Bir süredir deniyorum netten uzak reelde fotoğrafsız sosyal takılıyorum sorun yok cildin güzel. Ne zaman fotoğraf çekilsem paylaşsam bir huzursuzluk enerjisi o gün içinde gördüğüm insanlar aklımda kadın erkek abla teyze amca dayı abi vb ve söyledikleri aklıma geliyor. Hemen sabahına nur topu gibi ağrılı sivilce ne yapacağım ben ya
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben 1 gün cilt bakımı yapmasam hemen sivilce çıkıyor bir yerden lanet olsun
Nedir bu bizim kaderimiz sonra Ay konuştuğum kişi acaba ondan mı beğenmedi ya da beğenmezse endişesi taşı dur
Yok ben beğenmedi tribine girmiyorum çünkü kimse beğensin diye bakım yapmıyorum kendimi iyi hissetmek için yapıyorum 😂
Ama bazen aksıyor?
Her zaman iyi hissetmek de olmaz 😂
Ooo sende de ne kızlar vardır ondan enerji bozulmaz senin 😂
İnan hiç kız yok be beğendiğim kızların hep sevgilisi oluyor sürekli iş güç uğraştığım içinde sosyal bir hayatım yok genel olarakta zaman beni sessiz sakin yalnız biri yaptı hafta içi iş hafta sonuda full evde yatış 😂
Ne iş yapıyorsun? Neden ben öyle bir izlenim aldım bilmiyorum
Herkes öyle düşünüyor belki de o yüzden yoktur kimse bide ben hiç bir kıza yazmıyorum yürümuyorum
Bence de senin ondan kapalı 😂 öyle izlenim aldım çünkü hayırlısı olsun ya 🙏 yoğun olacak nasıl bir iş hayatınız var?
Çok aktif bir iş kendi işimi yapıyorum mobilya işi genelde çalışanlar ilgileniyor ben ise sürekli koşturuyorum kafam sürekli işte olduğu içinde dönüp karı kız bile kesemiyorum 😂 çok nadir denk geldiğim oluyor onlarda hep sevgilisi oluyor nişanlı oluyor falan filan açılan kızlarda oluyor da genelde tipim olmuyor beğenmiyorum yani
Allah başka dert vermesin 😂 öylesine sordum bu arada
Ama hissediyorum yakında kafa dengi birini bulucam gibi ya 😂😂😂
İnşaAllah 😇🙏 huzursuzluk enerjisine inanıyor musun? Dediğim şeye denk geldin mi cidden soruda ki gibi
İnanıyorum galiba ya çünkü 1 gün maske falan yapmasam keşke yapsaydım diyorum ondan sonra ki gün hemen yüzümde beliriyor bi sivilcecik 😂
Yaa insan buna sevinir mi bilemedim ama yalnız olmadığıma sevindim 🙏😇 huzursuzluk enerjisi geçmiyor bir de türlü türlü akıldan geçen bilgi var
Akıldan geçen bilgi derken
Yukarıda anlattım ama nasıl bir yorum arkadaşısın sen 😔 yani en son ne yaptıysan o aklına geliyor mesela ay bu güzel/yakışıklısın dedi ya da şu şöyle söyledi acaba o mu negatif enerji verdi de sonuç bu oldu gibi
Off dur biz erkeklerin kafası pek basmıyor böyle şeylere kafami karıştırma benim 😂
Erkeklerin neye kafası basıyor taktik alalım? Bize göre siz size göre de biz bir tuhafuz dimi
Siz kadınlar çok detaycı falansiniz biz düz insanlarız örneğin biri gelip şu gömlek nasıl olmuş diye bir erkeğe sorarsa erkek düşünmez çok güzelse güzel olmuş der gecer ama kadın inceler Yok şöyle olsa daha guzel olurdu böyle olsa daha iyi olurdu falan filan 😂 siz kadinlar aşırı detaycısiniz 😂
Yukarıda anlattığım buydu bak kafan karışmamış 🤭 ya bir erkek beğendiği halde ay ümit vermek istemiyorum der ya şaka gibi neymiş uzakmışsınız mesafeymiş 😂
Mesafe gerçekten skıntı ama ya 😂 ben istediğim zaman sevgilime gidip sarılamayacaksam ne anlamı var sevgili olmamızın akşam 2 dakika pencereden göremeyeceksem harbiden yürümez o ilişki
Mesafe yüzünden sırf uber süper kıza ümit verilmez mi? Yoksa kız temiz kız cinsellik yaşayıp bırakamaz diye mi ay ümit vermiyorum der? Ya da tamam evlenmiycem bekliycem der ama ümit veriyorum arkadaş olarak seviyorum der çünkü sadece fotoğraflardan gördü
Uber süper kız bir düşündürür ya 😂 sen biraz gerginsin galiba 😂
Ümit vermek nasıl oluyor bir de onu yanıtlayın?
Düşündürüp bir beğenmese bile taktik yapmaları peki 😔 neymiş ümit vermiyormuş bakacakmış
Bir insanı seviyormuş gibi yaklaşıp sonra sorduğu zaman ama ben seni arkadaşım gibi görüyorum diyorsa ümit veriyordur işte
Ahaha dedim ya kaptım huzursuzluk enerjisini şu an ben 😂
Bana mesaj at ordan konuşalım
Mesela ben sana şu an neredeysen etrafı çek desem? Çeker misin? Veya etrafında kedi köpek bahçe vb varsa çeker misin? Ya da yiğenğni merak ediyorum desem atar mısın? Sana istediğimi söylüyorum sen görüldü atıyor ve uygun zamanda bunu yapıyorsun?
Ben değişigim o konularda ya darlanmayi çok sevmem mesela ama görüldü de atmam yapabileceğim bir şey varsa o an yaparim ama yoksa yapamam derim
Görüldü atıp dediğimi yapsan mesela?
Yapmam öyle bir şey görüldü atmam yani
Nazar diyorsan tütsü yak ve meditasyon yap arınırsın
Tütsü ve meditasyon örnek alabilir miyim
Tütsü gül kokulu olabilir. Meditasyon için sessiz oda lazım, kimse soru sormasın. Kendini pamuk bir bulutun üzerine yerleştir. 10 dakika. Geçmiş olsun diğer soruları okuyacağım