Kendime genelde 1.70 1.73 filan yakıştırıyorum +4 cm mı gözüne battı demeyin çok değişiklik oluyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
boy önemli değildir ilişkiler de
Boyu iyi gayet yerden bitmesin bulduna şükür et uf gelinlik ne çirkin durur ya vala ben 65 erkek arkadaşım 78 senin gibi triplere girmiyorum adamın neyni ile yarışacak kafam yok diyek boya takıldı zekan
Ben boyuna laf etmedim aq sana ne battı bu kadar
Gelinliğin cirkin durup durmayacağına sen değilde ben karar vereyim çok burun sokma detaya inip
Acıyorum valla kısalara samimi anlamda o kadar zarif bir kıyafet üç santim kumaş kadar duruyor uzerlerinde
Bende beyni olmayan insanlara acıyorum mesela djjdkdkfkkfkf ikisi arasında çok ince detay var dnfjkfkfkf
Sen benim boyuma eleştiri yapıyorsunda o adam seni nasıl çekebiliyor onu anlamadım 3 kuruş beynin yok
Sus yerden bitme
Akksks köle bana emin ol beş dakka görmek için yalvarıyor kaks
Birisine girdi djdkkfkfkfk
Ne oldu 1.90larını mı elinden çaldılar da 1.78 e düşüp bu kadar azdın
Sen erkekelri boy kategorisine göre mi siniflandiriyon ksksk insan kendinde olmayani arıyor demekki
Ben boy kategorisine kadar sınıflandırmıyorum kimseyi sınıflandırsam buradan kalkıp 1.90 birisiyle de çıkarım djdjkdkdk ama çok şükür azıp kudurmadığım için ihtiyaç duymuyorum ki sen bence o küçük beyninle insanları fiziksel özellikleriyle eleştirme yarın birgün çocuğun annesine kardeşine vs. tanıdığı birine laf soksan o köle gibi dediğin adam popon tekmeyi basabilir bir zamanlar bizde senin gibi bir kız tanıdık adam 3 çocukla babasının evine yolladı 1 hafta geçmeden de yeni birisiyle tanıştı harcarlar yapma
Şükür sesini kestim djjdkdkdkkd aferin böyle ol
Boy farkına takan biri nasıl 177 birinden hoşlanır? Bu ne lahana, be ne perhiz turşusu
Huyu hoşuma gitmiş demek ki olamaz mı?
hiçç takma kendi boyuna eskiler şöyle derlerdi: ''elmanın iyisi kasada , *mın iyisi kısada olur''
Takma niye takıyorsun açıl gitsin hoşlanıyorsan
1.57yim eşim 186 ben bu soruya üzüldüm nsnsnsnsnsn
Sevişiyor musun peki daha önce seviştin mi hiç yatakta boya bakılmıyor
yemekte kimyon, kadında minyon.. aklı varsa seni kaçırmaz
Bence 1.77 çok fazla boyuna yatakta da uyumsuz olursunuz
1.98 sevgilisi olan var jdkdkdk onun yanında şükrediyoruz biz
açılma kanka reddeder seni
Oda benden hoşlanıyormuş ben reddettim
helal sana
Boyundan kaynaklı yapmadım ama kedileri bile sevmeyen insanla olmaz
bende sevmiyom olmaz evet
Sende mi kedileri sevmiyorsun
evet sevmem
Çok tatlılar ama şöyle bir şey söz konusu çocuk biz yemek yerken kedi acıkıp yanımıza gelince yemek yiyemedim kedi bakarken bende kendi yemeğimden verdim çocuk tiksinip yemeğini yemedi kediye yemek vermemden tiksindi sevmezsin ama o kadar da kötü olmazsın yani o da bir can bende dokunup kucaklayan bir insan değilim hatta yanıma gelse korkarım ama aç yani o öyle bakarkende ben önümdeki yemeği yiyemem
tamam
Çocuğu boşuna oyalama bence
Niye
Yazık çünkü çocuğa
Çocuk boy farkına takıyorsa reddetsin sülük gibi yapışacak halim yok ya
Sende sorun var çok saçma şeylerden dolayı ilişkiyi biterebilecek potansiyele sahipsin o yüzden demiştim
Valla ben bitirmem ama boy kompleksini insanlardan göre göre edindim
Gayet mantıksız bir hareket brnce
Bencede kdkfkf ama bizde ne gördüysek onu ediniyoruz
Çocuğu beğenmişsin işte dahasına gerek var mı ya boy dediğin nedir ki
Onu geç 1.88 çocuk benden hoşlanıyor istemiyorum oda böyle diyor sonra sen kimseyi sevemezsin kimse de seni sevmez huyun kötü insanların niye evlenmediğini anladım ülke senin gibilerle dolu evlenmektense yalnız ölürüm daha iyi dedi
Genelde 150 ler 180 190 ister ama 😂
Açıl ve saçıl
Takma bence minyon olmak avantajdır
Kucakta fena. olursun
1.69.5 olsa olmaz mi
Olur jdjfkfkxk olm zaten 1.65 e kadar gideri var ama gide gide 1.77 ten hoşlandım
Ağa bee olmaz o zmn djdj
Çok takılma bence
hiç boy takintim uok ya
Önemli olan işlevi
Kucaktan indirmez
Açıl tabi
Kaç kilosun
Fazla kısasın
Çocukta maşallah selvi gibi sanki 😄
Çocuğun boyu normal kız kısa kalır yanında çocuk gibi ahsja neyse eleştirmeyelim
Başımıza falan gelir sonra 😂
Uzunum demedim zaten
@Slalombebeğim 1.50 boy hastalık lı değil bu kadar korkmanıza gerek yok aq
Benim minyonlar ile alıp veremediğim yok. Çocuk çok uzun değil sadece onu diyorum.
@Slalombebeğim çocuk zaten çok uzun değil 1.85 üstü çok uzun
Ben de onu diyorum zaten
@Slalombebeğim 1.77 normal djdkfkfk ama şunu yapcam 10 cm boy ameliyatı olicam yani yeni bir kararım değil 3 senedir düşünüyorum topukluda oldunu 10 cm fark kalıyor iyi iyi la
Bence gerek yok ama karar senin tabi 😄 bir de minyonlar genelde uzun boylu ister hatta takarlardı. Sende durum tersi olmuş
@Slalombebeğim ay yok ya bile bile 1.90 istemem o ne öyle 40 santım 38 cm fark jfjfkfkf ama aşık olursam elimde olmadan işler değişir
Aşk gözü kör ediyor 😄
@Slalombebeğim ben 1.77 seviyorum çünkü onun boyu 1.77
@Slalombebeğim ya bence gidip açılmama da gerek yok zaten samimi birisiyim hoşlanırsa o açılsın biliyor ona tepki vermeyeceğimi nasip belli olmaz onu isterim allahım 2.00 metresi beni bulur büyük sözlerim bir yerime girer çokta yorum yapmiycam djdkdkdkdk
Hayırlısı diyelim o zaman 😄 sonucu yaz kabul ederse falan
@Slalombebeğim yok be açılmiycam hoşlanırsa açılsın kendi derslerime bakcam
Değil de 190 falan olur genelde 😄
@Slalombebeğim yok be denk geldim 1.50 1.98 le evlenmiş fjjfkfkfk adam ayakkabıyla 2.00 metre öyle birisiyle evlensem düşünsene beni potaya top niyetine atıyormuş ne güleriz la😂😂
Komik dursa da tuhaf şekilde ben yakıştırıyorum öyle çiftleri 😄
@Slalombebeğim ben yakıstırmıyorum sadece çocukları açısından iyi çünkü TC şartlarında kızların boyu daha kısa oluyor baba uzun olursa kızların ortalama yükselir benim annem 1.48 babam 1.58 ikiside minyon onun için 1.52 yim
@Slalombebeğim sadece oğlan biraz sorun çünkü babadan 10 cm filan kısa olabilir ki bence baskete yüzmeye filan giderse babasından da uzun olabilir erkeklerde spor yaparak uzamak çok yüksek
Sen gelecek planları falan hepsini hallettin. Hangi üniversiteyi hangi bölümü seçsin onu da hallet bu iş tamam 😄
@Slalombebeğim ben üniversiteyi İstanbul'da okumalarını istemiyorum İstanbul hariç her yerde okuyabilirler mesleklerine karışmıyorum iddidiidididid gelin ve damat istemiyorum çocuklarımı paylaşmam
Tamaaaam ömür bitti 😂
@Slalombebeğim 😂😂 bir saniye mezar tasımı unuttuk siyah olsun
Şimdi oldu. Üstüne çiçekleri de söyle 😂