Derin düşüncelere dalmak nedendir?

Merhabalar derin düşüncelere dalıyorum böyle uzaklara gidiyorum zihin birden gitmeye başlıyor ama önümde ki işlere kendimi de veremiyorum bu neden oluyor bilmiyorum zihnim de bu yüzden çok yoruluyor bu arada anksiyete ve biraz da depresyona girmişim psikoloji çökmüş ayrıca şimdi iyileşmeye başlıyorum yavaş yavaş biraz zaman gösterecek travmatik bir olay atlatınca tabi ki bu yüzden değişik düşünmeye başlıyorum kendimi de değişik görüyorum hayatı da ise değişik görüyorum ama nedenini hiç bilmiyorum fakat anksiyetenin geçtiğini biliyorum çünkü bazı artık farklı şeyler yapmaya başladım artık bir nebze kendimi meşgul etmeye başladım psikologa gittim bunun için psikolog ilaç verdi kendine iş bulamadığın zaman kendine sarmaya başlıyorsun ve zeki bir insansın dedi bunu para için mi dedi bilmiyorum ama psikologlara da pek güvenim yokta neyse artık yani biraz da açıkcası depresyona girmişim şimdi yavaş yavaş anca kendime geliyorum bir yandan panik atak meselem de var tabi sizce bu yüzden ne yapabilirim bu neden olabilir kafayi yemek üzereyim resmen
Derin düşüncelere dalmak nedendir?