Çok küçükken yaptım galiba 5 6 yaşında ama hırsızlık mi Bilmiyorum belki ailem ödemiştir
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben çok küçükken büyük bir avm ye gittim konyada işte o zaman avm girerken izinsiz sakız aldım çilekli parasını ödmedik büyük ihtimal ama belki ödenmiştir bilmiyorum ama
Aynen ama market kasiyerinden almıştık hızlıca ama çocukluk aklı ondan sonra büyük yaşlarda hatırlayınca üzüldüm neden yaptım diye inşallah günah değildir ya zaten küçük olduğum için pek hatırlamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Babamın cebinden sormadan para alırdım sayılır mı bu 😂
Ooo ben sigaradan tut paraya kadar çalıyorum sayilir tabi😂😂
Hadi ya 😂😂😂
Çok küçükken yaptım galiba 5 6 yaşında ama hırsızlık mi Bilmiyorum belki ailem ödemiştir
Ben çok küçükken büyük bir avm ye gittim konyada işte o zaman avm girerken izinsiz sakız aldım çilekli parasını ödmedik büyük ihtimal ama belki ödenmiştir bilmiyorum ama
Yaa ahahah yerim yaa çilekli bi de😂😂
Aynen ama market kasiyerinden almıştık hızlıca ama çocukluk aklı ondan sonra büyük yaşlarda hatırlayınca üzüldüm neden yaptım diye inşallah günah değildir ya zaten küçük olduğum için pek hatırlamıyorum
Bir keresinde lise 1 de spor ofasinda arkadaşımın cebinden alip arkadasa tatli ısmarlamıştım
Küçükken babam ile annemin cebine girerdim. Bence sayılmaz yaa🤣
yaptım aslında kucukken birilerinin silgisini kalemini alır vermezdim gibi gibi
evet lisede sınavda kalemim kırılmıştı bende alel acele almak zorunda kalmıştım ama geri vermiştim
Evet küçükken 10 kuruşluk cipsleri çalmıştım
Oh afiyet olsun kardeşime
:D çocukluk aklı ne yapalım
İlk okuldayken yapardım halbuki çok akıllı bi çocuktum
Küçükken çok yaptımm 😹😹😹
Asla yapmadım yapmam da
Hayır yapmadım
Çook
Hayır yapmadım.
Yaptım evet 😃
Sorduğunu göre sen yapmışsın
Yapsam kime ne