Bazı insanlar kırıldığını konuşmak yerine, karşıdaki kişi anlasın hatasını diyerek trip atar ya da küser. Dozunda yapıldığında belki hoş olsa da süreklilik haline gelen trip atmalar maalesef tahammülü zorlaştırıyor. Hele bir de orta yolu bulmaya çalışmıyorsa karşımızdaki çok daha kötü oluyor...Peki sizin sürekli trip atan kişilere tahammülünüz var mıdır? O kişilere karşı tavrınız ne yönde oluyor?
Sürekli trip atan insanlara tahammül edebilir misiniz?
Edemem çocuk çocukla da işim olmaz gerçekten şu saatten sonra kavga gürültü naz niyaz çekemem, sakinlik olgunluk konuşup çaba gösterip çözmeyecek olan bir konuyu konuşup tartışamayacağım insanları hayatımdan uzak tutmaya çalışıyorum :)
O anlarda karşımdaki kişi değerli ise, ya ona sarılmayı, ya onu öpmeyi, ya da onu terk etmeyi düşünüyorum... Onu sevdiğimi, neden sevdiğimi düşünüyorum. Ve tüm her şeyi bana yaptıktan sonra, onu ilk tanıdığım günü tüm detayları ile paylaşıyorum... Sonrasında mutlu son...:)
Bunların içinde yalnız... Bir tek, nasıl istersen vardır. Çok gülümsetir beni... Bir de, Boşver... Kısaca defol demektir aslında. Kadın o an dudaklarını büzüştürmeden söylüyorsa... :) Bu anlarda, içimden geri sayım başlar, 10 saniyeden geriye, sabır taşlarım birbirine yumurtalıklar gibi çarpıyordur ne de olsa... Ama sakin kalmalıyım derim... Dışarı çıkarım, bir nefes alırım. Bazen adımlamaya başlarım. Ve kimi zamansa, bana eşlik eden birini bulunca, mekanı terk ederim...
. . . #Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Soru açıklamanız üzerine hem fikiriz, bu güzel görüşünüzün üzerine görüş söylemek aslında pek şık olmasa da, naçizane bir iki kelime de ben yazayım :) Trip atmak aslında bana göre kısmi çocuksu bir hareket.. Şöyle ki; İnsan sevdiği kişiye nazlanabilir, küçük tripler yapabilir, bu da dozunda olduğu sürece hoşluk katabilir. Lakin bunun dışında karşı da ki kişinin anlamasını beklemek yerine neden konuşulmaz, bu anlaşılması gerçekten de zor bir şey. Her zaman söylerim, konuşmak değil konuşmamak ilişkileri, arkadaşlıkları ve dostlukları yıpratan bir olaydır. Tıpkı zımpara gibi, bir an da zarar vermese de küçük küçük yüzeyi aşındırır diye düşünüyorum..
Pek cekebildigim bir durum değil arkadaş çevremde de var 2 gün arayip mesaj atmayinca neden aramiyorsun neden mesaj atmiyorsun diyorlar cevabım genelde aynı oluyor ben arayip mesaj atmiyorsam siz arayın siz mesaj atın hepimizin hayatında zorluklar sıkıntılar sorumluluklar var heran herkese yetişmemiz mümkün değil. Aslında sadece bu konuda da değil her konuda trip atmak yerine doğru düzgün konuşulmali sıkıntım bu denilmeli en küçük şeye çocuk gibi kusmek herkesi yorar..
Benim için değerliyse çekerim elbet. Onun tribini yerim ben😄 Ama çok değerli değilse tahammül etmek zor tabiki. hiç tahammül edemiyorum tiripli insanlara. İnsan alınır sinirlenir anlarım verilen tepkileri. Ama Trip nedir? ergen değiliz be kardeşim. Başlatma tribine derim adama...
Yani böyle küçük tatlı ve uzun sürmeyen tadında bırakılan triplerde bir limit yok. Ama çok uzun süren, sürekli avutulmak isteyen, insanı yalvartmaktan yormaktan keyif alan birine çok fazla tahammül edebileceğimi sanmıyorum. Ama yani anlattığım zaman arkadaşlarıma abi sende eyüp peygamber sabrı var, helal olsun diyorlar. Çok sabırlı biriyim. Ama yinede hani bu tarz insanlara çok yormsmak lazım. Ben bağışıklık kazandım tribe karşı. Beni pek etkilemiyor artık kimsenin tribi.
O insanlara karşı davranışta bile bulunmuyorum ve onlar için üzülüyorum. Kendileriyle bile ilişkileri iyi değildir, kendisiyle de kavga ediyordur sürekli trip atan insanlar. Böyle insanlara davranmamak, bir araya gelmemek en güzeli
Iki yetişkin gibi konuşarak, rahatsiz olunani ifade etmek, iletişim kurmak yerine.. Tripten tribe afradan tafraya giren karakterle cok uzun soluklu bi maceram olamıyor.. Haydi tribinle kal sağlıcakla kafasına giriyorum
Sevgisinden çok çok eminsem çekerim tribini çok eski arkadaş, anne falan 2 günlük flört sevgili tarzı kişilerin tribini çekmem. O kadar trip çekecek kredisi olması gerekir
trip atmak aciz insan işidir kendini sorununu ifade edemeyen asalak düşünceye sahip insan tipidir, akıllı insan surat asmaz sessiz kalmaz kendini ifade eder sorununu dile getirir çözümcü olur. ( türk kızları azıcık üstünüze alının şu yazdığımı yahu yeter )