Teşekkürler @nildatt
Bence saygı şart yani hayatın her alanında sevgide özgür ama saygıda mecburuz.
Soruyuda beğenir misiniz?😊

Merhaba,
Samimi değil ama saygılı olurum. Özellikle arkadaşlarımın anneleri beni çok sever. Oğulları gibi görürler. Bunlar hep saygıdan ötürü gelen şeyler. Saygı gösterirsen, saygı görürsün. Bu döngü her zaman böyle olmuştur.
Sevdiğim kişi ailesiyle iç içe olmamdan mutlu olacaksa ve ben de mutlu olacaksam neden olmasın. Ama aileler sevdiğim kişi iliskimize çok müdahale ediyor ve yonlendiriyossa, sevdiğim kişide beni dinlemeden onların düşüncelerini dikkate alıyorsa. Sadece ailesini değil sevdiğim kişi ile de iliskim biter. Zaten ilerleyen yıllarda mutlaka bu tip mudahaleler ayrılığa sebep olacaktır.
Nefret bile olsa saygı saygıdır
Sevdiğim insanların sevdıklerını kesin bende severım😂
zaten çook çok insan severım 😂😂 onlar da mükemmele yakındır 😱😂
😂
Cevap
25Cevap
Sevmesem bile saygı gösteririm.
Evet saygı gösteririm tabiki, ama sevmek zorunda değilim, ve saygılı bir şekilde gözüme gözükmesinler, ben kıskanç bir insanım benden fazla severlerse kıskanırım, ve saygılı olurum ama uzak dururum.
Gösteririm tabii ki, karışımda göreceğim her insana saygıda kusur etmem doğal olarak sevdiklerimin sevdiklerine de saygım sonsuz.
Onlarda eğlenceli insanlarsa çabuk kaynaşırım ama sıkıcı tiplerse işim olmaz. Yapmacıklığı sevmem de yapmam da.
Kesinlikle saygı gösteririm. Zaten içten bir insanım sevdiğim kişinin/kişilerin sevdiklerine de içten davranırım, ben pek zorlama iş yapamam laf olsun diye de bir şey yapmam.
Sevdiğim insan arkadaşımsa ben tanışırım görüşürüm saygı duyarım ve en ilk önceliğim arkadaşım olur ailesi değil
Sevdiklerini severim ama abartmamak şazım içiçe vıcık vıcık olamam mesafe iyi iletişim için en iyi yoldur
Kimseyi sevmek zorunda değiliz ama saygı duymalıyız. Partnerimin anne babası ya da ailesi ile olan diyaloğuna karismamaliyiz. Onlar da bize tabii.
Eğer bana ve benim sınırımın ötesinde ise eşimide görüştürmem kendimde görüşmem.. Ama saygılı insanlar ise bi sıkıntı olacağını sanmıyorum efendim..
Kişiye göre değişir bu saygı meselesi eğer hakederse gösteririm
Beni anam babam harici kimse sevmiyor seviyorlarda be inanmıyorum:)
Saygısız ve şımarıklarsa hayır. İç içe olmak çokta iyi değil yüzeysel tanışmak en iyisi
İtin hatrı yoksa sahibinin vardır diye boşa dememişler
SAygı mutlaka gösteririm sonrasında tanıdıkça buna sevgi de eklenir
İnsan sevdiğinin ailesini de sever şerefsz değillerse tâbi
saygı gösteriririm ama samimi olmak zorunda değilim
Gerekiyor.
Şimdinin kızlarında var. "Benimleysen aileni arkadaşlarını bırakacaksın" zihniyeti. Bu çok yanlış bir şey
Sevdiklerimin sevdiği olamaz. Sadece beni sevebilirler. Aksi takdirde küser ya da kıskanırım 😔
Evet sevdiklerimin sevdikleri onemlidir saygı duyarım takı tanıyana kadar tanıdıktan sonraki saygı benim o kişiye olan asıl saygıdır zaten. ilki sevdiğim kişinin torpili
Sevdiklerimin sevdiklerini sevmiyorsam saygı gösteremem
İç içe olurum ya. Ama anlaşamazsam sorun bende değil onlardadır..
yoo sevdigim rte seviyosa niye saygi gosteriyim ayrica sevdigim niye rte sevsin ya
Evt saygida hiçbir zaman kusur etmem her zaman
Tabiki de
Her insana saygı göstetirim
olunabılınır duruma gore.
Sevmesem bile saygımı bozmam kimseye karşı.
Hiç sevmiyorsam asla göstermem
Saygıyı yitirmedikleri müddetçe saygım bakidir
Sevdiklerimin her şeyine saygı gösteririm.
Nefret ettiğim bir tip değilse elbette ki.
Alınan karşılıklı enerjiye bagli
Saygı gördüğüm herkese saygı gösteririm
Dostumun dostu dostumdur
evet gösteririm yani denerim en azından
Göstermem saygısız ise
Saygılı olurum bana olan saygılarına göre
Sabrimi tasirrsa gostermm
Evet gösteririm.
Mümkün olduğunca.
Evet
bazılarına göstermem
Yoh göstermem