Çok klişe bir cevap olacak ama insana göre değişiyor benim tavırlarım 😃 Kesin böyle veya şöyle biriyim diyemiyorum açıkçası. Yeri geldiğinde dünyanın en tatlı ve sıcakkanlı insanı olabilirken, yeri geldiğinde ise dünyanın en soğuk ve donuk insanı olabiliyorum.
Kendimi karşımdaki insanın verdiği enerjiye göre şekillendirebiliyorum. Eğer sevmediğim, negatif duygular beslediğim bir insan varsa birden buzdolabından farkım kalmıyor. Fakat tam aksi olarak, sıcak ve samimi bir insan ile karşılaşırsam da o zaman dünyanın sıcak kanlı insanı olabiliyorum. Yani enerjimi lüzumsuz yere kullanmıyorum. Saygılar.
Tanımayan insanlara soguk ve mesafeliyim. Tanıyan insanlara da ise içten, sıcak ve samimi. Aslında bu özelliğimi de seviyorum. Sonuç olarak herkes bir anda size yaklaşıp, özel alanınıza girme cesaretini elde edemiyor. En samimi yüzünüzü de yine sevdiğiniz insanlar görüyor. Bu da zaten onları özel yapan başka bir neden 😊
Çevremde herkese sıcakkanlıyım aslında esnafa kadar selamlaşır geçerim. Ama hepsiyle bir mesafe vardır. Kimse de o sınırı geçmez. Daha çok iş alanında soğukkanlı dururum.
Herkese karşı değilim. Samimiyet değer verdiğim bir kavram. Ve sadece o değeri hak eden insanlara gösterilmeli. Konu business olduğunda daha soğukkanlı, mesafeli, oldukça resmi ve de katıyım...
Kişiye göre değişir beni tanıyan ve bilene sıcakkanlı ve samimi davranırım, aslında bana nasıl gelinirse bende öyle gidiyorum o kişiye! Güvenmediğim insanlara mesafeliyim
Sıcak kanlı ve çok cana yakın olduğumu söylerler.. İnan ben söyleyenlerin yalancısıyım 🙈 Ama yeri geldiği zaman da buzullar gibi olup görmezden gelmesini de bilirim :)
sıcak kanlı, samimi, yardım sever, hiç kimseyi küçümsemeyen, espirili, konuşkan, bilgili, kültürlü, herkes tarafından değer verilen biriyim olgun biri aslında
Tanimayan insanlara soğuk ve mesafeli taniyanlara samimi belli ölçüde mesafe yine var çünkü insanlar o mesafeyi bazen samimiyetle unutabiliyor mesafeler iyidir.