Aşk İlişkileri 1.53 boyum var, sevdiğim ise 1.89 boylarında.. Yan yana çok sırıtır mıyız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar biz sevgili olduk sağolun 1.53 boyum var, sevdiğim ise 1.89 boylarında.. Yan yana çok sırıtır mıyız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
luckystrikeold Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Minyonlar daha çok sevilir. Yatakta ele avuca gelan tipleri tercih ederler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl her şeye cinsellik katmayın Yorumla luckystrikeold +1 yıl Sevilmek iyidir Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Seni cebine koyar gezdirir yorulmazsın ne güzel işte 0 0 Yorumla
whitechocolatte10 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 104% +1 yıl Aşıksanız olur tabiki 5 4 Yorumla Darkkk000 +1 yıl 36 cm az değil Yorumla whitechocolatte10 +1 yıl @Darkkk000 İsterse 50 cm olsun Yorumla Darkkk000 +1 yıl @whitechocolatte10 inan bana fark çok bariz etki ediyor Yorumla TEVFİK_FİKRET600527 +1 yıl 👍 Yorumla
Bisussanaya Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Adam bel fıtığı mı olsun 3 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Niye olmasın olur tabii 0 0 Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Supper olur. kucakta zıplama rekoru kiranilirsin 0 0 Yorumla
birsenfonişairi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Oluru var var ama çok sırıtıyor boy farkı olunca. 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. sevenler boyu takmaz. 0 0 Yorumla
Ekssldododo Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Olmaz o ne be boyu için bakmışsındır kesin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 7 senedir seviyorum sence boyu için kim kimi 7 sene sever? Yorumla Soran +1 yıl bence saçma sapan önyargını her yerde gösterme herkesin beyni aynı seviyede çalışmıyor;) Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur tabii. 2 0 Yorumla
1minyoncuk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İmkansız bişey o 2 1 Yorumla Black1710 +1 yıl Neden seviyorlarsa neden olmasın Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı. Oldurursanız olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Minyonlar daha çok sevilir. Yatakta ele avuca gelan tipleri tercih ederler
her şeye cinsellik katmayın
Sevilmek iyidir
Seni cebine koyar gezdirir yorulmazsın ne güzel işte
Aşıksanız olur tabiki
36 cm az değil
@Darkkk000 İsterse 50 cm olsun
@whitechocolatte10 inan bana fark çok bariz etki ediyor
👍
Olduranlar vsr diyelim
Adam bel fıtığı mı olsun
🤣🤣🤣
kucağından inmezsin artık :D
Niye olmasın olur tabii
Supper olur. kucakta zıplama rekoru kiranilirsin
Oluru var var ama çok sırıtıyor boy farkı olunca.
sevenler boyu takmaz.
Olmaz o ne be boyu için bakmışsındır kesin
7 senedir seviyorum sence boyu için kim kimi 7 sene sever?
bence saçma sapan önyargını her yerde gösterme herkesin beyni aynı seviyede çalışmıyor;)
Olur tabii.
İmkansız bişey o
Neden seviyorlarsa neden olmasın
Çok gibi:)
Oldurursanız olur
Havada ziplatir