Sosyal Fobiğim Okul Hayatım bitti Bu yüzden Psikolğa da gidemiyom maddi durumum olmadığı icin onun için yardimci olabilirmisiniz?

Sırf bu sorun yüzünden okul hayatım bile bitti okumuyorum aslında açıktan okumak istiyorum ama sınavlara girmeye bile çekiniyorum arkadaşlar ekmek almaya giderken bile utaniyorum okumadığım için çalışmam gerekiyor hem maddi durmumuz kötü hem annem çalışırsan açılırsın diyor ama daha bir insanla göz temasi bile doğru düzgün kuramiyorum bu yuzden çalışamıyorum biri ile konusurken. Elim ayağım birbirine dolaniyor terliyorum sesim incelip titriyor anlattigi şeyi doğru düzgün dinleyemiyorum bile mesela biri birşey istiyor tamam getiricem diyorum ama dinleyemedgim için bazen unutuyorum ve tekrar sormaya utaniyorum ondan anladığım kadariyla yapmaya çalışıyorum mesela hiç arkadaşım yok ailemde çok baskıcı hem diyelimki bir şekilde arkadaş yaptım diyelim bu sosyal fobim yüzünden onlada doğru düzgün konuşamam hem ailemde baskıcı olduğu için onla görüşme me izin vermezler doğru düzgün herşeyi burnumdan getirirler nerden mi biliyorum çünkü kız kardeşim de arkadaş yapti ve aynısını ona yaptilar bu yuzden bende o olaylari yaşamak istemiyorum çok uzun oldu biliyorum ama real hayatta konuşabilecegim kimse olmadığı için evet kimse olmadığı ailemin yaninda bile yabancilarmiş gibi rahat davranamiyorum bırakın konuşmayı yanlarinda doğru düzgün yemek yiyemiyorum beni yargilicaklar diye çok korkuyorum bu anlattiklarim saçma gelebilir ama bu anlatiklarimin kat ve katı daha yoğun yaşıyorum bu hastalığı okuk hayatım bitti dedim ya işte böyle bir sorunum var biliyom ama üstesinden gelmeye cesaretm yoktu bu meselenin başını anlatayim daha açıklayıcı olur *işte* kelimesini cok kullaniyorum birşeyi anlatmaya çalışırken çünkü birşeyi anlatamiyorum doğru düzgün sürekli işte deyip unutuyorum ne diyeceğimi kelimeleri yanlış söylüyorum heycanlaniyorum baaya elim terliyor ateşim yükseliyor gibi hisediyordum sanmayinki bir yabancia anlatriken veya dışardan bir kişi veya akrabam ben öz anneme birşey anlatirken bile böyle. Oluyorum daha anlatmak istediğim cok şy vardi ama sınırlı harf sayisi yetmedi :(
Sosyal Fobiğim Okul Hayatım bitti Bu yüzden Psikolğa da gidemiyom maddi durumum olmadığı icin onun için yardimci olabilirmisiniz?