasa gidip yarım kilo sosis isteyip onları orda yiyip bide su içip boşları orlara bırakık salaktan cıkıyordum 14 yasında en son annemin parasını calıp güzel bir dayak yedikten sonra bidaha bunu yapmam gerektiğini anladım artık calmıyorum ;)
00 Yorumlaatari salonunda jeton yerine vida pulu atıyorduk. saatlerde oynuyorduk. sonra bir temiz dayak yemişim. vallahi helal olsun adama, belli bir süre sonra alıştım. hiç acı bile hissetmedim. çok temiz dövdü.
12 Yorumla- +1 yıl
store.donanimhaber.com/.../...7E81661326768689.jpg
yahu hiç jeton almadan bu çocuklar akşama kadar nasıl oynuyor diye düşünmüştür. hep ben yakalanıyorum zaten böyle durumlarda. ilk tuttuğu kişi benim diğerleri kaçtı. bir tokatlamış, bir tokatlamış. anlatamam. gerçekten helal olsun, temiz dövdü
+1 yılküçükken çok şey çaldim bakkalin dolabindan magnum çalar bnden ufak cocuga verirdim o yiyemiyor diye :D findik fistik cips falan bir keresinde belki 10larca cips çalmiştik ağacin altinda bir sürü cocuk yiyorduk unutulmaz günlerdi :/
pazarcilar beni tanirdi çok dayak yemişliğimde var:D:D
başkasinin bisikletini. adamin balkonununda biriktirdiği depozitolu bira şişeleri :) küççükken çok yaramazdim00 YorumlaYapardık hemde organize bir şekilde. Birimiz bakkala un bulamadım yardım et abi derdi. Bakkal kasadan kalkıp arkaya gidince büyük boy cipslerden 4 5 tane çantaya doldururduk. Hihihii çok şerefsizdik ;)
00 YorumlaUff... Çaldığım ilk ve tek şey... Ilkokul birde bir arkadaşımın 52li pastel boya seti vardı. Çok özenirdim o çeşit çeşit renklere... Özellikle altın rengi boyaya. Bir gün şeytana uyudum ve çaldım :(
16 Yorumla
+1 yılItiraf ediyorum cips çaldım. Ama ben alirken gormediler diye eglendigimden yapmıştım. Para olmadigindan değil. Bu daha kötü dimi :( Salaktim hala salagim :/
01 Yorumla4 müydüm 5 miydim ne bir balon çalmıştım ama nasıl yapmıştım bilmiyorum çok utanmıştım, eve gelince çok ağlamıştım nasıl yaptım ben böyle bir şey diye :D
00 Yorumla
+1 yılKüçükken ufak bir bakkal vardi mahallede. Her sabah ekmek almaya gittiğimde kişi dükkânda olmazdi cagirirdim filan. bir gün şeytana uyup lolipop calmistim 😕😕
00 YorumlaYok ya ben paso annemle babami soyuyodum :)) cocuk akli ben tabi bilmiyodum caldigimi bildiklerinide o kadar bozugun nereye gittigini tahmin etmek zor olmasa gerek :) kizmazlardida :)
00 Yorumla
+1 yılcocukken misafirlige gittimiz bir evden iki tane ruj calmistim.. sonra annem gordu o rujlari cok kizdi.. yanlis bisey oldugunu annem bna kizinca anladim. s
00 Yorumla
+1 yılKüçükken , kuzenimle birlikte pazardan kumbara çalmıştık , babam bizi bir dövdü bir dövdü :D O gün bugündür benim olmayan hiç bir şeye elimi sürmedim :)
00 Yorumla
+1 yılÇocukken cipslerin içinden çıkan tasoları erkek çocuklardan zorla alıyormuşummm :D vermezse çaktırmadan çalmak denmez :D
11 YorumlaValla dusundumde yapmissim he. ddkucuklen bir abimin masada duran oyun kartlarini alip disarda çocuklarla oynayip butun hepsini kaptirmistim tabi çok pis firca çektiler eheh çocukluk iste :))
00 Yorumla
+1 yılküçükken annemle bakkalın önünden geçerken bakkalın önündeki cipsleri çalarmışın sonra annem farkedip dönüp parasını ödermiş :)
2-3 yasında iken galiba tam olarak bilmiyorum kaç yasında olduğumu :)00 YorumlaIlk okul 2. ci sinifta sakiz calmistim bakkal amcadan herkez yapiyordu rahatsiz olmam sonucu ertesi gün caktirmadan sakizin parasini birakmistim ayni markete onun haricinde hic.
10 YorumlaKüçükken Kolaturka kapaklarından top çıkıyordu, 3 kişi gidip biri kasadakini oyalarken biri etrafı gözetliyor, bende kapakları açıp bakıp ona göre alıyordum. Üst üste tam 4 tane top alınca bakkalcı çakmıştı durumu :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Sınıfa giderken kalemim kırılmıştı marketteb kalem çalmıstım ama yakalanmıştım onu bile beceremedim :Dd devriye jandarma gezerdi bizim oralarda eskiden her defasında beni almaya geldiler diye saklanıp ağlardım
21 YorumlaMahalledekı zengın Cocuktan Ateri Kasetleri Calardık. Hemde operasyon yapardık oynadıktan sonra degıstırırdık yıne.
00 YorumlaKreşteyken kizlarin tokalarini alip alip anneme hediye edermisim, her sordugunda bakkaldan satin aldim dermisim :D
00 Yorumlaküçü büyümü olur abi hırsızlığın harama el göz gitmez allah sakınsın amin. hiçde yapmadım yapmak ve ben yani aynı kefede olmak bile psikoloji bozar.
00 YorumlaEvet bir kere anasınıfındayken bir oyuncağın parçasıbı almıştım saçma sapan işe yaramayan bir şeydi..
00 Yorumla
+1 yıl6-7 yıl yıl önce 60 krş. luk dondurmadan istiyosum ama param yetmedi. Sonra 50 krşluk dondurma aldım. Çaktırmadan İstediğim dondurmayla degiştirdim :)
01 YorumlaHiç yapmadım. Aslında çocuk aklımla çalabilirdim de ama çocukken de hiç yeltenmedim. Ailem bunun yanlış bir şey olduğunu aşılamıştı bana.
00 Yorumla
+1 yılŞu tuvalete serilen selpağımsı şeyler varya ilk defa gormuştum işime yarar diye aldım biraz sonra çöpe gitti
00 YorumlaHırsızlıkdan sabıkam var :D dondurma dolabındaki dondurmaları çaldım 17 yasımda çips çaldık küçükken var sabıkalıyım :D
00 YorumlaKücukken annemden para almistim ama kucuktum iste aklim erdigindr tovbe etmistim o zamandan beri yan gozle bile bakmam :)
00 YorumlaKüçükken pazar tezgahlarından çerez alırdım bir kaç tane bir gün annem gördü kötü birşey olduğunu o gün öğrendim :DD
00 Yorumlahiç hırsızlık yapmadım. ni, yet ettim. eski sevgilimle buluşup telefonunu çalcam bugün yarın yaparım bunu :D
00 Yorumla
+1 yılkopya çektim o da hırsızlığa giriyor mu? onun dışında bana ait olmayan çöpe bile izinsiz dokunmam
02 Yorumla- +1 yıl
iyi bari :)
portakal almıştım manavdan :) alırken adamda görmüştü gülümsemişti ama 5 yasında falandım:) portakal hastasıyıım :)
00 Yorumla
+1 yıl4. sınıftaydım. Arkadaşımın abisinin oyun cdsini gizlice almıştım. Arkadaşım bize gelince aa aynı oyun bizde de var demişti.
00 Yorumlabir komşumuzun ayıcıklı anahtarlığını cebe atmıştım, sonra doğum Gününde bir arkadaşıma vermiştim ama 3 e gidiyordum 😄
12 Yorumla
+1 yılcerez satan yerleri acık bufe gibi bişey zannederdim :D
10 Yorumla
+1 yılKampta biri benim şarj aletimi çalmıştı bende bir başkasının orda zaten bunu yapmak zorumluluk gibi birsey onun dışında olmadı olmaz :D
00 Yorumla
+1 yılpazarda her seyyar satıcıdan bir tane üzüm bir tane elma bir kavun sdnjs kavun şakaydı :D kimse görmeden alıp alıp yiyordum :D
00 Yorumla
+1 yılAbimin kitapligindan kitap ödünç almisligim vardir.. (geri vermedim ) :)
10 Yorumla
+1 yılOkul kantininden 10 lira calmistim 15 te olabilir nasi oducem diye duaunuyom hic. yolum. dusmuyoilk okul olunca buyuklerde giremiyo yancaz herhalde napcaz
00 YorumlaNormalde ben küçükken ya babamın cebinden para alırdım ya da borca yazdırırdım ama birkaç sefer arkadaşlarıma özenmek için sakız çalmıştım. Onun dışında arkadaşlarımdan oyuncak çalmışlığım da vardır.
00 Yorumla
+1 yılküçüken yapmıştım. bir kızın serçe parmağından küçük bir boyda oyuncak pengueini almıştım ama o da sınıfta unutup gitmişti napıyım aldım görünce. bide ablamın odasından toka kalem falan alıyodum
00 Yorumlatarihi geçmiş birkaç bozuk para, belki bir iki küçük tuzlu fıstık ::)
00 Yorumla
+1 yılBakkaldan dondurma calip bedavasini isteyen cocuklardik biz
00 YorumlaKucukken dukkandaki tum uhuları calarmisim nedeni belirsiz :dd
11 Yorumla- +1 yıl
koklayıp koklayıp kafa bulcaktın heralde :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Çocukken vardı bir toplayicilik huyum. Bakkallardan sakiz-çikolata çaldığım da olmuştur.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılçocukken yaptım tabi. komşunun ağacından incirlerini yedim
00 Yorumla tam çalmak değilde cocukluk aklı işte marketten çikolataları yiyip yiyip bırakırmışım arkamdan bakıcım ödermiş :D
00 Yorumlabir kamp gezisi için plastik bıçak çalmıştım bir marketten
00 Yorumla
+1 yılkuzenimin iPhone5'ini çaldım. 1 hafta ağlattıktan sonra geri verdim. amacım da oydu zaten :D
00 YorumlaKüçükken pazarda zeytin çalıyordum tane nasıl bir kafayla anlamıyorum
01 Yorumla
+1 yılbabamın cebinden çok para aşırmışlığım var. Yatılı lisede de bir kasa kutu bira çalmışlığım var.
00 Yorumlaeskiden babamın kontörlerini kendime gönderiyordum hep itiraf ediyorum :D
03 Yorumla
+1 yıl6 yaşımdayken arkadaşımla bakkaldan sakız aşırmıştım bikac gün. En sonunda yakalandık :D
00 Yorumlakardeşimin kalemini çalmıştım :) ama oda benimkileri alıyor diye tabi
00 YorumlaBakkaldan sakız yürütürdük bide sosyal bilgiler kitabımı kaybetmiştim. Bende yan sınıftaki çocuğun kitabını çalmıştım
10 YorumlaHayır, böyle şeyler ileride bireyleri büyük hırsızlıklar yapmaya doğru itmektedir.
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru tespit.
- Devamını Gör (187)
Devamını Gör(232)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri