+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/5z31QZNCjng
Topuklu giyince boyunun uzadığını sanman garip, kızların genelinde bu yanılgı var aslında. Senin kol boyun aynı, bacak boyun aynı ya da topuklu göstermeyen bir kıyafet giydiysen, bacak boyu aşırı orantısız durduğu için yine aynı, tipin aynı, fiziğin aynı. Dolayısıyla sen uzamıyorsun, ayakkabı giymiş oluyorsun. Gel gelelim, uzun boylu erkek istemene. Bir şeyi istemen için bir şeylere sahip olman gereken yer, piyasadır, sevgi besleyeceğin insanlar için değil.. Gönül işlerinde, metre, tartı, cüzdan olmaz. Pek tabi sevdiğin her boydan adama yakışırsın. Milletin ölçüsüz ve umursamaz yorumlarına da kendi fiziğini açma, ego ezerek ego yapan çok zibidi var.124 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarını okuyunca en iyi cevap seçilmeme üzüldüm. 1.70 biriyle çıkmam demişsin mesela, 1.62 adama sen sevgili bulabiliyor musun demişsin, evet deyince ilginç aa gibi laflar etmişsin. Kurduğum cümleleri anlayabilen bir insanın böyle cevap verebilmesi tiksindirici. Sen asla çıkmayı düşünmeyeceğim birisin. Boyun ya da tipin değil, beynin çok itici.
- +1 yıl
Boşver @insannedenyasar ben hiç onun anlatmaya çalıştığı gibi düşünmedim dediğim gibi bu tarz kızlar dikkatimi asla çekemez. Eminim istediği boydaki kişilerinde keza. Belki uzaktan görüntüsüyle ama bir kaç kelime de kafasındaki saplantıyı anında belli eder :) ve o tanışan arkadaş koşarak uzaklaşır. Benim derdim bu değil :) Çok şükür boyla ilgili hiç sorun yaşamadım. Yüreğimiz de var beynimiz de. Bizi kabul eden boya mı baksın :) Siteye gir bir göz at. Her kızın garip takıntıları var. Çok az tanıdım takıntıya sahip olmayan kız. İNŞALLAH bize öylesi denk gelir kafası rahat olur hayatını saplantılarla takıntılarla mahvetmez :) Onun dışında dediğim gibi sorun yok ben ne alındım ne kırıldım. Sadece bu soruyu açan arkadaşa üzüldüm oda bu takıntıya sahip olmaması gerektiği halde sahip olduğu için :) Sağlıcakla kalın.
En İyi Cevaplar
+1 yılBak boyun cok rahatsiz olunacak bir boy degil. zaten boy pek onemli degil. arkadadim 182 sevgilisi 157 falan. hic te durmuyo onemli degil zaten cunku birbirlerini seviyorlar. ya gecin bunlari bu dunyada 4 4 luk hayat sahip olmadignz icin uzulmeyin halinize sukredin. bizim apartmanda adamla esi boylari 145 falan hatta cocuklari bile kendinden uzun. bir de onlari dusun. ama mutlular niye biliyolar ki bu hayat gecici. şu an ornegin boyu 175 olan bir kzin yarin iki ayaginin da uok olamayacaginin garantisini verebilir misin? veremezsin. onun icin sahip olmadiklarina uzulecegine sahip olduklarina sukret. hem bakiyorum resmine de guzel kizmissin. ne diye uzuyosun kendinj bos bos
13 Yorumla- +1 yıl
Takilcak bisey yok. ama sanirim sende illa da 185 erkek olsun istegi sezdim.176 olmuyor mu? mesela ben 176 yim :))
+1 yılgenelde uzun boylular minyonlardan hoşlanıyo zaten, sıkıntı yok
01 Yorumla
Erkekler boya degil işleve bakıyorlar güzelsin sorun yok ;)
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
+1 yılbir kızla çıkma aşamasındaydım. Arkadaşlarım tanıştırdı. Kızın boyu 1.55 di topuklu ile 165 oluyordu. Benim boyum ise 1.84. Birgün buluşduk ve o gün olmayacağını çok iyi anladım. Yolda gelen geçen bize bakıyordu. Sonra uzun boylu at gibi kızları gördüm ve fikrim değişti :D Sonrasında ise 175cm boyunda bir kızla çıktım ama kız bana değer vermiyordu ayrıldık. Kader kısmet işte ne biliyim :)
23 Yorumla- +1 yıl
topuklu ile 165 oluyordu. Ama o gün giymemişdi ve ben 1.84 o 1.55 çok absürt duruyordu. Kız karnıma geliyordu resmen.
+1 yılya bak boyuna lafım yok kısa kızlar gerçekten çok güzel ama ben 180-185 boyla 155 boyu yanyana düşününce adamın yanında çocuk gibi kalıyorlar. Tabikide aşk ne boya ne ne kiloya bakar. Benim düşüncem
21 Yorumla
+1 yılayakta sarılınca kulagınla kalp atışını hissediyorsan yani hiza olarak göğsüne geliyorsa bence yakışır bile. Erkek uzun kız kısa olmalı bence.
13 Yorumla- +1 yıl
Şöylede bir dipnot ekliyim benim boyum 1.95 civarı. 1.60 sevgilim vardı uzun zaman çıktık. yanyana oturunca rahatlıkla kafasını omuzuma koyuyordu. sarılıncada tam göğsüme geliyordu. Rakam olarak ciddi bir fark gözükebilir ama inan yaşayınca anlarsın büyütülecek birşey yok. İnsan kafası zaten 25-30 cm boyunla beraber ciddi bir rakam bu. Birde böyle düşün ;)
+1 yılBacım naptın ya
Ben 1,72yim 1,85lik olur mu diye düşünüyom
Ama öyleleri tatlı bulan da var11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Senin idealin 1.70 sen niye o kadar yükseklerden uçuyorsun? Boy takıntısı sende var bence...
15 YorumlaSevgilisi 190 olan napsın yaa... ben mesela... :( ben 158 im o 190. Yavrusu gibi kalıyorum yanında :D
04 YorumlaBence güzel bir kızsın hoşsunda ama 1.55 e 1.80 çok deve cüce hesabı gibi durabilir ama tabi seven de boya bakmaz o ayrı :)
12 Yorumla
+1 yılDelik olsun yeter seklinde bir gorus varken1.50 olsan da 2 metrelik biriyle evlenebilirsin ornek:shakil o neal
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Fazla iddialı değil mi?
Benim boyum 185
155 ilk bir kız arkadaşım olmadı.
Sürekli uzun topuk giyersen.
Kısa boylu olman seksi bile gelebilir.00 Yorumla
+1 yılGözün niye yükseklerde yani neden hemen 1.80 dedin? Sanki boyun konusunda biraz takıntısın gibi geldi bana. :/ Sen bunu kafana takma :)
03 Yorumla- +1 yıl
Onun yanında ufak kalmak istiyo insan dimi :)
gider zaten o boydakiler senin gibi kısa kızlardan daha çok hoşlanırlar tercihleri genelde sen olursun :)
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilimde 1 84 tü. Ben 1 64 düm. Parmak üzerinde öpüşüyordum. Ve ben topuklu kullanmıyorum. Bana bir şeyler doldurturup izliyordu yukardan kendimi çocuk gibi hissediyordum özgüven mözgüven kalmıyordu :(
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1 73 1 74 bana iyi gidiyor
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle sana da 1 63 1 64 olur
Cevap sahibi+1 yılpardon 1 64 1 65
+1 yılGerçekten seviliyosan boy, yaş, kilo ve mesafeler sadece sayıdır
00 Yorumla
+1 yılnereye gidiyor neyle gidiyor.. bu ne ya sanki yemek yanına meze siparişi veriyor.. gel bana ben 190im iyi gideriz yan yana.
04 Yorumla- +1 yıl
hööö tabiiiii.
- +1 yıl
cixxx ;)
Net 1.55 sen 180 falan hayalini kurma. sen bildiğin pigme sin
23 Yorumla- +1 yıl
Sen de haddinden fazla nezaketsiz, görmemiş ve kadın olmayı becerememiş birisin. Söylediklerimde samimiyim. Rencide etmek niyetinde değilim.
- +1 yıl
:). İyi akşamlar.
+1 yılbir topuklu gıyersın gıder neden gıtmesın zaten bı topuklu gıydınmı hop olcan 1.75
04 Yorumla- +1 yıl
Abart istersen 20 cm mi giyecek kız?
- +1 yıl
bir cukolatalı alabilir miyim sosta olsun lütfen
- +1 yıl
Elbette.
- +1 yıl
teşekkur ederım borcum ne kadar?
Kız ve erkek arasında 10-15 cm olmalı ya çok farka gerek yok
13 Yorumla
+1 yılBu gorecelidir ama yanında 180 biri hiç iyi durmaz. Ona bakmaktan boynun tutulur. Bu sağlıklı bişey değil :)
019 Yorumla- +1 yıl
Topukluları ameliyat ilemi taktılar ayağına. Hiçmi çıkmayacak.
- +1 yıl
Hay massallah :)
- +1 yıl
Çocuk kelimesini kullanmayı bıraktırır. Bizzat tasıttırrım sna :) 1.81
- +1 yıl
Garip olan ne? Gtnun yere yakın olmasını topuklu ayalkabıya muhtaç olmn mı :)) altına sandalye koymanmı. Kendi zorunla raftan bir bardak bile alamamanmı. Yoksa yuzundeki yarım ton boyayla ve kucuck boyunla olan ozguvenin?
- +1 yıl
Kıvırmak sorusuna cevap oldun :) boyun kksa anladık. Aklında oyleymiş
- +1 yıl
Beni zekâsıyla ezen kadın hanımefendidir. Ama kendini beğenmiş ukala birini yerin dibine sokarım. Acımam :)
- +1 yıl
İşte sen farksızsın :) anladığın için teşekkürler yormadın beni. Mucuk 😎
- +1 yıl
Seni farklılastırsam ne olur :) kızla ugrastıgımdan bile pek emin değilim mecazen. Ve hicazen derimki. Gule güle :)
- +1 yıl
Peki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 181 cm'yim.155 hiç sorun değil benim aşkım 1.60 mesela çok tatlı buluyorum :) birçok uzun boylu erkek minyon kızları sever zaten. boyun iyi bence ;)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet topuklu da giyiyor. topuklu olması daha iyi tabi :) sana tavsiyem topuklu ayakkabıyı daha çok tercih et ve boyunla ilgili olumsuz görüşlerin varsa kafandan onları çıkar at :) kız dediğin küçük çıtı pıtı bir şey olmalı bence :)
+1 yılben 187 yim ilk sevgilim de 1.55 idi bence bir sıkıntı yok ta yanyana yürürken görenm arkadaşlar çok yadırgıyorlardı :)
00 Yorumla
+1 yılboy önemli değil aynı fikirleri aynı düşünceleri paylaşmak yanyana mutlu olabilmke önemli benim boyum 1.85 mesela
02 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılO boyla 1.70 yakisir anca sana. 1.85lik erkek sana bakmaz, 1.70lik kizlar kimle olacak o zaman?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasil yokluktalarsa artik cevrelerinde hic 1.70 ustu kiz yok ya da onlar tarafindan begenilmiyolar :D tamam senin boyundakileri cok begeniyorum ama ben 1.73um ondan yani 1.90 olsam 1.75in altindaki kizlarla isim olmaz :D
Ben boya falan takmam da siz kızlar fiziğe, yakışıklılığa fena takıyonuz
00 Yorumla
+1 yılkız senin adam takmıyorsa bunu boşver. ne yapacaksın milletin dediğini
00 Yorumlaben takarım şahsen boyum 1.90 yanımda 160-170 boyunda kızın dolasmasından hoslanmam
02 Yorumla1.50 olup 1.90 kız isteyen var seninde istemen hakkın :))
04 YorumlaAman Allahım bende 1 90 ım gandalf frodo ikilisi gibi bişey geliyo aklıma
14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evin içinde de topuklu giymeyeceğin için biraz sıkıntı olur
Ben 182yim 160 altı kurtarmaz gibime geliyo :P :))00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya 1.80 biraz kısa değil mi 2 metre falan bulalım sana şöyle bol adonisli
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneden ki, 20 cm fazla diye mi komik oldu, 25 cm fazlasını isteyince komik olmuyor da bir 20 daha ekleyince mi oluyor
Cevap sahibi+1 yıl24 saat topuklu giymeyeceğine göre, ayrıca bir erkek sürekli yanındaki kızın topuklu giymesini istemez, "helali" olarak görüyorsa, öteki türlü onu tahrik etmesi için ister tabi, 170-75 ler neyine yetmiyor neden hep çoğunu istiyorsunuz bu şükürsüzlüğün tatminsizliğin sebebi nedir,
Cevap sahibi+1 yılsöylediklerinde 1 gram mantık yok bunu samimi söylüyorum, senin gibi düşünenler mahareti boyda posta zanneder, zaten dış görünüşün aslında bir halta yaramadığını anlayacaksın ama o zaman çok geç olacak, kendine dev aynasında değil de boy aynasından baksan daha sağlıklı kararlar verirsin belki
+1 yılevet neden bakmasin önemli olan soy degil hiç güzelligi :)
00 YorumlaMerhaba
23 Cm Topuklu Kullanman Hıcbırseyı Degıstırmez!!00 YorumlaBenim boyum 1.80 kiz arkadaşımin boyu 1.55 ve yakiyisiyosunuz diyen var beğenmiyorum diyen var bende kaldım bu soru arasında
00 YorumlaÇok şey istemiyosun başarırsın tavlamaya başla şimdiden birilerini
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor kanka adama bakmak için kafanı sürekli havaya kaldirmak zorundasn. d. d adhdhdhd
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoyunluk alması gerek hediye olarak :))
+1 yılonemlı olan işlevi takma kafana 2 de gelır merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel ilişki sırasında yaşama ihtimalin sıfıra yakın duruyor
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhttps://i.hizliresim.com/6YGvbl.jpg aklımda şöyle bir kare belirdi bu kareyi yatakta düşünemiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum sen yine de 175i sınır tut kendine :)
+1 yılGitmez ama resimdeki sen ise sana hepsi gider :))
01 Yorumla
+1 yıl1.55 mi? dünkü arsenal ın iddaa oranı mı :)
05 Yorumla- +1 yıl
küsme küsme :D
- +1 yıl
neden uzun boy?
+1 yılArkadaşım 150 boyunda. Eşi 190 :))) AŞK ♥
00 Yorumla
+1 yıl1.80 boy fazla göze batmaz heralde
01 Yorumla1.50 ve üstü candır. Takmalarına gerek yok :)
16 Yorumlakız dediğin kısa olacak abi :)
02 Yorumla
+1 yıl176yim ben bile kabul etmem.
03 Yorumla- +1 yıl
Peşimde onlarca kiz varken pek mümkün değil :P
+1 yılNasip nasip :)
Boy değil gönüller yakışsın10 Yorumlaboya takmayız aşk önemli aşk :))
01 YorumlaÇocuk gezdirir gibi o ne öyle ya
04 YorumlaSürekli boya takan kadınlara takarız aslında
06 YorumlaSanmıyorum. 1.55 oldukça kısa l*n
00 Yorumla
+1 yılyou have to go
giderin var yani
gider yani00 Yorumla
+1 yıl.180 belki ama 185 olmaz
01 Yorumla
+1 yılherkesin tarzı farklı takan var takmayan var
01 Yorumla
+1 yılnokta ve virgül güzel bir ikili olursunuz
012 Yorumla- +1 yıl
sana kısasın demedim güzelim aranızdaki fark en fazla 15 cm felan olması gerekir topukluyla aradaki farkı kapatabilirsin ama 30 cm lik bir farktan bahsediyorum ben
- +1 yıl
sende uzunlardan hoşlaşıyorsun sanırım Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
:D senin aradığın boy kaç peki
- +1 yıl
1.70 olmaz diyosun yani :D
- +1 yıl
:D İnşallah bulursun ne deyim
- +1 yıl
rica ederim sende bana dua et te bende bulyım
seni göremiyorum nerdesin :)
05 Yorumlaminnoşum derim kesin :D
02 Yorumla
+1 yılKizlar baya kiskanir nasil bunu kapmis felan diye
04 Yorumla- +1 yıl
Zaten guzel olcaksin hem kisasin hemde cirkin mi olucaksın yanimizda ne isin var o zaman :)
- +1 yıl
Abaza cok bir anlik zevk ugruna evleniyolar
çok kısa ve ukala görünüyorsun :D
06 Yorumla
+1 yılyok be ya fotodaki misin sen?
04 Yorumla- +1 yıl
izmirli misin?
- +1 yıl
geçen ordaydım kordona
bence bakar erkek hoşlandımı olay bitr bnce
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılBoya göre sevgili seçilmiyor.
00 Yorumla
+1 yılseni uzun boylular napsın , hobbit :)
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat