Kişilik & Karakter Kapalıyım ama snapten erkeklere fotoğraf video atıyorum durduramıyorum ne yapmalıyım? Benickbilmiyomm Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Gerçekten sonradan pişman oluyorum ama o an tutamıyorum kendimi Güncellemeler+1 yıl Dayanabilmem için tavsiye istiyorum saçma yorum istemiyorum lütfen Güncellemeler+1 yıl Daha yeni yine yaptım abv Kapalıyım ama snapten erkeklere fotoğraf video atıyorum durduramıyorum ne yapmalıyım? Cevapla SnapChat Soruları Erkek Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
xModSavar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Acik olanin atmasi normal gibi bir algi olusmasin. Durduramiyorum yapamiyorum bu laflar gercekci degil. 0 2 Yorumla Benickbilmiyomm +1 yıl Ne peki Yorumla xModSavar +1 yıl Bahane. Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bunu devam ettir. Elbet bir gün sıkılacaksın emin ol. 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Link mi istiyim, tavsiye mi vereyim ne yapacağımı şaşırdım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok mu yalnızsın ki Snapchat ten bu tğ söyler atıyorsun? 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yas kaçtı bu arada? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl mesela fazla mı açık dekolteli gibi bişey mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Benickbilmiyomm bacım cevap yazmıyacaksın madem niye yorum yazdırıyorsun. Lütfen siler misin yorumumu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorduğum soruyu cevaplama sonra da saçma de pes yani. Ne desem bilemedim şahsen. Yorumla
TurkishTurşuu Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Psikoljik tedavi gör. Kapalı veya açık olursan ol fark etmez bu bi ruhsal bozukluk öyle okumuştum. Bağımlılık yaani. 0 0 Yorumla
Yerlijohn Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Açık fotoğraf mi atıyorsun 0 4 Yorumla Benickbilmiyomm +1 yıl Evet Yorumla Yerlijohn +1 yıl Yapma öyle şeyler. Gerçekten bak günah. Yorumla Benickbilmiyomm +1 yıl Biliyorum durduramıyoruk Yorumla Yerlijohn +1 yıl Of olmaz ki böyle. Şöyle yapalım her atmak istediğinde benimle iletişime geç seni durdurayim. Yorumla
schrodçg Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı. Kapalı kızlar daha güzel olur 😘 0 1 Yorumla schrodçg +1 yıl @Benickbilmiyomm kız birde bana atsan o kaymak güzel vücudunu bi görsem gözüm gönlüm bayram etse 😘😍😋😋 Yorumla
mOLi_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl kirli konuşmayı da seviyormusun elind eolmadan 0 1 Yorumla mOLi_ +1 yıl hadi canım.. Yorumla
burcu521 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yaş kaç ki 0 6 Yorumla Benickbilmiyomm +1 yıl 23 Yorumla burcu521 +1 yıl utangaçmısın Yorumla burcu521 +1 yıl mesaj atsana bi bana Yorumla burcu521 +1 yıl Hiç beraber oldun mu Yorumla burcu521 +1 yıl Bak içinden başka şeyler düşün Yorumla burcu521 +1 yıl dayanman için bi şey söyleyimmi Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kapalı fotograf mi? 0 4 Yorumla Benickbilmiyomm +1 yıl Hayır açık Yorumla lbimavi +1 yıl bu çok kotu bi durum degil mi sence? Yorumla Benickbilmiyomm +1 yıl Çok kötü kendimi durduramıyorum Yorumla lbimavi +1 yıl direkt sil uygulamayı bence - o fotograflar milletin elinde de gezinecek simdi Yorumla
Mkhitaryan Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ne tarz normal şeyler mi 0 2 Yorumla Benickbilmiyomm +1 yıl Normal değil Yorumla Mkhitaryan +1 yıl En uçuk ne attın Yorumla
Gazali_123 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Nude toto mu? 0 1 Yorumla Gazali_123 +1 yıl Nefsini terbiye et Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Acik olanin atmasi normal gibi bir algi olusmasin. Durduramiyorum yapamiyorum bu laflar gercekci degil.
Ne peki
Bahane.
Bunu devam ettir. Elbet bir gün sıkılacaksın emin ol.
Link mi istiyim, tavsiye mi vereyim ne yapacağımı şaşırdım
Çok mu yalnızsın ki Snapchat ten bu tğ söyler atıyorsun?
Yas kaçtı bu arada?
Nasıl mesela fazla mı açık dekolteli gibi bişey mi?
@Benickbilmiyomm bacım cevap yazmıyacaksın madem niye yorum yazdırıyorsun. Lütfen siler misin yorumumu?
Sorduğum soruyu cevaplama sonra da saçma de pes yani. Ne desem bilemedim şahsen.
Psikoljik tedavi gör. Kapalı veya açık olursan ol fark etmez bu bi ruhsal bozukluk öyle okumuştum. Bağımlılık yaani.
Açık fotoğraf mi atıyorsun
Evet
Yapma öyle şeyler. Gerçekten bak günah.
Biliyorum durduramıyoruk
Of olmaz ki böyle. Şöyle yapalım her atmak istediğinde benimle iletişime geç seni durdurayim.
Kapalı kızlar daha güzel olur 😘
@Benickbilmiyomm kız birde bana atsan o kaymak güzel vücudunu bi görsem gözüm gönlüm bayram etse 😘😍😋😋
İnsansın olur öyle şeyler.
kirli konuşmayı da seviyormusun elind eolmadan
hadi canım..
Knk mesaj atıyorum banada at ya :D
yaş kaç ki
23
utangaçmısın
mesaj atsana bi bana
Hiç beraber oldun mu
Bak içinden başka şeyler düşün
dayanman için bi şey söyleyimmi
kapalı fotograf mi?