Ben gece. Hem de her gece.
Sabah.
Öğle.
Akşam.
Gece.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba,
İnsanlar sanırım el ayak çekildiği zaman. Özellikle yastığa başına koyduğunda derin düşüncelere dalıyor. Seneler önce yaptıkları bile aklına gelebiliyor. Kendi içinde sürekli bir muhasebe halinde olabiliyor. Kafasında ki sesler, çevresinde ki sesler ancak geceleri daha net anlaşılabiliyor. O yüzden geceleri derin düşüncelerin zamanıdır diyebilir.
Cevap
12Cevap
Biri var
Ne zaman aklıma gelse hep düşünürüm o aklımdan gitmez bende hep düşünürüm hatalarımı doğrularımı özlerim ve elimden bir şey gelmez.
Gece çünkü ne kadar yalnız olduğumuzu o zaman ilişkilerimize kadar hissederiz. Bazı şeyler karanlıkta parıldar.
Genel olarak insanların gece dalacağını düşünüyorum. Geceleri, yalnız ve sessiz olduğu için insan düşünceleriyle baş başa kalıyor.
Bende gece dalarım derdi tasası olnayanlar coktan uyudu biz ise bu dünyanın gece 12 den sonrasıyız...
Sabah sabah hangi yumurtayı yesem? Öğlen vakti hangi dükkandan sipariş versem? Akşam vakti ne yesem? Gece vakti ne düşünsem...
Üniversitede bir hocam "kararlar gündüz alınır, şiirler gece yazılır" derdi
Zaman mekan farketmiyor bazen bi geliyor abooo düşman başına
Geceyi hep severim çünkü hayal etmek ve düşünmek daha güzel
Yemin ederim her salise bu düşüncelerle savaşıyorum
Yalnız kaldığım zaman
Ben her zaman.
Sen neden daliyorsun Peki? Özel değilse öğrenebilir miyim?
Yok özel değil. İstem dışı geçmişte ki yaşadıklarım , bugün yaşadıklarım , yarın ne yaşayacağım , bunları hep düşünürüm.
Teşekkür ederim. Belki sonra. İyi geceler.
Şimdi olsa çok daha kıymetli olurdu aslında
Gece
Gece
Ya sen
Gece.
Gelsene bu gece odama
Akşam
Aklıma sen gelince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?